Pages:
Author

Topic: 2018 Ocak - Şubat ayından itibaren BTC -ABD 'de Resmi Olacakmış? - page 5. (Read 1269 times)

full member
Activity: 224
Merit: 100
neden olmasın olmayacak şey değil
Olmayacak bir şey bence kesinlikle.Bitcoini direkt olarak resmi parası olarak kullanamazlar ancak kendi paralarını yaratabilirler ki çalışmalar da o yönde çoğu ülkede.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
neden olmasın olmayacak şey değil
full member
Activity: 532
Merit: 151
Amd nin sandım başta ama ABD miş  Cheesy imkansıza yakın bu dediğin kardeşim seni birisi tufaya getirmiş
full member
Activity: 224
Öyle bir haber nereden duydun bilmiyoru mama doğru olma olasılığı yok bence.Tek ihtimal amerikanın kendi coinini çıkarıp onu kullanmasıdır.
member
Activity: 182
Merit: 10
Amerika Birleşik Devletleri elinden geldiğince doların değerini yüksek tutmaya çalışacaktır. Devamlı piyasaya karşılıksız dolar salıyorlar. Artık bir yere kadar. Ama dedikleri gibi bir kripto para çıkarırlarsa kendi kara paralarını güzel bir şekilde aklarlar.
jr. member
Activity: 56
Merit: 12
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Hahaha güzel espri Huh
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
ABD bitcoini hiç bir zaman kendi resmi parası olarak kabul etmez bu abd nin prestijini sarsar ancak kendi kripto parasını çıkarır ve onu abd doları olarak kabul eder bunu dünyada kullanır . Bu haberi kim çıkardıysa yalan dolandan başka bir şey değil !
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Bir kaç saat önce başka bir haberde Amerika Bitcoini yasaklıyordu,şimdi bu konu başlığında Bitcoini resmi parası yapacak deniliyor!Başka bir başlıkta Amerika kendi kripto parasını çıkarıyor!Şaşkınım😂😂
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Dünya'da doların sabit kalması için binlerce insan öldürülüyor, Amerika'nın Bitcoin'i resmi para birimi yapmak gibi bir niyeti bulunmuyor ayrıca kulaktan dolma bilgilerle hareket etmenizi tavsiye etmiyorum. Bitcoin yapısı gereği hiçbir ülkenin resmi parami olamaz, olmak gibi bir niyeti de yoktur.
full member
Activity: 308
--
Market hacmi 178 milyar dolar olan bir coin için kendi çapında spekülasyon mu yapmaya çalışıyosun Smiley Bitcoinin fiyatını mı arttırmaya çalışıyosun espri mi yapıyorsun anlamadım. Nerden duydun bizimle de paylaşsan da kaynağına bir baksak.
full member
Activity: 420
Başka bir kripto da olabilir, bitcoinde olabilir, doğrusu hiç bir şeye şaşırmam artık, normal sistemler birer birer iflas etti süründürülüyor, sil baştan bir sisteme geçmek zor bir durum değil isterlerse oluverir.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
cok saglam yerden almis bide vay be. trump'la mi konustun kanka nedir?

Ahaha yazım hatası Cheesy Ama bir fırtınalar esecek içime doğuyor  Grin
full member
Activity: 188
Merit: 110
cok saglam yerden almis bide vay be. trump'la mi konustun kanka nedir?
sr. member
CAT.EX Exchange
Duyum almışında yanlış almışın Cheesy
Doğrusu: ABD yakında kendi kripto parasını çıkarıcak.

Hah demek ki oymuş bunlarda bitcoin ile karıştırmışlar Cheesy Yoksa bitcoin nereee abd nere Cheesy
sr. member
CAT.EX Exchange
Abd resmi parası nasıl olacakmış hocam doları bırakıp buna mı geçeceklermiş? Çok sağlam yerler dediğiniz kaynak neresidir acaba?

Abd piyasasını çok iyi bilen bir kaç kişiden diyelim böyle bir duyum aldım banada çok abez geldi.Paylaşmak istedim okadr Smiley
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
Abd resmi parası nasıl olacakmış hocam doları bırakıp buna mı geçeceklermiş? Çok sağlam yerler dediğiniz kaynak neresidir acaba?

Bizim arkadaş Cheesy

Böyle şey mi olur, tabi ki de mantıksız. Kendi kripto parasını çıkarır onun yerine. Ne uğraşsın btc ile.
full member
Activity: 616
Merit: 118
Şu konuyu da gördüm ya ben köprüye gidiyorum atlayacağım.
Sr member bir de ya
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
başkanın yaveri amcaoğlun galiba
böyle bir duyum için aşağısı kurtarmaz

o değilde yakında türkçe bölümünü bitcointalktan kaldırabilirler duyum almadım ama ben olsaydım bu kadar boş bir yeri barındırmazdım
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Şu çok sağlam kaynakları daha detaylı paylaşın da oturduğumuz yerde stres sahibi oluyoruz böyle havada kalınca  Grin Ayrıca bu usd'nin ortadan kalkıp yerine btc geçmesi muhabbetine çok sık rastlamaya başladım.
full member
Activity: 336
Pages:
Jump to: