Pages:
Author

Topic: 2018 Ocak - Şubat ayından itibaren BTC -ABD 'de Resmi Olacakmış? (Read 1269 times)

full member
Activity: 201
Merit: 100
Abd ekonomisi Bitcoine fazla gelir, Abd dünya lideri bir ülke. Amerikada kripto pazarının yaygın kabulüne doğru adımlar Arizona ve Senato sayesinde gelmeye başladı. Resmi para olması ihtimalini unutalım.
member
Activity: 112
Merit: 10
Kripto para Bitcoinin Amerika Birleşik Devletleri resmi parası olma ihtimali üzerine yapılan bir spekülasyon bile Bitcoin fiyatının çok hızlı bir şekilde 3 -4 kat büyümesine neden olur. Keşke böyle bir şey olsa ama olacağını sanmıyorum.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Ben böyle duyumları fiyatları yukarı çekmeye çalıştıklarına yorumluyorum he resmi olur fakat vergi işide bir çok insanın aklını karıştıracağı kesin belki kostalara bile giden sayısı artar.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
İnşallah çünlü ABD de resmî olması tüm ülkeler İçin bitcoinin geçerliliğini koruyacaktır
newbie
Activity: 50
Amerika 2008 krizine kadar bastığı dolar miktarının yaklaşık 4 katını 2008 den sonra bastı,dolar bir gün patlayacak bence bitcoine geçmeleri kendi adlarına önemli bir durum  Smiley
newbie
Activity: 126
Madeni ve kağıt paranın bitmesi anlamında büyük bir adım olacağı kanaatindeyim
full member
Activity: 333
Bitcoin Amerika Birleşik Devletleri'nin resmi parası olmasa da ülke içinde büyük yatırımcılar var ve ödeme noktalarında kullanılma oranı diğer ülkelere nazaran iyi durumda. Amerika büyük ve fethedilmesi gereken bir pazar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
yav he he bi siz akıllısınız ya.Şubat ayı içerisinde Abd'den çok olumlu haberler geldi.Geçen ki oturumda dediler ki Abd vatandaşlarınaaaaaa bitcoin-blockchain eğitimi verelim.Buda demek oluyor ki benim tahminim doğru çıktı ve resmi boyut kazanacaktır er yada geç.Abd umrumda değil sadece duyumdu öyle yazdım boşverin gitsin ama gene de haklı çıktım isteyen baksın geçen ki oturumda neler söylenmiş..
newbie
Activity: 238
Sagda solda duyulan hersey baslik yapilmaya baslandi dogrulugu kanitlanmamis en azindan bir kac yerde yazilmis olsa bile yetecek ama adam arkadasindan duydugunu yazmis resmen.
newbie
Activity: 224
duyum aldım diyorsun.bakkalda konuşurlarken mi duydun?bir link, kaynak bir şey gösterseydin belki ihtimal verirdim.kesinlikle henüz erken olduğunu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Valla bitcoin yıllardır çoğu restorantta markette geçiyor amerikada. Yasal yaptırımı yoksa demek oluyorki bitcoin zaten amerikada yasal. Resmi olmasada illegal değil serbest bırakılıyor sonuçta. Amerika da olsa rusyada olsa onların kullanıcaz demesiyle biyerlere gelinmez yani onların dilinden çıkan iki kelimeye bakmıyor zaten tüm dünyadaki destekçileri borsalar minerlar farmlar en büyük desteği veriyor bitcoin ve ethereuma
full member
Activity: 560
Merit: 113
Resmi ne ya legal açıdan zaten resmi yani bir ters durum teşkil etmiyor, diğer türlü güldük belki 100 yıl sonra öyle bir şey olabilir şimdi değil. Bitcoin olmaz ama o.
full member
Activity: 182
Amerika resmi para olarak Amerikan dolarını kullanıyor. Amerikan dolarının kullanılma tarihi 200 yıldan fazla. Dijital paraların Amerika'da resmi para olan doların yerine geçmesi mümkün değil. Onunla birlikte Amerika'da doların yanında kripto para kullanılır.
newbie
Activity: 238
Asılsız bir haber ,fakat kulağa bu kripto parasında olanlar için hoş geliyor. Gerçekçi olmak gerekir .Bitcoinin Amerikada resmi olabilmesi için daha çok zamana ihtiyacı var .BU tarz haberler bize keşke olsada rahat etsek dedirtiyor orasıda ayrı bir gerçek.
member
Activity: 392
Çok spekülasyona açık bir haber ve doğru haber olduğunu düşünmüyorum ,Şubat ayı içerisinde Amerikadan Bitcoin ve kripto paralar ile kararlar çıkabilir, Fakat Bitcoinin Amerikada resmi olması biraz ütopik olur ,bundan belki 2-3 yıl sonra olabilir şuan için çok zor.
full member
Activity: 210
Artık bir yerden başlanması gerekiyor yasallasmaya bu güne kadar hep yasak haberlerini okuduk eğer böyle bir şey olursa artık gerçek yükselişi oturup izleme vakti gelmiştir demektir
member
Activity: 98
“Innovation Powered by Crypto”
Pek ihtimal vermiyorum böyle birşey olmasına. Resmi olarak yapacaklarsa kendi sanal parasını çıkarırlar zaten.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Arkadaşlar yanlış telaffuz etmişiz yanlış anlaşılmış konu.Demek istediğim aldığım duyumlar doğrultusunda (abd içinden) Abd'de yasallaştırılacakmış ocak veya şubat ayı içerisinde.Geçen ki oturumda o denli olumlu konuşmaları benm tahmihimi ve duyumumu doğruladı neredeyse.Çünkü oturumun özetine bakarsanız amerika bitcoin için insanları eğiltmek istiyor.Buda gerçekten artkk yasal olacağı anlamına geliyor.
full member
Activity: 387
Merit: 186
Abi bu başlık niye yine tepelere yükseldi onu anlayamadım? Zamanında konuşuldu, olacak iş değil dedik konu kapandı zaten. + Hemen sallamışsınız da tanımam etmem bu başlığı açan arkadaş öyle bomboş bir adam değil az çok bakarsanız görürsünüz. Merit sistemi herkesin nasıl kanına dokunduysa.
full member
Activity: 336
Artık rütbe meselesi kalmadı herkes yerinde sayar. Sadece kaliteli başlık açan ve kaliteli post atanlar merit alır, yeni sistem çok iyi oldu. Başlık gerçekçi gibi değil ama aslında Kripto paraların hangilerini hangi ülkelerin desteklediğini düşünürsek belki başlığı açmış oluruz.
Pages:
Jump to: