Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 16. (Read 28931 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
August 03, 2024, 03:30:29 AM
Yarınki maç umarım çok keyifli ve güzel olur, yeni sezon öncesi derbi ile başlayacak lig, favorim tuttuğum takım tabi ki Galatasaray.
Bakalım nasıl bir maç olacak, yeni sezona hangi takım kupayla başlayacak.
İyi oynayan kazansın.

Evet bugün süper kupa galibini buluyor biz genelde u19 ile çıkıp 50 saniyede gol yiyip takımı toparlayıp sahadan çekildiğimiz için oynayamıyoruz ama Beşiktaş ile oynanacak maçı izlemeyi düşünüyorum bizden bu hakkımızı çalan Ali Koç’a da yazıklar olsun diyorum neyse konumuza dönersek Beşiktaş bu sene efsane kadro kurdu bence Galatasaray karşısında çok iyi oynayacaklar kupayı da alabilirler Galatasaray da alarm zilleri çalıyor hazırlık maçlarında kötüydüler
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
August 02, 2024, 06:39:25 PM
Yarınki maç umarım çok keyifli ve güzel olur, yeni sezon öncesi derbi ile başlayacak lig, favorim tuttuğum takım tabi ki Galatasaray.
Bakalım nasıl bir maç olacak, yeni sezona hangi takım kupayla başlayacak.
İyi oynayan kazansın.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
August 02, 2024, 06:05:56 PM
Süper Lig'de sezonu açmaya resmen 1 hafta kalmış. Büyük bir heyecanla yeni sezonu beklediğimi söylemeliyim. Uzun zamandır ilk defa şampiyonluk umutlarım bu kadar fazla. Mourinho gibi iş bilen bir hocanın takımın başına getirilmesi harika oldu. Şampiyonlar Ligi elemelerinde sezonu istediğimiz gibi açamasak da yavaş yavaş formumuza kavuşuruz diye düşünüyorum. Önemli olan Mourinho'nun sağlam bir sistem oturtabilmesi. Geçen Lugano maçında Ferdi'yi sol kanatta oynatması dikkatimi çekmişti ama çok iyi oynayamadı. Bence ana mevkisi olan sol bek olarak devam etmeli.

hero member
Activity: 1162
Merit: 719
August 01, 2024, 11:53:52 AM
Ligin başlamasına artık çok az kaldı Süper Kupa ile açılışı yapıyoruz. 3 Ağustos'ta oynanacak maçın biletleri çıkıyor. Bilet fiyatları çok uygun. Stadyum zaten tamamen dolar, biletler de birkaç dakika içinde tükenir. İstanbul'da olanlar bu maçı kaçırmaz.
Biletler: Kale arkası tribünleri 600 TL, Doğu-Batı tribünleri 1200 TL
Umarım maç da güzel olur ve hakem veya dış etkenler sahaya etki etmez, edemez.

Hoş bi maç olacak. Transferde çok iyi bi Beşiktaş var bu sezon. Ligde pek iyi değillerdi. Ama başka bi takıma dönüştüler transferlerden sonra. Bana kalırsa lig performansları ile bi karşılaştırma yapmak hata olur. Tahmin edilenden daha iyi bi Beşiktaş göreceğiz bana göre. Galatasarayımız Okan Buruk ile son iki sezonu sildi, süpürdü. Ama transfer sezonunda teknik direktörümüzün seviyesine çıkamadık kulüp olarak. Bu şekil başarılar yakalamış bi teknik direktörün bi dediği iki edilmez her yerde. Batshuayi, Jelert dışında transferimiz yok. Takımdan gönderdiğimiz futbolculardan iyi paralar kazandık. Ama kazandığımız paralar kadar iyi transferler yapamadık. Tete, Zaniolo, Emin Bayram'dan 15 milyon Euro kazandık.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
August 01, 2024, 11:31:34 AM
Bizim kadro iyi de her seneye iyi başlıyoruz sonra batırıyoruz maalesef o yüzden Fenerbahçe iyi demeyin arkadaş Fenerbahçe berbat deyin iyi demeyin  Grin bu sene Mourinho ile iyiyiz diyorduk da Lugano’dan 3 gol yedik bu saçmalık nereden çıktı bilmiyorum ama rövanşta gol yemeden 3/4 gol atmalıyız ki lige hazırız diyelim bakalım 2 gün sonra göreceğiz ve asıl sınav Lille maçları olacak

Hocam valla totem değil bana gerçekten Fenerbahçe'nin sezonu olacak gibi geliyor ama bakalım.  Grin  Mourinho gelince herkesin beklentileri tavan oldu. Lugano'ya karşı tam istedikleri gibi oynayamadılar ama sezonun çok başı diye olmuş olabilir. Malum bizim takımlar biraz zaman geçtikten sonra açılmaya başlıyorlar.

Bu arada Süper Lig'in yeni sezon logosu ve yeni tasarlanan kupası tanıtıldı. Bence logo çok basit olmuş daha iyisi yapılabilirmiş. Kupanın da eskisi sanki daha iyiydi gibi geldi bana.

legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Ligin başlamasına artık çok az kaldı Süper Kupa ile açılışı yapıyoruz. 3 Ağustos'ta oynanacak maçın biletleri çıkıyor. Bilet fiyatları çok uygun. Stadyum zaten tamamen dolar, biletler de birkaç dakika içinde tükenir. İstanbul'da olanlar bu maçı kaçırmaz.
Biletler: Kale arkası tribünleri 600 TL, Doğu-Batı tribünleri 1200 TL
Umarım maç da güzel olur ve hakem veya dış etkenler sahaya etki etmez, edemez.
legendary
9 Ağustos'ta sezona başlıyoruz. Sezonun başlamasına bu kadar az kala takımlar transferlerine daha da hız kazandırmak zorunda. Fenerbahçe zaten iyi gidiyor onlara lafım yok. Daha iyisini de yapabilirler ama mevcut transferler sonrası kadroları iyice sağlamlaştı. Galatasaray'dan şüphelerim büyük. Transfer piyasasında çok aktif değiller hala. Bu sezon şampiyonluk mücadelesi nasıl olacak merak ediyorum. Fenerbahçe için belki de o sene bu senedir...

Bizim kadro iyi de her seneye iyi başlıyoruz sonra batırıyoruz maalesef o yüzden Fenerbahçe iyi demeyin arkadaş Fenerbahçe berbat deyin iyi demeyin  Grin bu sene Mourinho ile iyiyiz diyorduk da Lugano’dan 3 gol yedik bu saçmalık nereden çıktı bilmiyorum ama rövanşta gol yemeden 3/4 gol atmalıyız ki lige hazırız diyelim bakalım 2 gün sonra göreceğiz ve asıl sınav Lille maçları olacak
sr. member
9 Ağustos'ta sezona başlıyoruz. Sezonun başlamasına bu kadar az kala takımlar transferlerine daha da hız kazandırmak zorunda. Fenerbahçe zaten iyi gidiyor onlara lafım yok. Daha iyisini de yapabilirler ama mevcut transferler sonrası kadroları iyice sağlamlaştı. Galatasaray'dan şüphelerim büyük. Transfer piyasasında çok aktif değiller hala. Bu sezon şampiyonluk mücadelesi nasıl olacak merak ediyorum. Fenerbahçe için belki de o sene bu senedir...
legendary
Activity: 1078
Merit: 1026
Yarım saat önce başlayan hazırlık maçında Beşiktaş, Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. Kadrosu gerçekten hoş Beşiktaş’ın. Geçen seneye göre daha iyi görüntü çiziyorlar. Sürpriz yenilgiler çok yaşadılar geçen sene ama bu sene Rafa, Semih, Immobile ile tehlikeli bir hücum hattı oldu. Bu maçı bu hücum hattı yüzünden izlerim. Özellikle genç yıldız Semih’i izlemekten keyif alıyorum. Umarım Arda gibi yolu açık ve geleceği parlak olur.
sr. member
Fenerbahçe'nin Lille karşısında işi daha zor olacak. O yüzden savunmasını iyice güçlendirmesi lazım. Lille geçen sezon Aston Villa'ya sağlam kafa tutmuştu. Yeni sezona nasıl girerler tahmin etmesi zor tabi. Fenerbahçe sağlam oynadığı sürece onları da geçer. Galatasaray'ın da nasıl bir başlangıç yapacağını merak ediyorum. Takımlarımız kazasız belasız lig aşamasına kalmayı başarır umarım. Her seferinde ön elemeler stresli geçiyor yalan yok.  Grin
legendary
Bu maçta Fenerbahçe’nin bu skorlar kazanması cidden beni şaşırttı. Ben daha iyi performans bekliyordum Fenerbahçeden ama olmadı. Çok kolay goller yendi.
Lille bu takımdan kat ve kat daha iyi bir takım, eğer Lille de böyle oynarlarsa bence kazanma şansları zora girebilir.
Bakalım bu turdan sonra nasıl bir maç izleyeceğiz.

Mourinho maçtan önce ve maçtan sonra zeminden oldukça şikayetçiydi bu da takımı etkilemiş olabilir aynı zamanda Türk takımları sezonu gerçekten çok yavaş açıyor.Büyük takımlarımızın elemelerde yaşadığı facia skorlar hala aklımızda.(östersunds,vardar)En basit örnek Fenerbahçe'nin 2 sene önce şampıyonlar ligi ön elemesinde elendiği Dinamo Kiev aynı sezonda tekrar Fenerbahçe'nin grubuna düştü.Fenerbahçe o grubu lider tamamlarken Dinamo Kiev sonuncu tamamladı. Cheesy Bu sefer kadrolar oturmuş olduğu için ben de farklı şeyler olabileceğini düşünüyordum ancak yanılmışız.
legendary
Bu maçta Fenerbahçe’nin bu skorlar kazanması cidden beni şaşırttı. Ben daha iyi performans bekliyordum Fenerbahçeden ama olmadı. Çok kolay goller yendi.
Lille bu takımdan kat ve kat daha iyi bir takım, eğer Lille de böyle oynarlarsa bence kazanma şansları zora girebilir.
Bakalım bu turdan sonra nasıl bir maç izleyeceğiz.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Fenerbahçe sezona güzel bir başlangıç yaptı denilebilir ama defansif anlamda sıkıntılar da kendini gösterdi. Sezonun daha çok başında olduğumuz için bunu muhtemelen Avrupa turnuvalarında mücadele verecek olan diğer temsilcilerimizde de görebiliriz. Zamanla eksikler kapatılır yeter ki ana aşamaya ulaşabilecek kadar performans sergileyebilsinler. Fenerbahçe maçı 4-3 gibi bir skorla bitse de neyse ki kazandı. Buradaki maçı da kazanıp öyle Lille ile eşleşirler diyorum.
hero member
Activity: 966
Merit: 764
Fenerbahçe yarın şampiyonlar ligi ön elemesi için Lugano ile oynayacak.
Fenerbahçe, Luganoyu geçerse bir sonraki rakibi Lille olacak.
Adamlar şampiyonlar liginde oynamasın diye her şey oluyor. Fener için zor bir rakip.

Bu maçtan beklentim galibiyet almamız olsa da sezonun daha başı olduğu için rahat konuşmak da zor oluyor. Son 2 hazırlık maçımızda Strasbourg'u 4-0 ve Hull City'i 5-1 ile geçtik. Bu performanslar bana bir umut verdi açıkçası. Kadromuzun şu an gayet güçlü olduğunu düşünüyorum. En-Nesyri transferi keşke daha erken bitmiş olsaydı da bu maçın kadrosuna kaydedebilseydik. Ben o olmadan da turu rahat geçebilecek kapasitede olduğumuza inanıyorum.

Bir spor programında Mourinho’nun Lugano’dan korkusu yok ve turu geçeceğini düşünüyor diye bir cümle kurulmuştu. Sezon öncesi hazırlık maçlarında takımın iyi oynadığını izledik ama futbolda hiçbir zaman garanti diye bir şey olamaz o yüzden dikkat etmek gerekiyor.

Transferler zamanında yetişseydi daha iyi olabilirdi ama Mourinho’nun En-Nesyri’yi ısrarla istemesi Fenerbahçe’de transferi yapanların masada kalmasına sebep oldu. Biraz geç oldu ama transfer oldu. Maxi’nin de sakatlanması iyi olmadı ama bence daha hazır bir halde taraftarın karşısına çıkması için ikinci maçı bekliyor.

Lille’in rakip olarak gelmesi beni korkutmuyor eğer Mourinho etkisini göreceksek böyle rakipleri geçmesi gerekiyor. Ayrıca Lille’in eskisi kadar iyi bir kadrosu yok. Fenerbahçe geçen seneki iyi kadrosundan bir kayıp yaşamadı.
legendary
Adamlar şampiyonlar liginde oynamasın diye her şey oluyor. Fener için zor bir rakip.

Bu maçtan beklentim galibiyet almamız olsa da sezonun daha başı olduğu için rahat konuşmak da zor oluyor. Son 2 hazırlık maçımızda Strasbourg'u 4-0 ve Hull City'i 5-1 ile geçtik. Bu performanslar bana bir umut verdi açıkçası. Kadromuzun şu an gayet güçlü olduğunu düşünüyorum. En-Nesyri transferi keşke daha erken bitmiş olsaydı da bu maçın kadrosuna kaydedebilseydik. Ben o olmadan da turu rahat geçebilecek kapasitede olduğumuza inanıyorum.
legendary
Şampiyonlar ligi Dünya futbolunun en elit organizasyonu. Elemelerde olan takımlar da haliyle köy takımları olmamalı. Fenerbahçe kadro ve sahip olduğu teknik direktör sayesinde şampiyonlar ligi ön elemelerinde Lugano ve Lille gibi takımlarla kafa kafaya oynamaları hatta rahat üstünlük sağlamasını bekliyorum. Başarılar Fenerbahçe ve Avrupa organizasyonlarında mücadele edecek bütün takımlarımıza.

Luganoya her alanda üstünlük kurmalı zaten çünkü Lugano bana göre köy takımı. Bizim Anadolu takımlarıyla eş değer. Lille ile kafa kafaya ama bi tık üstün Fenerbahçe. Bir sonraki rakiplerinde eğer geçmeleri durumunda Kiev olacakmış. Fenerbahçe bence bu takımlardan daha üstün, zorlanmadan geçmesini beklerim.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Şampiyonlar ligi Dünya futbolunun en elit organizasyonu. Elemelerde olan takımlar da haliyle köy takımları olmamalı. Fenerbahçe kadro ve sahip olduğu teknik direktör sayesinde şampiyonlar ligi ön elemelerinde Lugano ve Lille gibi takımlarla kafa kafaya oynamaları hatta rahat üstünlük sağlamasını bekliyorum. Başarılar Fenerbahçe ve Avrupa organizasyonlarında mücadele edecek bütün takımlarımıza.
legendary
sr. member
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Mehmet Büyükekşiden kat ve kat iyi olacağını düşünüyrum ama başkan olupta değişmez ise.
Fenerbahçe iki aday içinde oy kullanmayacakmış.
TFF Başkınlık seçimlerinde bile siyasetin etkisi çok, takımlar şuanki Başkana sallıyorlar ama tekrar seçerlerse gerçekten bir şey diyemeyiz sonra ağlayıp zırlamasınlar.
Bakalım sonuç ne olacak.

Siyasetin bulaşmadığı bir alan kalmadı zaten bu ülkede. Futbolun içinde de fazlasıyla mevcut. Erdoğan Servet Yardımcı hakkında hiç işlerimizi ona yaptıramıyoruz gibisinden bir şeyler söylemiş. Belki de adaylıktan çekilmesinde bu gibi şeylerin de etkisi oldu. İkisi de Erdoğan'a yakın olan adaylardı ve İbrahim Hacıosmanoğlu kazanan taraf oldu.

Fenerbahçe - Trabzonspor kapışmalarını düşündüğümüzde Fenerbahçe'nin yeni başkandan da hoşnut kalacağını sanmıyorum. Yani belki genel yönetimi Mehmet Büyükekşi'den daha iyi olabilir en azından. Çünkü eski başkandan şikayetçi olmayan yok gibi bir şeydi.  Sad
legendary
Yeni başkan sadece 5 oy farkla belli oldu. Kendisi bile kazanmayı beklemiyormuş görüntüsündeydi ilk sonuçlardan sonra yüzünde büyük bir şaşkınlık vardı. Tarihin en kötü federasyon başkanı bylockçu ekşimikten kurtulduk ama yeni gelenin de geçmişi kabarık. Özellikle Fenerliler bu durumdan hiç memnun değildir. Bakalım ne kadar adil bir yönetim göreceğiz. Türkiye'deki futbol iklimi siyasetten tamamen arınmadan düzelmez ama eski ayarlara dönebilsek yine iyidir kısa vadede. Kimse sihirli bir değnekle her şeyin düzelmesini beklemiyor zaten.
Biz diğerinden de memnun değildik ki hocam açık açık Galatasaray lobisi yapılıyor gibiydi ki eski hakemler atama usullerinde hile olduğunu zaten söylemişlerdi daha önce hakem atamaları bilgisayar tarafından yapılıyor ama istenmeyen hakem Büyükekşinin masasından dönüyor demişlerdi derebeylik sistemi kurmuş gibiydi en azından gitti gelen değiştirir mi değiştirmez ama yabancı kuralı gibi saçma şeyleri değiştirsin bari ülke futboluna katkısı bulunsun
Pages:
Jump to: