Pages:
Author

Topic: 2018 ilk çeyrek. Ayı piyasasından neler öğrendik neler öğrenecez. - page 4. (Read 747 times)

member
Activity: 448
Merit: 10
Ayı piyasasında insanların nasıl soyulduğunu öğrenmiş oldu acımadan balinalar iyi soydular dikkatli olmak lazım her zaman söylerim bekliyicez ben öyle yapıyom
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Ayı piyasasının bu kadar uzun süreceğini bilmediğimiz için satan kazanır fikrinden biraz uzak hareket ettik fakat eldeki coin her zaman değerlidir ve iyi bir coinse de illa ki iş yapar düşüncesi de yanlış bir düşünce sayılmaz bu sebeple ayı piyasasında dogru coinde beklemek gerektiğini öğrendim
member
Activity: 336
Merit: 10
2018 ilk çeyrekte her şeye hazırlıklı olmamız gerektiğini ve kazanç kadar kayıp da olabileceğini göz önüne almamız gerektiğini gördük.UZUN BİR DÜŞÜŞ SONRASI BAKALIM TOPARLANMASI NASIL OLACAK BEKLEYİP HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ
full member
Activity: 770
Merit: 103
ay piyasasında her zaman satan kazanır sözünüze bende inanıyorum artık. btc usd geçişlerini tam olarak nasıl ve ne zamanlarda yapmam gerektiği ile ilgili bu bear market bana tecrübe oldu. bundan sonrakileri görecek kadar bu piyasada kalırsak, bu dönemden zararla değil karla çıkabilirim
member
Activity: 252
Merit: 11
ayıdan benim anladığım önceki yıllarda insanları yıldırmak daha kolaydı 3 gün düştüğünde herkes kaçıcak yer arıyodu. fakat şimdi birazdaha sağlam yatırımcı mevcut piyasada bu yüzden piyasayı yıldırmaları uzun sürecektir o yüzden bu düşüş devam ediyor. böyle düşünenlerin satmayacağınıda biliyorum.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Bu piyasa döngüsünün öğrettiği tek gerçek sabır. Kardan zararı göze alıp karı reelize eden ve sabredenin kazandığı bir piyasadayız çok fazla ihtimal var evet ama gerçekten hold iyi bir çözüm.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
boğaya giriş yapı-tıktan sonra satmaya yavaş yavaş başlamalıyız çünkü ne kadar beklersek okadar ayı piyasasına yaklaşırız.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Öğrendiğim şu ki bi yerde durmak gerekiyor artık.yani çok iyi denebilecek bi miktar kazancım olmuştu ama nakite dönmekte tereddüt ettim dahada yükselirse pişman olurum diye.fakat en azından yarısını satsak iyi olurdu.cebine girmediği müddetçe ekrandaki para senin değildir.o yüzden yükselişteyeken kar realizasyonu mutlaka yapacağım artık açgözlülüğün alemi yok
newbie
Activity: 168
Merit: 0
ayı ki ne ayı arkadaş ya elimdekilerin %50 si erimiş durumdaki %90 eriyen coinlerde war içerisinde gerçekten yatırımı bundan sonra yapmak gerekıyor sanırım bız yalan olduk.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Teknik analiz profesörlerine ve felaket tellallığı yapanlara fazla itibar etmeyip, olumlu olumsuz çıkan haberleri yeterince iyi okumak için belli bir strateji geliştirilmesi gerektiğini öğrendik.
member
Activity: 202
Merit: 21
her zaman boğa olmazmış onu öğrendik bence o yüzden sabr herşeyin anahtarı diyorum tepeden girenlerin beklemekten başka çaresi yok ne yazıkki ama alttan alanlar her zamanki gibi keyfinde..
newbie
Activity: 196
Merit: 0
umarım sadece ilk çeyrekle sınırla kalır bu ayı piyasası. bu durumlarda da kar edenler olmuş ama hiç kolay değil tamamen dengesiz bir piyasa
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Ben bir şey öğrenmedim zaten bitcoin çok büyük bir yükseliş yapmıştı böyle bir düşüşün olacağı belliydi 3-5 ay sonra hemen geri çıkıp $50K $100K olacağını düşünenler rüya görüyor  Grin
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Elbet birgün bizimde çiceklerimiz açacak Sabri abi  Smiley Smiley
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
hırs yapıp her fırsatı yakalamaya çalışmanın en büyük aptallık olduğunu biliyordum zaten ama daha iyi öğrenmiş oldum  Smiley
member
Activity: 336
Merit: 17
Ne öğreneceğiz sabretmeyi satmamayi öğrendik. Kırmızılar içinde yüzmeyi öğrendik. ;-). Kara ocaktan sonra şubatta karardı martta aynı şekilde devam etti. Ocakta diyorduk şubatta martta piyasa düzelir gibi hala bi umut yok. Bakalım ikinci çeyrek bize neler gösterecek. İnş bu umdugumuzu ikinci çeyrekte bir nebze de olsa alırız.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
İlk ayı piyasam neler öğrendim derseniz sabrı azimi öğrendim satmamayı balinalara yem olmamayı elden başka bişey gelmiyor bekliyoruz mecburen bunlar öğrendiklerimiz
sr. member
Activity: 448
Ac gozlu olmamayi ogrendim. Her zaman artacak diye bi olay yok, borsada devamli kazanc olmaz. Güçlüler ve proflar kucuk yatirimcinin kanini emer sonra yem atar büyütür tekrar emer. Sistem böyle isliyor
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
2018 ilk çeyreği tam bir kabus gibi geçti ve böylede devam edebilir. Benim şahsen öğrendiğim en önemli şey şu oldu 2.5 yıldır kripto alım satımı yapan biri olarak.

Boğa da alan "Ayı sezonunda  her zaman satan kazanır". (Daha düşük fiyat mutlaka gelir geri almak için)

Herkes anlamış sanırım ama ben anlamadım bu cümlede ne demek istendiğini: Boğa da alan "Ayı sezonunda  her zaman satan kazanır".

Boğada alan nasıl kazanıyor? Boğa sezonu fiyatların en yüksek olduğu dönem.
Ayı sezonunda satan nasıl kazanıyor? Ayı piyasası da fiyatların en düşükte olduğu zaman sonuçta.
Tam tersi olması gerekmez mi?

Bende aynı noktayı bir kaç defa okudum, sanırım uykum geldi ve o yüzden yanlış anlıyorum diye düşündüm. Ben de BOĞA da Satan, AYI da alan kazanır diye biliyorum. Yüksek iken satmak ve düşünce de geri almak bazen 1-2 bazen de 5-10 kat kar ettirebilir.
sr. member
Activity: 420
Beni bu piyasa 2018den beri uzun vade yatırımcısı yaptı diyebilirim, bu durum benim hiç işime gelmiyor çünkü zaten zarardayım moraller iyice bozuluyor yani. Atsan atamazsın satsan satamazsın öylece bekliyosun çok kötü bi durum. Yine de umutları kaybettik mi asla
Pages:
Jump to: