Pages:
Author

Topic: 2018 ilk çeyrek. Ayı piyasasından neler öğrendik neler öğrenecez. (Read 747 times)

member
Activity: 476
Merit: 10
İlk çeyrek bizi resmen buz gibi suya attı ve donmamaız için ne yapmamız gerekiyorsa yaptır dı gerçi örnek tam tutmadı ilk çeyrekte ben hareketsiz kalmayı iyice benimsedim... soğuk suda donarsın hareketsizlikten :d
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Bir kez daha hem ayı hemde boğa piyasasında para kazanılabilecek bir piyasada olduğumuzu öğrendik, elinde boşta para tutanlar için mükemmel fiyatlardan alım yapma fırsatları verdi ayı piyasası, tümüyle yatırımda olanlar ise üzülmekten başka bir şey yapamadılar maalesef.
full member
Activity: 490
Merit: 100
Cidden de öyle ayı piyasasında her zaman satan kazanır boğada ise her zaman bekleyen elinde tutan kazanır bu böyle işliyor ama gene piyasanın ne yapacağı belli olmuyor.
member
Activity: 336
Ben piyasada 6 aydır olan biri olarak çok fazla şey öğrendim. Gerek buradaki başlıklar gerek tanıştığım arkadaşlardan. İyi araştır, umutsuzluğa kapılma ve sabırlı ol.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Boğa geldi şenlendi ortalık ufaktan bir kar reelizasyonu yaptım ama hala yukarı doğru devam ediyor piyasa etsin bakalım aylardır kan ağladı ortalık uzun sürsün bu boğa.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Öncelikle öğrendiğim en önemli şey dibin dibinin dibi olduğu Smiley bir de açgözlülükle tüm btc yi altcoinlere yatırmıştım keşke boşta btc bıraksaydım da alttan toplasaydım.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Ocak aylarında satmadığım için tüm ayı sezonunda düşüşü izleyenler arasında oldum. Bu sefer eski değerlerine bir miktar kavuşmalarını bekliyorum. Sonra al satlarla karımı yapıp çekilmeyi planlıyorum.
member
Activity: 143
Acikcasi ben sabretmeyi, biraz da olsa kar alıp satabilmeyi, biraz da alim satımla varolan kasanın artirilabilecegini öğrendim. Insallah uzun vadede faydasını gorurum
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Aralık sonu gibi elimdeki tüm coinleri satıp Türk lirasına geçeceğim. Şubat mart gibi alttan alacağım . Her sene böyle olacak gibi görünüyor
full member
Activity: 322
Merit: 102
bende boğa piyasasındayken ( ayıya girmeden önce yani ) elimizde bulunan yüksek değerde satılabileceklerimizi satıp, ayı piyasası girdiğinde dipten almak.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Düşüşte günden güne eriyorduk şükür piyasa toparlanma aşamasına girdi şimdide panik yapmadan sabretmeye devam etmek lazım ve hedef fiyatttan çıkış bir tok gözlü olmak lazım.
full member
Activity: 490
Merit: 105
düşüş yaşanırken hiçbir zaman heyecanla satış yapmak hiç mantklı değil çünkü bu kadar zarar etmişken satmak yine zarar uzun vadeyi beklemek mantıklı.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Ayı ve boğa piyasalarının en güzel mantığı ayı piyasasına girmeden bitcoin hariç diğer tüm altcoinleri tavan yapmışken satıp, ayı sezonuna girdikten sonra fiyatlar dip yaparken tekrar parçalı olarak geri toplamaktır.
member
Activity: 406
Merit: 11
Tepeden satamıyorsan, tepenin altında sat. Mutlaka bulunduğu noktanın altına düşmeye devam ediyor. Geri alırken de bekle acele etme zaten dönüş olduğunu anlıyorsun.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Ben kendimi temkinli biri olarak bilirdim. Hypelara fudlara kolay kolay aldırış etmezdim fakat aralık ayında başlayıp ocakğın ortasında sonlanan boğa piyasasına ha bitti ha bitecek diyerek giremediğim için tren kaçıyor artık atlama zamanı geldi diyip ocağın ortasına piyasaya balıklama atladım. Ondan sonra da ha çıktı ha çıkacak diye 3 ay geçirdik. Bu saatten sonra zararı kabullenmeyi öğrenmişimdir herhalde. Beterin beteri var ama o şaşkınlıkla bunu görmekte zorlanıyoruz. Umarım bir daha böyle hatalar yapmam.
member
Activity: 322
Merit: 23
Boğa piyasasına girildi deniliyor ama bu düşünce için henüz erken. Bu piyasanın nasıl bir tepki verdiğini hepimiz biliyoruz. Ani düşüşlere ve ani yükselişlere herkes alışmalı.
member
Activity: 406
Merit: 12
Ya ekranı kapatıp, evine ailene zaman ayıracaksın yada  tamamen grafikle %3 %5 kovalayacaksın.
Paraya ihtiyacı nispeten daha az olanlar 1. olanı tercih edebilir.
newbie
Activity: 145
Merit: 0
Hodl.
Şimdi de %10 al-sat dönemi geldi.
member
Activity: 87
Piyasa çok kırılgan bir yapıya sahip. Olumsuz haberlere çok hızlı tepki veriyor. Bu gibi haberler çıkmadığı sürece ayı piyasasının sonuna gelindiğini düşünüyorum. Şu an toparlanmış durumda zaten. Yılın 2. yarısında da olumlu bir grafik çizeceğine inanıyorum. Belli bir sınırı geçtikten sonra yükselişin kolay kolay durdurulamayacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 448
Merit: 157
Ayılar benide uzun dönem yatırımcısı yaptı. Ayılar yüzünden mecburen Ekim de girdiğimiz ve Ocakta desteklediğimiz yatırımımdan ya vazgeçip zarar edecektim. Yada unutup ileride ondan kat be kat arttığında kazanacaktım. Boğaların yeşillikleri görmesi ve otlamaya başlaması ile beklemem de filiz verdi ve boğalara yem olamaya hazır Cheesy
Pages:
Jump to: