burak yılmaz'ın beşiktaş hakkında yaptığı açıklamaları gördünüz mü dostlar?
“Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş” dedi ve ekledi “Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum...”
aboubakar hakkında söylediği laflara karşılık beşiktaş "yok öyle bir şey, daha önce 1 kere ödeme yapıldı." şeklinde bir açıklama yapmış ama daha önce de beşiktaş'tan ayrılmasının nedenleri arasında maddi olaylar yattı diye hatırlıyorum. burak yılmaz'ın dediklerini buradan okuyabilirsiniz:
kaynak adam, şenol güneş'e giydirmiş ve öyle gitmiş takımdan. beşiktaş'ta belli ki sular durulacak gibi durmuyor.
aboubakar'ın paraya olan düşkünlüğü bilinen bir şey. ki bu adam daha önceki iki beşiktaş macerasını da para nedeniyle sonlandırmıştı. bunu üçüncü kere yapması şaşırtıcı bir şey olmaz benim için; ama para göz olmasının yanı sıra müzmin bir sakat olsa da her şeye rağmen takımdaki eli ayağı düzgün tek futbolcu konumunda olduğu için yaptıkları normal karşılanabilir, ki zaten karakteri biraz düzgün olsa ve müzmin bir sakat olmasa kariyerine bir avrupa macerası da sıkıştırırdı...
burak, rıza hocaya da sallamış, kendisi kulüpten ayrıldıktan 5 dakika sonra rıza hoca ile anlaşma yapılmış olmasına içerlemiş. kendini ne zannediyor bilmiyorum ama burak takımdan ayrıldıktan sonra 40 gün 40 gece yas tutacak değildik (5 dakika bile çok aslında, keşke kovmadan önce rıza hocayla anlaşsaydık). :)