Pages:
Author

Topic: 2018 Ocak - Şubat ayından itibaren BTC -ABD 'de Resmi Olacakmış? - page 3. (Read 1269 times)

sr. member
Activity: 462
Merit: 306
Ne içtin de bu başlığı açtın😅

Kripto konusunda mutlaka çalışıyorlardır. Sonuçta tahtta oturan dolar ve bu bir taht savaşı⚔️
member
Activity: 252
Merit: 10
abd para birimi dolar zaten dünyada değerli çıkarıpta değerini kaybettirmezler.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Hahahhaa adamlar ıcolara yasak getırıyor bırde btc yı kabul edecekler tumden btcye karsı degıllermıydı bunlar bırgun herkes kabul edecekk krıpto paraları gelecegın parası.
member
Activity: 308
Merit: 11
Ahahahah:) gercekten sacma ve fiyasko haber . inanmayin haci boyle seylere .
member
Activity: 106
IPV6 Proxy | AWS Account
Olmaz, kac milyon kişilik ülke bir anda BTC geçmez,  1-2 ayda bile geçemez.
Yaş biraz bu haber
member
Activity: 238
Böyle bir şeyin olması zor bence. Farklı bir para çıkarırlar btc'yi resmi para birimi olarak kullanmaktansa. Tabi ne olacağı belli olmaz büyük konuşmamak lazım ama şuan için durum böyle gözüküyor bence.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Ferhat hocam öyle bir şey olacağını zannetmiyorum ama el altından destek veriyorlar gibime geliyor bitcoine, özellikle hilary clinton  çok destekliyordu. Sizin kaynak nedir? kimden duydunuz? bi anda adamlar biz bitcoine geçiyoruz dolar bitti diyebilir mi? mantıksız geldi.
O şekil değil hocam dolat + btc kullacaklar diye duyum aldım oradaki bir borsacıdan.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
abd Rakip bir kripto para birimi ile btc nin karşısına çıkacaktır bence
member
Activity: 336
btc değil kendi çıkardığı bir coin bile olsa bana çok zor geliyor. ABD gibi dolarıyla dünya ekonomisini altüst edebilen bir ülke böylesine oturmuş bir sistemi tamamen değiştirip de geçebilir mi düşününce yine zor geldi.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
abd bitcoini yasaklıyor die birşey okumuştum o haber daha doğru geldi bana bu haberin inandırıcılığı yok bence..
Tam anlamı ile bir yasaklama olacağını sanmıyorum Çin de bunun olamayacağını görmüş olduk.Ama bir düzenleme tarzı bir şey gelecektir muhtemelen.
düzenleme de devletler evet bunu bir borsa ve ticaret olarak görüp vergilendirirlerse o zaman durulmuş olur piyasa.
devletler yasaklamaya gidemez bu kadar yüksek hacimli bir ekonomik yapıdan fayadalanmak isteyeceklerdir.

coininiz bol olsun:)
member
Activity: 70
Resmi para olursa değer 100k olur.
full member
Activity: 224
abd bitcoini yasaklıyor die birşey okumuştum o haber daha doğru geldi bana bu haberin inandırıcılığı yok bence..
Tam anlamı ile bir yasaklama olacağını sanmıyorum Çin de bunun olamayacağını görmüş olduk.Ama bir düzenleme tarzı bir şey gelecektir muhtemelen.
full member
Activity: 224
Bu haberin doğrulunun olmadığını düşünüyorum. Bir ara abd kendi kripto parasını çıkaracakmış tarzında bir haber görmüştüm onunla karıştırılmış olabilir. Bu kadar radikal bir karar bu kadar kısa sürede alınmaz, ihtimal yok bence.
Aynen öyle bence de abd kendi parasını çıkaracak ile karıştırılmıştır.Adamlar neden bitcoinin değerine değer katsın ne karları olacak bunun onlara?
member
Bu haberin doğrulunun olmadığını düşünüyorum. Bir ara abd kendi kripto parasını çıkaracakmış tarzında bir haber görmüştüm onunla karıştırılmış olabilir. Bu kadar radikal bir karar bu kadar kısa sürede alınmaz, ihtimal yok bence.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Neden bitcoin olsun ve nasıl resmiyete geçebilecek bitcoin resmi para birimi dünyada sadece amerikada mı kullanılıyor bitcoin.Yani bu tarz bir şeyin ülke ekonomisini bitirmeme olasılığı olmaz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Benim demek istediğim doları bırakacağı değil tam tersi dolar ve btc yi birleştirmek.Bakalım btc resmiyete kavuşacak mı ? Haklı mı haksız mı çıkacağım bell olur yakında Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
abd nin dolarcığını bırakıp bitcoine geçmesi en azından şuan için çok zor olduğunu düşünüyorum. Belki ilerleyen senelerde olabilir gerçi ozamanda bitcoin fiyatı en az 500 bin dolar olması gerekiyor.
member
Yerel parayı değiştirmek imkansız,  altyapısı yıllar sürer.
member
Activity: 63
Btc hiç bir ülkeye ait değil.
member
Activity: 234
Pages:
Jump to: