Babel ve yedlin gidebilir de diagne kalabilir kalırsa eğer faydası olan bir futbolcu bu deli bir şekilde gol atıyor yani Galatasaray’da da forvet eksiği var sadece Halil’le olmaz
DeAndre Yedlin takıma ilk katıldığı zaman Galatasaray'ın ligin çok üstünde bir bek oyuncusu transfer ettiğini düşünmüştüm ancak performansı beklentilerin çok uzağında kaldı ayrıca gelen yabancı sınırını da düşünecek olursak takımdan gönderilmesi bana göre de doğru karar olur.Babel geldiğinden beri bir türlü Beşiktaş da gösterdiği performansı yakalayamadı ve taraftarların sevmediği oyuncuların başında geliyor.Diagne son kasımpaşa maçının ilk yarısında birçok gol fırsatından yararlanamamış olsa bile pozisyona girme becerisi nedeniyle hala ilk 11de benim tercih edeceğim ilk oyuncu.
Babel de yüksek maaşlı diğer futbolcular gibi haksız eleştirilere uğruyor. Oynadığı maçlarda takıma pozitif katkı sağlıyor. Oyunu değiştiriyor. Feghouli, Falcao, Belhanda eleştirilerden dolayı formdan, gözden düştü. Yüksek ücret alan oyuncular baskılar karşısında tutunamıyor. Bir bir gidiyor. Sıra Babel'e geliyor. Aslında profesyonel dünyada onların bir suçu yok.