Pages:
Author

Topic: 2019’da Kripto Paralar Güneşli Günler Görecek Mi? - page 2. (Read 630 times)

jr. member
Activity: 462
Merit: 1
baharda ciddi artış bekleyip hayal kırıklığına uğramaktan ziyade umudu yaza doğru ötelemek daha doğru olur.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Baharın gelmesiyle birlikte hem mecaz anlamda hem gerçek anlamda güneşli günler görmeye başlayacağız. Ön izlemesini şu an yaşıyoruz hatta.
copper member
Activity: 191
Merit: 0
2019'un 2018 kadar kötü bir yıl olacağını düşünmüyorum. Ancak 2017 gibi bir yılda olmayacak. Piyasalar hafif toparlanacaktır. Ancak beklenen boğa sezonun bu yıl geleceğini sanmıyorum. Sabırlı olmaya devam etmek gerekiyor. 2020 yılından ise umutluyum
jr. member
Activity: 406
Son 1 haftadır hava biraz açmış gibi görünüyor umarım bulutlar tamamen dağılır da özlediğimiz güneşli günlere kavuşuruz.
member
Activity: 350
Merit: 14
2022 ye kadar kesin güneşli günler göreceğiz Smiley) Artık düşüşlerden yorulduk son bir ayda çoğu proje %100 yaptı biz hala bogadamıyız anlayamıyoruz
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
güneşli günler elbet olacaktır adeta kış aylarında gördüğümüz güneş gibi tabii ki. Yaz gelmesini beklemek ise sanırım 2 yıl sürecek sabretmek gerekiyor
member
Activity: 602
Merit: 11
Gunesli guzel gunler bahar ayi ile birlikte gelecek gibi benim tahminlerim 2020 yili idi fakat son sonemde o kadar cok olumlu haber geldiki takip bile edemedik yani
member
Activity: 228
Merit: 10
iki gündür yukarı yönlü kıpırdanmalar var. Umarım yükselişler devam eder ve hepimizin yüzünü güldürür. BTC dün akşam 4000 usd yi test etti.
Muhtemelen zamanla 4000 barajını geçecektir. Umarım bu yükselişler ani değilde, boğanın ayak sesleridir.
newbie
Activity: 8
Gidişat bugünlerde iyi görünüyor.
jr. member
Activity: 226
Merit: 5
2019 için umudu kestim o kadar çabuk yok size diyorlar. Yıl olarak bakmaktansa market döngüsünün tamamlanmasını takip etmek lazım.
brand new
Activity: 0
Bakkt ve Halving bir sonraki boğa koşusunun temel nedeni olabilir.

2 Sonny Singh Bitcoin Fiyat Tahmini
Bloomberg’in Emily Chang’in ev sahipliği yaptığı son röportajda, Bitpay’in baş ticari sorumlusu Sonny Singh, Bitcoin'in’in geleceği ve şu anki piyasa şartlarına bakmamanın neden paniklemenin uygun olmadığını açıkladı. Bir Bitcoin maksimalisti gibi görünen Singh, tüm merkezi olmayan ağların en kayda değer “ağ etkisine” erişebildiği için Bitcoin'i “800 kiloluk bir goril” olarak adlandırdı. BTC’nin 2019’da Şükran Günü’nün 15.000 - 20.000 $ 'a ulaşması ihtimalinin yüksek olduğu iddiasıyla, bir kripto ETF olasılığının ve yeni başlayanlar için fon girişinin yüksek olduğunu açıklıyor.

https://coinswitch.co/news/bitcoin-price-prediction-2019-btc-price-to-touch-23500-in-2019
jr. member
Activity: 406
2019 yılında gelen bahar bize de gelecek ve 2020 baharına kadar sürecektir yarılanmaya kadar da sürecektir diye tahmin ediyorum.
jr. member
Activity: 119
2019 yılı kriptoparalar için mutlaka bir önceki yıla göre daha iyi geçecektir. Fakat ben öyle büyük patlamalar beklemiyorum açıkcası. Boğa dediğimiz olay için 2020 den sonrasını beklemek gerekiyor bana göre
jr. member
Activity: 60
Bu yıl için beklentim yüksek ama tamamen beklenti hiç bir dayanağım yok...
jr. member
Activity: 51
https://www.sterlingsovereign.co.uk/
güzel video teşekkürler. Ben genelde piyasa ile ilgili ne yorum yapılırsa tersi olduğunu düşünmekteyim, herşey cok iyi süper olcak uçucak deyince düşüş, aman öldük bittik battık iyice dibi görücez denildiğinde ise çıkış olacağını düşünenlerdenim.
member
Activity: 392
Merit: 11
şubat ayı itibariyle güneş bulutların arasından yüzünü gösterdi. umarım bu güneş uzun sürecek boğanın habercisi olacaktır.
jr. member
Activity: 322
şu aralar fındık dalları yeşillenmiş gibi duruyor epey. keşke bu biraz sürse de bitcoini yeniden beş hanelerde görebilse artık.
brand new
Activity: 0
Cryptocurrency, herhangi bir jetonun gerçek fiyatı ile ilgisi olmayan çok elverişli bir duruma sahiptir. Herhangi bir pazar, ürün veya iş için genellikle daha iyi günler anlamına gelen birkaç olumlu gelişme vardır.

Evet. Ama işe yarayan bir stratejiye başlamadan önce, bir yıl kadar kötü bitcoin ticareti yaparak geçirdim. Temel olarak, insanlar Hong Kong’daki bitcoin’i Avrupa’dakinden daha yüksek bir fiyata ödemeye isteklidirler, bu yüzden temel ticaret Avrupa borsalarında bitcoin alıp daha sonra bunları Hong Kong’da daha yüksek bir fiyata satmam.

Düşüncelerini paylaşmama izin ver
jr. member
Activity: 476
2019 yılında aman aman yükselişler beklemiyorum ben. beklenen güneşli günlere daha epey bir zaman var bana göre.
jr. member
Activity: 98
CAT.EX Exchange
Bence  bu yılda 2018 gibi geçecek gibi.Tüm planları 2020 yılı gibi yapmak daha mantıklı.
Pages:
Jump to: