Pages:
Author

Topic: 13 Altcoin'e Yatırım Yaptım [Değer Takibi Yapıyoruz] *DENEY* - page 3. (Read 2030 times)

full member
Activity: 224
Merit: 100
Tebrik ederim inşallah karın devam eder.Ama biraz daha kar yapabildiğin coinler olabilirdi.Özellikle icolardan girerek daha güzel kazanabilirdin bence.
member
Activity: 202
Merit: 10
Trilyon dolar olur market cap.

evet böyle giderse olacak 2018 içinde umarım.  Grin Grin
member
Activity: 196
Trilyon dolar olur market cap.
member
Activity: 146
Hesap doğru. Piyasa büyür altcoinler kar ettirir.
member
Activity: 202
su andaki market hacmi 500 milyar dolar civarlarinda geziyor.
uzun vadede hacim 2 trilyon dolara ciksa x4 yapsa desek, ortalama olarak alt coinler de buna yaklasir.
yani aslinda yatirim yaptiginiz alt coin çok uyduruk, scam birsey degilse zararla cikmak cok zor.

bence bitcoin, eth, ripple vs ve alt coinler 1 sene daha cokmezse, en az x2 x3 x4 karlar bu sene bizi bekliyor.
full member
Activity: 406
Merit: 102
2 ay ıcınde kar a gecmeye baslarsında bitfinexteki butun coinlere girmişsin. onu anlamıs degılım .bitfinex fazla baglanma derim
full member
Activity: 532
Merit: 151
Bugün karınız büyük ölçüde düşmüş ama uzun vadeli olduğu için illaki toparlıcaktır panik satışı yapmadınız umarım
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Diğer 80 çeşitli yatırım konunuzdan sonra buraya da uğramak istedim. Smiley Bugün yaşanmış düşüşlere rağmen bu konunuzun hala artı bakiyede olması güzel bir başarı olmuş. Diğer konuda da yazdığım gibi, ilerleyen günlerde daha fazla değerleneceğini düşünüyorum elinizde bulunan coin cinslerinin.
full member
Activity: 504
Merit: 103
Güzel seçimleri olduğunu düşünüyorum bazılarında bnmde yatırımım var tabi ama IOTA'ya ayırdığın yüzde diğerlerine göre çok fazla değil mi ?
member
Activity: 112
Merit: 11
hocam nasıl gidiyor durum iota gocertmedımı sızı, btc ıle bırlıkte satoshı olarak durumunuz ne alemde acaba, giriç ve çıkışta kı sahoshi farkı nasıl şu an
newbie
Activity: 72
Merit: 0
Tebrikler başarılı çalışma, takipteyim Smiley
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Çok kısa sürede bitcoin bazında 1,5 x gibi bir rakam yapmış ki çok iyi sayılır.
Bunda altcoinlerdeki boğa piyasasının da etkisinide unutmamak lazım
member
Activity: 295
2018 sonunda milyonerler sıralamasına girebilirsiniz Smiley İlgiyle takip ediyoruz Smiley
jr. member
Activity: 70
Merit: 7
coin seçim sebebleriyle ilgili vakit olursa onuda yazarsanız biraz yeşilleniriz Smiley
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Coin seçimi kriterleri nedir? Çoğu  başarılı seçim. Deney kazançlı gidiyor. Kâr edip tamamen çekildiğin coinlerde grafikte yükselişte. Epey deneyimlisiniz. Bu tür bir çalışma bendemi yapsam. Keşke Verge de olsaydı listede tam olurdu. Ben daha düşük bütçe ile yatırım yaptım. Bol kazançlar. Sonuç ne alırsan al zaten kazanacaksın olmasın.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
faydalı başlık teşekkürler, iota'nın bu oranla seçilmesi biraz şanssızlık olmuş gerçi.
Bu arada bu gibi fiyat/kar takipleri için blockfolio uygulamasını tek geçerim (biraz reklam koktu ama çok beğeniyorum beleş programı) Wink
member
Activity: 364
çok yararlı bir başlık olmuş
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Gayet güzel bir deney olmuş açıkcası sonucunu hep birlikte göreceğiz, işin açıkcası devasa miktarlar elde edemezsiniz fakat kar kesin elde edersiniz fazlasıyla çünkü seçmiş olduğunuz coinler çok sağlam coinler
member
Activity: 490
Güzel konu güzel sepet Smiley sık kullanılanlara ekledim ara ara girer bakarım
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
18.12.2017: 1,2038
bu btc bazımı total olarak hocam bırde hangısınden ne kazandıgınızı yazsaydınız daha ıyı olurdu, teşekkurler
Pages:
Jump to: