Pages:
Author

Topic: 10 Gün sonra Bitcoin kaç USD olur ??? - page 3. (Read 1012 times)

member
Activity: 182
Merit: 11
Bu kadar kısa süre için kim tahmin yapabiliyor tam olarak anlamış değilim fakat bu seviyelerden fazla spacagini ve yükselişe geçeceğini düşünmüyorum
full member
Activity: 252
Merit: 100
Kesin bir tahmin yapmak tabi ki mümkün değil ama bence 8000$ üzerinde olacaktır. Tekrar bir 10000$ a kadar çıktıktan sonra tekrar 8000$a düşerek sonra 10k üzerine çıkacaktır.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
10 gün sonra ne kadar olur bu şartlar altında net bir şey söylemek namümkün, tek temennim bu düşüşün durması ve bitcoin'in yükselişe geçmesi.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
10 gün sonraki tahminim demiyim de beklemtim 8500 - 9000 aralığını görmek, işte o zaman piyasanın normalleşme sinyalleri verdiğini varsayabiliriz.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
Benim fikrim mayıs haziran ayında bir artış olacağı yöndeydi son bir kaç aydır. Fakat bir yazı okudum ve çok mantıklı buldum. Kartel Bitcoin fiyatını düşürüyor, bu gidişle 4k seviyelerinide görebilme ihtimali var.. tüm bu süreçlerin sonucunda Bitcoin tahtını kaybedebilir, eğer böyle olursa Kripto piyasası btc bazlı hareket etmekten kurtulur, aksi taktirde piyasa yine şahin k abimin denizin buz gibi soğuk sularından gelen ehem gibi olur...

Yazıyı okumak isterseniz ( İNGİLİZCE )

https://steemit.com/bitcoin/@supercrypto1/4th-dimension-bitcoin-manipulation-cartel-price-suppression-is-the-goal

Buda Türkçe derlemesi;

https://abdullahkurtbas.com.tr/index.php/2018/04/01/bitcoine-neler-oluyor-fiyat-dususu-devam-edecek-mi/

jr. member
Activity: 196
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Ben düşüşlerin bir sürede devam edip $5.000 seviyelerine kadar gerileyebileceğini düşünüyorum. Buna yönelik büyük bir direnç oluşturuluyor gibi her ne zaman 7.000 seviyesinin altına inilse bir süre sonra biraz kıpırdanma oluyor.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Bitcoin stabilize kalır diye düşünüyorum pek farkı olmaz 6-7k arasında gelip gider
newbie
Activity: 140
Şuan bitcoin 7k sınırında çok rahat bu sınırı aşar tahminimce
member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
İyi haberler de ne yazık ki artık btc yi etkilemiyor hocam. eskisi bir piyasa kesinlikle söz konusu değil ama ben 10 sonra biraz yükselişe gecip 7500-8000 arası rakamlarda olacağını düşünüyorum.
newbie
Activity: 98
Bitocin çıkacağı zamanı bilir ve bence bu zaman yaklaştı 8k yı  bulacağına düşünüyorum kısa zamanda
newbie
Şuan ki değerinden pek de Farklı olacağını zannetmiyorum 7k da durur
full member
Activity: 630
Merit: 103
Hocam bundan tam 10 gün sonra bitcoin bence  8 bin dolarları görür, yani bu hayal değil bitcoin için, illaki artacak yani bu değer el mahkum

ben pek sanmıyorum şu an düşüşün içindeyiz ve 8000 doları zorlaması çok zor, birkaç gün daha 6500-7000 arası gider sonra da aşağı kırar 5500 dolara salar diye düşünüyorum (:
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Hocam bundan tam 10 gün sonra bitcoin bence  8 bin dolarları görür, yani bu hayal değil bitcoin için, illaki artacak yani bu değer el mahkum
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
6000-8000 arası bir yerde, 15 inden sonra yukarı yönlü sert hareket başlayabilir.
şimdi baktım da biz memurların maaş günlerinden sonra evet bir yükseliş olduğunu 2017 ocak ayından itibaren baktım ay ay Cheesy

bir tek nisan ayında bir önceki aya görre düşüş var. 2018 yılına kadar o şekilde yükselişini devam ettirmiş.

ilk aylarda yüzde 10 dan yüzde 100 kadar yükselmiş. (yaklaşık değerlerde)

coininiz bol olsun. Smiley

jr. member
Activity: 196
Merit: 1
6000-8000 arası bir yerde, 15 inden sonra yukarı yönlü sert hareket başlayabilir.
jr. member
Activity: 322
10 gün sonra fiyatlarda nerede olur bilemem ama dileğim hepimizin zararlarının bir an önce biteceği seviyelere gelmesi olacak. 11k 12k seviyeleri bizleri rahatlatır.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
 7 bin dolar seviyelerinde olacaktır. belki 8 bin dolar her şey iyi olursa. :/ 10k seviyeleri ramazan başlarken görüp sonunda üzerinde olacağını düşünüyorum.

6k-7k seviyeleri şu an için büyük destek diyebiliriz. kırıldıktan sonra bir sonraki destek 1k yı ya da daha altını bile görebiliriz.

coininiz bol olsun. Smiley
member
Activity: 154
Merit: 10
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Ne garip tahminler yapılmış bugüne kadar ve bu piyasa için bu tür şeylerin pek sağlıklı olmadığını düşünüyorum yani hepsi sadece birer tahmin fazla etkisi yok
newbie
7k olabilir biraz hareketlilik baş gösterdi ama çok fazla yükselemez
newbie
Çok fazla değişmez çünkü piyasa da hareketlilik yok yine 6k da kalır
Pages:
Jump to: