Pages:
Author

Topic: 13 Altcoin'e Yatırım Yaptım [Değer Takibi Yapıyoruz] *DENEY* - page 4. (Read 2030 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 306
uzun vadede aralarından bir yada ikisi çöp olmazsa ki sanmıyorum , 6 ay içinde x 2 yaparsa eldeki varliklar kimse şaşırmaz
member
Activity: 252
Merit: 16
deneysel bir çalışma olmuş umarım zarar olmaz. IOTA pek iyi gitmiyor.
member
Activity: 224
Merit: 52
konuyu takip edeceğim.
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
bitfinexteki butun koinlere girmişsin.
bitfinextekiler illa kazanır gibi bir mantık bir geliştrdin ne yaptın bilmiyorum ama bir seçim kriterin olsa daha mantıklı olurdu.

Seçim kriterim tabi ki var. Olmadığına nasıl karar verdin?

bitfinexdeki neredeyse bütün coinlere girdiğin için olablir mi?
full member
Activity: 420
Merit: 100
çok güzel bir sepet olmuş. özellikle en az 6 ay sonrasındaki portföy değişimini merak ediyorum, konuyu izlemeye aldım bakalım neler olacak. iota gözümün önünde uçtu gitti, daha da girmedik bakalım, nasip değilmiş dedim girmedim ama iki seneye ltc gibi olursa ona da şaşırmamak gerek
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Aaa bizim num buraya gelmiş, deneyi taşımış. Velkam velkam
Deney ileride geçmişe kayıt bırakmak adına oldukça faydalı olacak eminim. Bol kazançlar.

Not: Waves ekle waves. Ytd
full member
Activity: 532
Merit: 102
Çok güzel bir deney yapıyorsun hocam ben ve benim gibi piyasaya yüklü miktarda para yatırmaktan korkan insanları cesaretlendiriyorsunuz...
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
Waves ve Stratis ikilisini sepetinize (deneyinize) dahil etmenizi beklerdim. Bu ikili olsaydı faydalı olabilirdi. Hem sizin için hem de bu konuyu takip edenler için. Özellikle Stratis' in yapacağı patlama büyük olacaktır. Çünkü özgün bir şekilde ortaya atılmış, masternode mantığı izleyen 2. büyük koindir kendileri. (1. Dash)
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Hocam VTC konusunda hiç bir ilginiz olmadı mı? 2x yaptı çok kısa zamanda üstelik yarılanma gerçekleşti ve fiyat 9 dolar civarında şuan? 40-50 dolarlar hayal mi acaba?
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Bu şekil yatırımlar riskini minimize edildiği yatırımlardır kazancınız bol olsun iyi iş çıkmış
member
Activity: 146
Merit: 10
Liste güzel görüntü veriyor, özellikle eidoo, omisego ve eos benimde takibimde , başarılar dilerim.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
hayırlı uğurlu olsun hocam. umarım kazanırsınız. zamanında biri poloniexte bunu denedi. o sırada altcoinler ralliye girmişti  baya güzel kar etmişti darısı başınıza
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
is yogunlugundan pek takip edemiyorum, hangi coin iyi vs. arastiramiyorum detayli... o yüzden porföyümdeki yaklasik 10 coin icin bilgileri moneva diye bir mobil uygulamaya girdim, oradan ara ara ne kadar artmis ne kadar kaybettirmis bakip duruyorum...

bu arada: bitcoin transfer ücretleride swift ücretlerine yaklasmis... 30-40 dolar ve daha fazlasi sadece bir yerden baska bir yere bitcoin göndermek icin ödeniyor; cok fazla tasima isine girmeye gerek yok diye kurcalamiyorum pek:)
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
bitfinexteki butun koinlere girmişsin.
bitfinextekiler illa kazanır gibi bir mantık bir geliştrdin ne yaptın bilmiyorum ama bir seçim kriterin olsa daha mantıklı olurdu.
full member
Güzel ve deneysel bir calışma olmuş güzel bir konu takipte olucam iota yi bende düşünüyorum kendi acımdan iyi bi yatırım yapmak istiyorum yeni yıla kadar 2x yapar mı acaba ?
Yıl sonuna 17 gün kalmış pek zannetmiyorum x2 yapabileceğini IOTA'nın ama süpriz yapabilir. Güzel ilerliyor IOTA yeni yıla kadar x2 yapmasa bile 2018'de falan gayet başarılı yerlerde olacak gibi gözüküyor.
full member
Activity: 398
Merit: 118
Güzel ve deneysel bir calışma olmuş güzel bir konu takipte olucam iota yi bende düşünüyorum kendi acımdan iyi bi yatırım yapmak istiyorum yeni yıla kadar 2x yapar mı acaba ?
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
Guzel deney ama piyasaya giris zamanlamasi biraz tehlikeli ben sahsen su siralar yeni para girisi yapmiyorum! Normal sartlarda yukselme durmali, hemde cok uzun sureler icin yahut dusus donemine girmeliyiz yakinda (2018 uygun gorunuyor bunun icin) ama belkide yaniliyorumdur bol kazanclar herkese.
full member
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Yapılan çalışma ve yazım biçimin müthiş olmul ellerine sağlık, deney bence güzel olacaktır yatırım yapılan coinlere bakılınca zaten çoğu sağlam projeler kolay kolay büyük bir kayıp yaşamayacaksınız gibi duruyor. Bol kazançlar.
full member
Activity: 448
Merit: 157
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
çok degil hafta sonuna altları patlatırlar btc 20k yoluna girer, bu sepette patlar şu an kazandırmış olsa bile fazla zamanı olduğunu düşünmüyorum dolar olarak zarar ettrmez belkı ama satoshi olarak düşer
Pages:
Jump to: