Pages:
Author

Topic: 10 Gün sonra Bitcoin kaç USD olur ??? - page 6. (Read 1012 times)

newbie
Activity: 8
Merit: 0
1-2 gün sonra ne olcağını bilemediğimiz hayatta 10 gün sonrayı tahmin etmek biraz hayal. Ama tabiki kendi fikrimi sorcak olursanız 11-12 civarı bekliyorum max 13.
member
Activity: 448
Merit: 10
Kripto piyasında 1 gün sonrasını bilmek bile hayal iken 10 gün sonrasını bilmek kehanet gerektirir.Piyasada yaşanan gelişmelere bakıp yorum yapacak atacak olursak 11500 dolar ile 12500 dolar arası olabilir.
member
Activity: 336
Mart ayı gelmesi ile birlikte herkeste yukarı yönlü hareket beklentisi G 20 zirvesi yapılacağından dolayı yerini bu zirve sonrasına bıraktı. Zirveden çıkacak sonçlara bakacak olursak mart sonu gibi btc fiyatı 12500 dolar olması bekleniyor.
newbie
Activity: 238
G 20 zirvesi bugün bitiyor.Zirveden sonra piyasada genel bir çıkış olması beklenmesede bitcoin rakamı yukarı doğru hamle yapması bekleniyor.1 nisana kadar bitcoin fiyatı 13500-14 bin dolar seviyelerinde olur.
member
Activity: 98
Merit: 21
Alırken kazanmak diye bir laf vardır ya, aynen o dönemdeyiz. Benim bir tanıdığım 2 aydır dibe vurdukça alıyor %50 kar koyup satıyor. Kurt puslu havayı severmiş..
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bu kadar G20 nin etkileyeceğini düşünmemiştim. 10 gün sonra ; Nisanda şöyle 10K yı kırsa fiyat tadından yenmez fakat aşağı yönlü genel trend kırılmış değil..
member
G-20 kararı hayırlı olsun diyelim o zaman.
newbie
Activity: 126
Bence 9k yı görmesi muhtemel şuan için bir düşüş olsada 10k yı görebilir
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Bununla alakalı net bir öngörümüz olsa da keşke yatırımlarımızı o yöne kaydırsak ama şu anki durumda net bir şey yok bu düşük seviyedeki alçalıp yükselmeler devam edecek gibi, çakılma olmasın da  Smiley
member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
10 gun sonrasi degilde bir yil iki yil sonrasina yogunlasmak gerekiyor, gunu kurtaracak kazanclarla yetinip uzun surede zarar etmemek icten bile degil. Buralardan artik yukarilari hedeflemesi gerekiyor, 19000 usd lere cikaran hareket gibi bir hareket daha baslasa bu sefer nereye gidecegini kestirmek bile zor.
member
Activity: 336
Metahash
Cok zor soru, cevabini bilsek muhtemelen zengin oluruz, cunku forex piyasalarinda da 10 kaldiracla islem yapiliyor, bitcoin etherium ve birkac alt coine islem kabul edenler var
full member
Activity: 252
Merit: 105
Teknik analize laf atmayalım bu kadar bazen dinlenmesi gerekiyor Grin bu piyasada her zaman çalışmadığı doğrudur ancak genelde çok güzel veri elde edilir. Bu aralar gelecek güzel bir haber bizi rahatlatırdı umarım yakında alırız.
newbie
Activity: 67
Arkadaşlar garip bir piyasadayız Haberler BÜYÜKTÜR teknik analiz. Kimsenin teknik analizine güvenmiyorum. Sizin Temel Analiz ön görüleriniz nedir?
Arkadaşlar konuyu beğenenler MERİT verse bende mutlu olsam Smiley

meriti bulsak vericezde. efs hariç merit veren görmedim herkes merite altun muamelesi yapıp saklıyor.
member
Arkadaşlar garip bir piyasadayız Haberler BÜYÜKTÜR teknik analiz. Kimsenin teknik analizine güvenmiyorum. Sizin Temel Analiz ön görüleriniz nedir?
Arkadaşlar konuyu beğenenler MERİT verse bende mutlu olsam Smiley
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
March 16, 2018, 04:46:14 AM
Gösterilen direnç hedeflerinde kaldığı takdir de 2-3 k arası bir artış bekliyorum kendimce ytd.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
March 15, 2018, 06:57:05 PM
10 gün sonrasını tahmin vermek çok zor ancak, 1-2 yıl sonrası için muhteşem olacağına inanıyorum. Dünya bugün derin ekonomik krizlerin eşiğinde finansal sistemlere yama yapılarak nereye  kadar devam edilecek, bir yerde yamalar dikiş tutmayacaktır, o zaman dijital paraların zamanı olacak.
full member
Activity: 742
Merit: 112
March 14, 2018, 12:51:08 AM
genelde farklı tahminler yapılacak ve hangisinin tutacağını yine çoğu kişi bilemeyecektir. Şu anda bile yine birilerine satmak için hafif yükseltiyorlar mı yoksa düşüş bitti artık yükselecek mi ikileminde insanları tutuyorlar. Fiyat tahmini yapmam şu an için doğru olmasa da geri çekilmenin halen tamamlanmadığı ihtimali daha yüksek gibi.
full member
Activity: 476
Merit: 100
March 13, 2018, 04:31:29 PM
bu piyasada bir tahminde bulunmak çok zor çok ani gelişmeler oluyor ve onlarında piyasaya yansımaları oluyor. ayın 20de g20 zirvesi var ve bu toplantıda kripto paralara konuşulacak oradan olumsuz bir haber çıkarsa piyasa allak bullak olabilir. 5k nin altını görebiliriz. tersi olursa 15k lara çıkar btc.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
March 13, 2018, 04:21:14 PM
Yapılan analizleri tamamiyle gözardı edemeyiz, kimi analizler genel gidişatla ilgili en azından fikir sahibi olmamıza yarıyor ama yine de bana kalırsa dünya ekonomisini, haberleri takip etmek piyasanın durumu hakkında daha belirgin ipuçları verebiliyor. Bu kadar fazla değişken söz konusuyken her analizin tutmasını beklemek normal değil zaten.
member
March 13, 2018, 12:32:00 PM
bence 2018 yılı 8-12.000 usd arası gidip gelecek.
Pages:
Jump to: