Keşke bize karşı da oynayamasalardı güzel olurdu. Ben bu maçı maalesef izleyemeyeceğim ama Fenerbahçe umarım evinde kazanmayı başarır. Evimizde Galatasaray'a karşı oynadığımız son maçlarda pek iyi sonuçlar elde edemedik. 2 maçtır bu sahada Galatasaray derbilerini kazanamıyoruz. Mourinho farkını gösterecek mi diye merakla bekliyorum. İki tarafın da kadroları sağlam. Beklentilerin altında kalan bir derbi temposu görmezsek en azından güzel olur.
Umarım keyifli bir derbi izleriz, bu derbi Fenerbahçe için önemli çünkü şuan Galatasaray ile aralarında 2 puan fark var eğer bu maçı kaybederse Fenerbahçe fark 5'e yükselecek. 5'e yükselmesi demek Fenerbahçe'nin bundan sonra puan kaybetme lüksü olmaması demek.
Trabzonspor son dakikalarda attığı gollerle beraberliği aldı.
Kayserispor'un kırmızı kart doğru olabilir ama bildiğim kadarıyla Trabzonlu oyununcun daha sert dirseğine kart çıkarmadı bu hakem buna çıkardı burada hatalı, ona çıkarmıyorsan buna da çıkarmayacaksın.
Kayseri rahat goller bulduğunu düşünüyorum, arkaya saldıkları topları çok rahat geçtiler, Trabzon bu konuda kesinlikle çalışmalı.