Pages:
Author

Topic: 2019’da Kripto Paralar Güneşli Günler Görecek Mi? - page 4. (Read 630 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 250
2019, 2018'i aratmaz umarım. Güneşli günler için bence en erken tarih 2020. Bu sene yapılacak bir çok etkinlik ve geliştirmeler var ama bunların etkisini ne zaman görücez. Mesela heyecanla eth hard forku bekleniyordu, oda ertelendi.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
ben bu yılın biraz toparlayıcı görevi yapacağını düşünüyorum. geçen yılın iğrençliğinden sonra piyasanın taze bir nefese ihtiyacı var çünkü.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Ben buradan yükseleceğini düşünüyorum. Çünkü 2018 lanet bir yıl olarak akıllara kazındı ancak 2019'un daha stabil ve ya yükselişle geçeceğine dair pek çok bilgi var önümüzde. En önemli şey BAKKT kararının piyasalara olumlu yansıması ile başlayacaktır. İngiltere merkezli borsaların açılması bir diğer önemli adım. Özellikle bu dönemin İngiltere önderliğinde tüm Avrupa'ya pozitif yansımalarını göreceğiz diye düşünüyorum. Tabi ki bunlar benim görüşüm ve beni bağlar. Herkese bol kazançlar diliyorum.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
bakkt olayı da ertelendi diye biliyorum. ya bizi burada silkeleyecekler ya da bu güzel gelişmelerin hepsi arka arkaya olacak ve boğada şahlanma yaptıracak.
jr. member
Activity: 210
Merit: 2
Bu Ay açıklanacak olan BAKKT Kararı piyasayı yönlendirecek bir etki yapabilir.
member
Activity: 243
Merit: 34
2018 yılı kripto paralar ve blockchain için oldukça zor bir yıl oldu. 2017 Aralık’ta 20 bin dolarlık tepe noktasına ulaşmamızın ardından, aralıksız bir şekilde düşüş başladı, yasaklamalar, regülasyonlar, pek çok kötü haber geldi. Artık 2019 yılına girdik ve önümüzde yepyeni bir sayfa bizleri bekliyor. 2019'da neler ile karşılaşacağımızı öğrenmek isterseniz sizi videoya alalım 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=EryxGD5C89o
Pages:
Jump to: