Pages:
Author

Topic: 2018 ilk çeyrek. Ayı piyasasından neler öğrendik neler öğrenecez. - page 3. (Read 747 times)

member
Activity: 490
Merit: 10
Çevremdeki çoğu insan umudunu kaybetmiş durumda. Bu insanların yarısıda zararına satış yaparak çıktı ve bıraktı. Şu anda heryerde piyasayı kötülemek birincil işleri. Bunun bir dolandırıcılık olduğunu, çiftlik banktan farklı olmadığını söyleyen garip insanlara dönüştüler bir anda  Smiley

Ben sabretmeyi öğrendim şahsen son birkaç ayda.
member
Activity: 294
Piyasadaki inis ve ciislari kullanarak alim satim dan para kazanabilenlerin durumdan pek te sikayetci olmadigi gorusundeyim. En cok darbe alanlar ise 2017 kasim ayi sonrasinda kripto piyasasina yatirim yapanlar oldu. Ezbere yatirim yapmamak, ve projeleri uzun donemde dusunebilmek onemli olan. Belki 2018 in ikinci 6 ayinda bir hareketlenme gorebiliriz.
full member
Activity: 182
Merit: 100
2018in ilk çeyreğinin kabul gibi geçmesi bize gercekten cok sey ogretti biz aralık karlarını yeni gelenler sermayelerini hiç etti yeni bi boğa piyasası beklemek dışında yapıcak bisey yok
full member
Activity: 728
Merit: 151
bu senenin ayı yılı olacağını öğrendik  Smiley
full member
Activity: 350
EndChain - Complete Logistical Solution
Aslında bir şeyler öğrendimizi sanıyorsak kendimizi kazanıyoruz sadece balinalların nerler yapacağını ve yaptıklarını tahmin ediyoruz yani pek bir şey öğrennmiş değiliz .  Düşünce al Artınca satmantığınan ileri gitmemiz lazım.
member
Activity: 434
Merit: 14
Ayı piyasasında hem değer olarak hem de miktar olarak btc kaybını hepimiz yaşadık. Son zamanlarda aldığım coinlerle bir miktar zararı azaltmış olsam da ayı piyasasında yaşadığım fomo beni piyasadan baya uzaklaştırdı.
newbie
Activity: 68
Merit: 0
kesinlikle iyi haberler gelip yükseldiğinde %30-%50 kar gördüğünde çıkcaksın sürekli en tepeyi bulmaya çalışmıcaksın her yükselişin mutlaka bir düşüşü oluyor.
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
kesinlikle boğa sezonunda satıcaksın sonlara dogru ayı sezonunda yavaş yavaş toplucaksın en güzeli ama bunları tahmin etmek bile gerçekten zor piyasanın napıcagı hiç belli olmuyor ögrenicez artık zamanla
newbie
Activity: 112
Merit: 0
boğa piyasasının geleceğini öğrendık bence cunkı boyle bı ayıdan sonra gelırdı boğa bırbırırlerını cok severler kovalayı malum Cheesy o yüzden tutalım
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Ayı boğa bilmiyorum ama Aralık ayı başında değeri kaç olursa olsun elimdekilerin hepsini satmam gerektiğini öğrendim. Zarar üstüne zarar ettim resmen
member
Activity: 596
Merit: 14
kolay para kazanılmayacagını ogrendık o yüzden beklemekden baska care yok ne yazıkki yatırımızı yapın ve balık tutmaya gidiN!
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Bu piyasada trade yapmak metro beklemek gibidir. Bir fırsat kaçırırsanız bir diğer fırsat gelecektir.
Asla geç kaldım endişesiyle yüksekten alım yapmayın. Bugün ucuz gelen ürün yarın pahalı gelebilir. Bunun tam tersi de geçerli. Bu basit denklemi çözerseniz başarılı olursunuz.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Kesinlikle katılıyorum size, yapılan yanlış biraz daha artar uzaya gider lafları boş karını alıp çıkacaksın her zaman, aç gözlü olmayacaksın ve her zaman yüzde 50 btc yüzde 50 altlarda olmak lazım ve en güzeli de ayı sinyalleri gelmeden komple btc ye geçip, boğa sezonu gelmeden de altlara giriş yapılırsa ancak kazanılır. Hırs ve açgözlülük asla kazandırmaz
full member
Activity: 602
Piyasanın eskisi kadar kazanmadığını ve kazanç elde etmek için daha uzun süre beklemek gerektiğini öğrendik. Daha neler öğreneceğimiz konusunda biraz daha beklememiz gerekecek.
member
Activity: 476
Merit: 75
Her daldaki kirazı toplayamayız sabretmek lazım doğru bir plan ile sabır birleşince kar gelecektir ancak heyecan ve panik kaybettiriyor bu piyasada. Ha bide balina kral bizi dedi.
full member
Realize olmanın çokda kötü bişey olmadığını öğrendik. Aç gözlü olmamayı öğrendik. Şimdi çeksek 10 milyar 2 ay sonra çeksek 30 milyar olur sonra kahroluruz diye çekmedik ama 10 milyardan da olduk. Tam anlamıyla özeti budur
full member
Activity: 686
Merit: 101
Bu piyasa her çalkantıda sabrı öğretir. Çok fazla yükselsede çakılsada pişmanlık ve sabır ile sakin davranışın ne kadar öneli olduğunu gösteriyor. Sağlam psikoloji lazım.
full member
Merit: 106
benim öğrendiğim girdiğin fiyat kadar çıktığın fiyatında önemli olduğu hatta tokeni/coini elinden çıkardığın fiyatın girdiğinden bile daha önemli olduğu
1000 dolardan eth alıp 1400 den satanlar %40 kar ettiler, ben amk 400 den almıştım ethleri ama açgözlülükten 1400 de çıkmadım dolayısıyla karım falan yok şuanda.ama 1000 den giren adam sattıysa benden daha karda şuanda.siz siz olun çıkacağınız yeri iyi bilin
full member
Activity: 686
Merit: 101
Piyasa daimi olarak aceleci davrananların kaybettiğini söylüyor bana evet bazı projelerin erken yatırımcı olmak önemli ancak tren kaçtıysa pumpta girmek çok tehlikeli diğer fırsatları değerlendirmek lazım.
full member
Activity: 546
Öğrendiğimiz şu ki eskisi kadar kripto para piyasasına eskisi kadar giriş yok ve bu btc ile vadeli işlem başlatan kuruluşlar da piyasayı esir almaya çalışıyor. Bu konu hakkında çok bilgi sahibi değilim fakat forumda okuduklarım ve youtube da izlediğim bir yayının çok faydası oldu sizlerle de paylaşayım.

https://www.youtube.com/watch?v=6VYiAL8XQvo
Pages:
Jump to: