Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 20. (Read 28931 times)

hero member
Activity: 2156
Merit: 575
24. şampiyonluk geldi, güzel oldu çok büyük ihtimalle seneye tek elemede rakibimizi geçeriz gibi geliyor bana, ki yinede zor olacak zira bizimkiler tatili biraz fazla seviyor sene başında elemelerde şuan bulunan kadronun yarısı yoktu. Bakalım böyle böyle devam edersek aslında güzel bir yerlere geliriz gibi ülke futbolu olarak, bu sene maalesef güzel sonuçlar alamadı takımlarımız ama ivmeyi ben güzel bir yere gidiyor olarak görüyorum. Şampiyonluğu çok fazla abartmaya gerek yok, ok tamam fener 10 sene falan filan güldük ettik eğlendik, 10 sene olamamış haliyle bile 19 kere kazanmış türkiyenin güzide kulubu, şuan bize lazım olan fenerinde güçlenmesi bizimde güçlenmemiz ve iki takımında şampiyonlar liginde gruplara kalabilmesi, buna ihtiyacımız var.
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
Beklenen oldu ve Galatasaray süper ligde şampiyonluğa ulaştı. Artık gözler Fenerbahçe seçimlerinde. Aziz Yıldırım çok güçlü bir karşı aday. Ali Koç ise futbol branşında başarıya ulaşamadığı için büyük eleştirilere maruz kaldı. Ali Koç gider mi bilmiyorum. Fenerbahçe’yi şanssız zamanlar bekliyor.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Üst üste 2. şampiyonluğumuzu elde ettiğimiz için keyiflendim.  Grin  Eğer son hafta batırsaydık asla unutamayacağım bir hayal kırıklığı olurdu. Geçen haftanın üzerine koyarak maça iyi hazırlanmışlar neyse ki. Icardi 2 gol atarak maçı kazanmada büyük rol oynadı. 2. golünü izlediniz mi? Topukla çok güzel bitirdi.  Smiley  102 puanla gelen bir şampiyonluk etkileyici gerçekten de.

Bir şampiyonluk görseli de benden gelsin.  Wink

hero member
Activity: 630
Merit: 463

Süper ligde 2023-2024 sezonu şampiyonu GALATASARAY olmuştur. Galatasaray, futbolda topladığı 102 puanla büyük başarı elde ederken, Fenerbahçe 99 puanla ikinci sırada yer aldı. Gelecek senenin heyecanı bu seneden başladı.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Süper ligde şampiyonluk düğümünün çözüleceği akşama geldik. Maçlar da başladı ve Fenerbahçe 2-0 önde götürüyor henüz 17. Dakika olmasına rağmen. Galatasaray ise son 3 sezondur kazanamadığı Konya deplasmanında 0-0 berabere. Ben Galatasaray’ın şampiyon olacağını ve Fenerbahçe’nin sezonu ikinci tamamlayacağını düşünüyorum çünkü Konyaspor o kadar kötü ki pozisyon üretmekte bile zorlanabilirler bu maçta.
Mauro Icardi attı ve GS 1-0 öne geçti Türkiye’de bu sene şampiyonluğu hak eden takım Galatasaray mı Fenerbahçe mi dersek %50 50 çıkar ama bence biz kendi ayağımıza sıktık sen 2 tane saçma sapan beraberlik alırsan böyle şampiyonluğu verirsin 4 puanı saçma sapan yere hediye edersen rakibine işte böyle Galatasaray çıkar şampiyonluğu söke söke alır topla oynamaya bak Konya %13 bu arada Ankaragücü de önde Hatayspor da önde bu gidişle Konya ligden düşüyor
hero member
Activity: 630
Merit: 463
Süper ligde şampiyonluk düğümünün çözüleceği akşama geldik. Maçlar da başladı ve Fenerbahçe 2-0 önde götürüyor henüz 17. Dakika olmasına rağmen. Galatasaray ise son 3 sezondur kazanamadığı Konya deplasmanında 0-0 berabere. Ben Galatasaray’ın şampiyon olacağını ve Fenerbahçe’nin sezonu ikinci tamamlayacağını düşünüyorum çünkü Konyaspor o kadar kötü ki pozisyon üretmekte bile zorlanabilirler bu maçta.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Bu akşamki dramatik mağlubiyetten sonra Trabzonspor taraftarı hemen Abdullah Avcı'yı istifaya davet etmeye başlamış ve yerine Fatih Tekke'nin gelmesini istiyorlar. Abdullah Avcı'nın kredisi büyük diye bilinir ama taraftarlar başarısızlık karşısında hiç sabırlı davranamıyor. Finalde kaybettikten sonra büyük üzüntü yaşadılar. Ligde de oldukça geride kaldılar. Harcanan paraya bakılınca başarısız oldukları söylenebilir.

Yaz dönemi oldukça hareketli geçecek. Fenerbahçe'nin rekor 99 puanla şampiyonluğu kaybetme ihtimali var. Birçok kulüp teknik direktör değiştirebilir. Yeni sezonda kulüpler yine anlamsız harcamalar yapacaklar gibi görünüyor. Geçmişten hiç ders almıyorlar. Borç batağında olsalar da para harcamaktan vazgeçemiyorlar.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu bir mucize.

Mucize demişsiniz. Tam doğru bi ifade bana kalırsa. Çünkü Galatasaray'ın bu sezon bir tane yenilgisi vardı geçen haftaya kadar. Üst üste 2 yenilgi almaz bana göre. Öyle bi şey olursa mucize olur. Ama ilginç bi istatistik gördüm. Galatasarayımız Konya'daki son 3 maçını kaybetmiş. 2023, 2022, 2021 yıllarında 3 farklı teknik direktör ile Konya'da oynamışız ve yenilmişiz. Galatasarayımıza beraberlik de yetecek Konya deplasmanında. Ama Galatasarayımız kazanarak şampiyon olacak bana kalsa. Çünkü hata yapma hakkımızı geçen hafta kullandık. Üst üste iki hafta hata yapmaz bu takım. Galatasarayımızın oyuncu kadrosu, kalitesi bu maçtan istediğimiz sonucu almamızı sağlar.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Yani açıkçası oldukça beklentimin altında kalan bir derbiydi o yüzden üzerinde pek konuşmak istemedim. Vasat bir maçtı. Galatasaray zaten sahada yoktu ve Fenerbahçe de bu fırsatı 10 kişi kalsa bile iyi değerlendirdi. Bu arada o kırmızı kartın yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü temas yok bence orada. Her neyse bu pazar şampiyon belli olacak. Galatasaray bundan önceki son 3 Konyaspor deplasmanında kaybetmiş. Bu yüzden Fenerbahçe yine bunu umacak. Onlar zaten İstanbulspor'u rahat geçerler bence.

Ben günün sonunda Galatasaray'ın en kötü 1 puan alıp şampiyon olacağını düşünüyorum. Okan Buruk o berbat oyunun üzerine bence oyuncularını bu maça sağlam hazırlar.
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu bir mucize. Konya ile 0-0 berabere kaldığımız maçtan sonra puan farkı 6'ya çıkmıştı ve şampiyonluk benim için bir hayale dönüşmüştü. Fakat İsmail Kartal'ın her maçtan sonra yaptığı açıklamalar işe yaradı ve takımımız Rams Park'ta aldığı galibiyet ile şampiyonluk şansını son haftaya kadar sürdürdü. İsmail Kartal Galatasaray maçından sonra herkesi son maçımıza davet ediyorum şampiyon olacağız dedi. Pazar günü gözlerimiz İstanbulspor maçında olacak, kulaklarımız Galatasaray - Konyaspor maçında. Her şey biraz imkansız gibi gözüküyor. Fakat Konyaspor maçı kazanırsa Kadıköy'de yıllarca unutulmayacak bir şampiyonluk kutlayabiliriz. İnanmak başarmanın yarısıdır derler.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Fenerbahçe iyi bir oyunla kazanmayı başardı. Deplasmanda 10 kişi kalmasına rağmen maça tutunmaya devam eden Fenerbahçe adeta galatasaray’a şampiyonluğunu kutlama fırsatı vermedi ve her şey son haftaya kaldı. Fenerbahçe belki de hem sivas hem de konyaspor karşılaşmalarında berabere kalmasa şuan da şampiyonluğunu kutluyor olabilirdi.

Fenerbahçe iyi oynamadı, Galatasaray kötü oynadı. Fenerbahçe Sivas ve Konya'ya yenilmeseydi değil Galatasaray evinde Fenerbahçeye maçı vermeseydi. Sonuç olarak Galatasaray şampiyonluğu hak eden taraf ancak Fenerbahçe psikolojik bir baskı kurdu. Bunu da hep yapıyor. Bu baskıyı Okan hoca kıramadı. Oyuncular değil Okan hocanın kırması gerekirdi. Savaşın demeliydi. Görülen kırmızı kart da Galatasaray lehine değil aleyhine oldu. Karşısında kim olursa olsun 10 kişiye karşı oynamak, hele hele rakibin güçlüyse daha zordur. Çünkü güçlü rakip artık forveti değil, defans ve orta sahayı düşünür. Bu da karşı takımın hata yapmasına sebep olur. Nitekim de oldu. 11'e 11 olsaydı emin olun GS maçı alırdı
Fenerbahçe 22.dakika itibariyle 10 kişi kalmasaydı tek kale oynuyordu. 22.dakikaya kadar Galatasaray’ın şutu yokken Fenerbahçe deplasmanda olmasına rağmen 4 şut çekti. Bu baskınlığı bir şekilde kesmesi gerekiyordu ve kestiler. Galatasaray’ın maçı verdiği falan yok ligin başından beri kollanan bir Galatasaray var karşımızda. Hakemlere rağmen bu karşılaşmadan bile puan alamayan bir Galatasaray var. 11’e 11 olsaydı hiç bir şey değişmezdi çünkü Fenerbahçe oraya kazanmak için çıkmıştı. Fenerbahçe’nin bu karşılaşmadan aldığı galibiyet belki de her şeyi değiştren bir galibiyet olmuş olabilir. İsmail Kartal’lık veya Okan Buruk’luk da bir olay olduğunu düşünmüyorum. Tamamen oyuncuların hırsından kaynaklı bir galibiyet alındı.
member
Activity: 148
Merit: 35
Fenerbahçe iyi bir oyunla kazanmayı başardı. Deplasmanda 10 kişi kalmasına rağmen maça tutunmaya devam eden Fenerbahçe adeta galatasaray’a şampiyonluğunu kutlama fırsatı vermedi ve her şey son haftaya kaldı. Fenerbahçe belki de hem sivas hem de konyaspor karşılaşmalarında berabere kalmasa şuan da şampiyonluğunu kutluyor olabilirdi.

Fenerbahçe iyi oynamadı, Galatasaray kötü oynadı. Fenerbahçe Sivas ve Konya'ya yenilmeseydi değil Galatasaray evinde Fenerbahçeye maçı vermeseydi. Sonuç olarak Galatasaray şampiyonluğu hak eden taraf ancak Fenerbahçe psikolojik bir baskı kurdu. Bunu da hep yapıyor. Bu baskıyı Okan hoca kıramadı. Oyuncular değil Okan hocanın kırması gerekirdi. Savaşın demeliydi. Görülen kırmızı kart da Galatasaray lehine değil aleyhine oldu. Karşısında kim olursa olsun 10 kişiye karşı oynamak, hele hele rakibin güçlüyse daha zordur. Çünkü güçlü rakip artık forveti değil, defans ve orta sahayı düşünür. Bu da karşı takımın hata yapmasına sebep olur. Nitekim de oldu. 11'e 11 olsaydı emin olun GS maçı alırdı
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
Galatasaray'ın bu sezon bu kadar puanı nasıl topladığını gerçekten anlamıyorum sezon başında yaptığı şaşalı transferlerin neredeyse patlamış avrupa liginde Prag gibi bir takım tarafından 4lenmiş Galatasaray şimdi de lig 2.si Fenerbahçe karşısında kendi sahasında sahada yoktu.Üstelik Fenerbahçe maçın tamamını 1 kişi eksik oynadı.Hakem konusunda bu maç Fenerbahçe'nin sezon boyu itirazlarının ne kadar haklı olduğunu birkez daha göstermiş oldu.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Bomboş geçen bir maçtı yani derbi demeye bin şahit ister. Fenerbahçe bir şeyler yapmaya çalışan taraftı ve istediğini aldı. Galatasaray kesinlikle vasat oynadı ve nasıl oluyor da bu kadar motivasyonsuz olabiliyorlar anlamıyorum. 6 puan farkın verdiği rahatlıktan mı oldu artık bilmiyorum ama işlerini birazcık zorlaştırmış oldular. Son hafta Galatasaray kaybedip Fenerbahçe puan kaybedecek olursa sosyal medyada dönen espriler gerçek olmuş olur.  Grin

Astrolog Meral Güven'e de bu sonuçtan sonra Fenerbahçeli taraftarları bir anda inanmaya başladılar.  Grin
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
Karşılaşmanın büyük bir bölümünü izledim ama maç keyfi olarak hiç bir şey göremedim sanki Galatasaray şampiyon olmak istemiyor gibi bir oyun sergilediler. Hakemin bir çok kararı bence hatalıydı kötü olan maçı dahada berbat etmeye bence yetti. Şampiyonluk düğümü son haftaya kaldı, bu hafta oynanacak maçlar çok daha önem kazanmış oldu yoksa şampiyon belli olmuş olsaydı sıradan bir maç izlemiş olacaktık.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
Vallahi tebrikler, oynadılar ve kazandılar diyecek bir söz yok. 3 puanı da sonuna kadar hak ettiler.
Mert Hakan gerçekten karaktersiz bir futbolcu buna diyecek bir şey yok, bu karaktersizliğini sadece bizim maçta değil daha önceki maçlarda da gösterdi, Fenerli yakın arkadaşlarım bile karaktersiz olduğunu söylüyorlar.
Ligimizde saçma sapan bir kural olmasa şu takımda 1 dakika bile süre alamayacak oyuncu.

Galatasaray bugün top oynamadı, çok berbat bir oyun vardı ortada, rezil oldular, sen 10 kişilik rakibine hiç bir şey yapamadın, ne diyelim.

Şu hakemler seneye inşallah durmazlar lig'de, böyle bir hakem yok, aynı pozisyona faul veriyor 5 dakika sonra oynatıyor hiç bir şey vermiyor.
Kırmızı kart bence doğru bir karar değildi.
hero member
Activity: 2156
Merit: 575
Fenerbahçeli oyuncuların hepsini (mert hakan hariç geri kalan hepsini) bir galatasaraylı olarak canı gönülden kutluyorum. Gerçekten futbol cesurca nasıl oynanır gösterdiler ve ihtiyaçları olan üç puanı söke söke aldılar. Bizimkiler zaten beraberlik yetiyor diye top bile oynamamanın cezasını yaşadılar, kaleye isabetli şut çekememe muhabbetini biz yaparken, bize yapılacak kıvama düşüren teknik heyetinden topçusuna hepsi suçlu şu durumda. Bir tek Barış Alper yine çok güzel oynadı, yardırdı maç boyunca elinden geleni yaptı ama tek başınaydı çocuk, geri kalan hepsi savunma yapalım ve yatalım taktiği ile çıkmış maça. Sen pendikspor değilsin, yatarak gelecek şampiyonluğunda içine tüküreyim, iyi ki böyle oynayan bir galatasaray şampiyon olmadı, şu oyundan sonra rezil bir şekilde çıkıp bi de şampiyonluk kutlaması yapsaydık tam bir utanmazlık olurdu.

Fakat oyuncuları tebrik ettiğim kadar, fenerbahçeli yöneticilerinde utanmazlığından dolayı onların ben olmayan karakterlerine yazık diyorum. Maç bitmiş, tüm seyirciler gitmiş, tüm rakip takım gitmiş, ortada üç beş tane saha sorumlusu ve saha yöneticisi dışında kimse kalmamış orada, g*t korkusundan o zamana kadar saklanmışlar, sonra çıkmışlar 70 kişi orada kutlama yapıyorlar. Hadi yaptın, maçı söke söke kazandın hakkın diyelim (bu arada maçı kazanan oyuncularında yarısı falan yoktu orada, almışlar 18 dışında olan oyuncular falan, teknik ekip vs doldurmuşlar kalabalık olsun diye) kutlama yapıyorlar. Hadi bu tamam, orada galatasaraylı yaşlı başlı 60-70 yaşında adam sataşınca 70 kişi tepesine çullanıp dövmek nedir. Bi de utanmayan arsızlar, kalkmışlar internete hem yendik hem dövdük diye gururlar yazıyorlar, bu artık ahlak erozyonudur. Bunlar zamanında trabzonlu taraftarı dövdüğünde "evet sahaya girmemeliydi nefsi müdafa" diye bunları savunmamalıydık, savununca bunların bir tarafları kalktı. 20li yaşlarda 4-5 kişi bi tane 70 yaşında adamı ortalarına almış dövüyorlar, sonrada bunu gururla paylaşıyorlar, arsızlığın gelebileceği en son nokta.

Bu saatten sonra bu konu hakkında bir hareket etmeyen, bu saatten sonra bunun cezasını kesilmesi için her gün uğraşmayan galatasaraylı yöneticinin takımda işi yok, s-gitsin şirket mi yönetiyor torun mu seviyor napıyorsa yapsın, bundan sonra bunun bir şekilde ne yapılıp ne edilip rövanşı olacak, o iş öyle kolay kolay peşi bırakılacak iş değil, bu yönetim almazsa, bu teknik heyet almazsa, bu oyuncular almazsa, o zaman hiçbirinin orada işi yok. Böyle ahlaksızlığın futbolda yeri yok, utanmazlar övüne övüne yaşlı adam dövdüler, ve bizde bunu izleyip üzülücez öyle mi? Düştüğünüz rezilliğe üzülürüz en fazla.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Keşke güzel bir maç izleyebilseydik ama bu olmadı. Berbat bir derbi izledik. Galatasaray hiç şampiyon olmak için çıkmış gibi durmuyordu çünkü koskoca maçta 1 tane isabetli şut çekemediler. Fenerbahçe'nin de harika oynadığını söyleyemem ama daha iyi olan taraftı o yüzden galibiyeti hak ettiğini düşünüyorum. Bu maçta kırmızı kart çıkmasını banko olarak görüyordum ve sonuç şaşırtmadı.  Smiley

Fark 3 puana inse de son hafta Galatasaray yenilmez herhalde. Süper Lig bu tabi ne zaman ne olacağından emin olmak zor ama görelim bakalım.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
Ligin kritik maçları oynanıyor ve hakemler takımların kaderlerini o kadar rahat belirliyorlar ki diyebilecek hiç bir şey yok. Vallaha yazık, adamlar ellerinden geleni yapıyorlar ligde kalabilmek için ama hakemlerin tek düdüğü ile kaderleri belli oluyor.
Umarım bu saçmalıklar son bulur ve seneye profesyonel hakemlerle çalışırlar.
Pages:
Jump to: