Pages:
Author

Topic: 13 Altcoin'e Yatırım Yaptım [Değer Takibi Yapıyoruz] *DENEY* (Read 2030 times)

newbie
Activity: 112
Merit: 0
uçmuş koinleri öneren uzmanlar şimdi nerede Cheesy deneycilerin elinde patladı hababamanda bile böyle patlayış olmadı.. tamam diğer coinlerde patladı ama o dik tepede yakalananlar bı daha parasını zor cıkarırı
member
Activity: 65
Merit: 10
Deney 12 Aralık 2017 tarihinde başladığına göre sepetin ettiği kar son güncellemelerden sonra biraz ermiştir. Deneye devam et, sonuçları merakla bekliyoruz. Btc ve dolar bazında artıdasın.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Şuan başarısız olmuş gibi sanırım. BTC eridiği sürece altlarda onunla beraber eriyecektir. BTC olarak erimese bile dolar olarak kesin eriyecektir. Dolar kazancına bakmak gerekiyor ne olursa olsun. Umarım toparlarsın dostum. Bol kazançlar.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
Deneyin başarısı yada başarısızlığı hakkında bir şey söylemek için şuan erken. Fakat konu güzel detaylı hazırlanmış. Ortada ciddi bir emek var yapan arkadaşın eline sağlık.
full member
Activity: 420
bence piyasanın şuanki durumunda sepetinin durumu o kadar da kötü değil fazla bir zararının olduğu söylenemez piyasanın genel durumu değerlendirildiğinde. amma velakin sular durulduğu, piyasanın şahlandığı vakit çok değerlenir bu sepet demedi demeyin  Wink Grin Shocked
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
31 Aralık ve 15 Ocak arası mükemmeldi kazançlar. Ancak şu an piyasa çok duruldu. Millet uykuya daldı resmen. Ayılar uyandığında piyasayı hortlatacaklar. Kısa günün kârı deyip al sat ile çevirmek daha mantıklı şu sıralar.
15 ocaktan sonra düşüş trendine giren btc ile malesef fiat dışında bir çıkış yoktu. 25ine kadar dayandım sonrasında bastım tethere. ledgerdekiler zaten ömürlük. coin çökmediği sürece hodl.
full member
Activity: 182
Deney yapıp değer takibi yapmanın şimdiki gibi iniş zamanlarında değil, fiyatların hızla yukarı gittiği zamanlarda anlamı var. Portföyümüzde gedik oluştu. Kısa zamanda pozitif artış gelse iyi olur.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
malesef tüm alt coin piyasasının btc ye bağlılığı bitmedi bitmeyecekte. 4 sene önce bu böyleydi hala böyle. şahsen eth bile bu bağdan kendini koparamıyorsa ben yakın gelecekte durumun değişeceğini sanmam.
en yakın zamanda tekrar kara geçmenizi dilerim.
full member
Activity: 448
Merit: 157
31 Aralık ve 15 Ocak arası mükemmeldi kazançlar. Ancak şu an piyasa çok duruldu. Millet uykuya daldı resmen. Ayılar uyandığında piyasayı hortlatacaklar. Kısa günün kârı deyip al sat ile çevirmek daha mantıklı şu sıralar.
member
Activity: 714
Merit: 82
ocakta tepe fiyattan girenler fena zarar etti. daha önce girenler için zarar yok uzun vadede hala pek çok coin karda sayılır.

umarım şubat sonu piyasa tekrar toparlanır.
member
Activity: 217
Bugünlerde bütün sepetler patladı. Artık şu kadar coin ile deney yapıyorum diye başlık açmak zor. Çıkış süreci gelsin de tekrar deney başlıkları bir yandan açılır. Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Roman gibi konu be  Grin konuyu açan arkadaşı öncelikle cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Batmış gibi gözükebilir ama satmadıkça zarar edilmez gibi bir klişe yapayım  Grin takibe aldım konuyu ilerki tarihlerde bence güzel yeşillenecekler
full member
Activity: 378
Merit: 103
şu dönemdeki piyasaya sepet değil bavul da dayanmaz bakalım akıbetimiz ne olacak. iyi direnmiş sebepleriniz. kolay gelsin
member
Activity: 406
Merit: 11
Bitfinex sepeti bile 7 Ocakta zirve yapmış o günden beri %50 civarı kaybetmiş. İyi dayanan sepetlerden biri sanırım.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Battı bu deney şuan Cheesy Ama piyasa düzelirse tekrar kara geçer sanırım. Takip eden yok sanırım artık deneyi.
member
Activity: 294
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
Deney çok güzel başarılı. Adı üstünde deney tabi ki kar zarar oranları iyi analiz edilmeli. Şuan ki piyasa da tabi genel de zarar gibi duracak ama biraz beklendikten sonra sen bu 13 coinden iyi kazanırsın.
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
Battık.  Cheesy

hocam,insanlar 2 dolardan nxt aldılar su anda 19 sent nxt.
yine iyi yani senin durum,1 birimle girdin 0.75 birim su anda hiçbirşey değil bu piyasada bu kayıp.

full member
Activity: 196
DIWtoken.com
5 senelik newbieler tarafından açılan saçma sapan başlıkların arasında böyle güzel, analiz ve paylaşım içeren konuları görmek inanın beni ziyadesiyle mutlu ediyor. egoistlik etmeyip, tüm bilgi birikimini paylaşmaktan çekinmeyen böyle güzel insanlar umuyorum ki bu forumdan hiç eksik olmaz. başlığı açan arkadaşıma teşekkür ederim.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Değer takibi olayı güzel olmuş bi de günce olması baya iyi girip bakacağız elbet, eşit bi sepet olmaması bence mantıklı sonuç olarak az olsun öz olsun.
member
Activity: 252
Merit: 11
öncelikle fikir güzel hocam. imkanım olsaydı aynı şeyi bende düşünüyordum yapmayı. gelelim tahmine
1aylık karın 0.4 birim
 3 aylık karın 2 birim
 1 yıllık karın 12birim olacaktır.
1 aylık tahminim tutmuş sıra 3 aylıkta Cool
Pages:
Jump to: