Pages:
Author

Topic: 2021-2022 Türkiye Süper Ligi Ana Konu - page 59. (Read 29068 times)

hero member
Activity: 1092
Merit: 631
October 01, 2023, 12:14:37 PM
Maşallah fenere bugün de yine şov yaptık 5-0 gibi ezici bir skorla geçtik Çaykur Rize’yi takımlar karşımızda varlık gösteremiyorlar ayrıca direkten dönen toplar penaltı pozisyonları falan Fenerbahçe son 10 senedir bu kadar iyi bir başlangıç yapmamıştı Galatasaray ve Fenerbahçe ligin çok üstünde seviye olarak

Geçen sene de güzel ve iddialı başlamıştı Fenerbahçe ama sonradan berbat sonuçlar alarak ligi şampiyon tamamlayamadılar. Galatasaray ile oynanacak iki maç şampiyonu belirleyecek büyük ihtimalle. Şu an da Fenerbahçe arka arkaya 14’ncü galibiyetini aldı Çaykur Rizespor maçında ki Avrupa maçları da buna dahil. Galatasaray’ın kadrosu da çok iyi. İki takımın maçı muhtemelen son yılların en keyifli maçlarından olacak. Sonuç ne oluyor bilmiyorum ama üst olacağı kesin Grin
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
October 01, 2023, 11:17:29 AM
Maşallah fenere bugün de yine şov yaptık 5-0 gibi ezici bir skorla geçtik Çaykur Rize’yi takımlar karşımızda varlık gösteremiyorlar ayrıca direkten dönen toplar penaltı pozisyonları falan Fenerbahçe son 10 senedir bu kadar iyi bir başlangıç yapmamıştı Galatasaray ve Fenerbahçe ligin çok üstünde seviye olarak
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
September 30, 2023, 04:21:55 PM
Galatasaray bugünkü maçında goller bulma konusunda oldukça zorluk çekti. Ankaragücü kalecisinin inanılmaz kurtarışları tabi ki bunda en önemli pay sahibiydi. Kaleci Bahadır adeta hayatının oyununu oynadı diyebiliriz.  Grin  Maçın da bence net bir şekilde en etkileyici ismiydi. Bazı kurtarışları o kadar ekstraydı ki bir an Galatasaray acaba puan kaybeder mi diye düşündürdü.

Yalnız Ankaragücü'nün defansı o kadar problemli ve açıktı ki eninde sonunda Galatasaray geri dönüşü gerçekleştirerek kazanmayı başardı. Herhalde Galatasaray için son zamanların en çok şut attıkları maçlardan birisi bu olmuştur.  Cheesy
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
September 29, 2023, 03:21:02 PM
Artık rahatlıkla şampiyonluk rekabeti Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçecek denilebilir. Çünkü gerçekten de Beşiktaş'ın şu günlerdeki sıkıntılı görüntüsü sezonun önemli bir kısmında da sürecek gibi görünüyor. Zaten birkaç hafta daha fazla puan kaybı yapmaya devam etseler şampiyonluk yarışındaki takımlarla farkları kim bilir daha şimdiden nereye çıkacak.

Şunu da tabi anlamak istiyorum yani Beşiktaş transfer dönemini yeteri kadar iyi geçiremedi. Şenol Güneş de bunun farkında ve elindeki imkanlarla yapabildiği kadarını yapmaya bakacaktır.

Para her kapıyı açıyor hocam. Türkiye liginin marka kalitesi her geçen gün azaldığı için gelirler de düşüyor. Böyle durumda Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımların büyük gelirleri olmadığı müddetçe yarıştan uzak kalmaları elbette mümkün. Şu an çok para harcayan gelir/gider dengesine göre hareket eden ve kadrosunu daha çok güçlendiren iki takım var Fenerbahçe ve Galatasaray. Bence de sene sonuna kadar bu iki takım arasında bir şampiyonluk yarışı izleyeceğiz.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
September 29, 2023, 02:18:13 PM
Artık rahatlıkla şampiyonluk rekabeti Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçecek denilebilir. Çünkü gerçekten de Beşiktaş'ın şu günlerdeki sıkıntılı görüntüsü sezonun önemli bir kısmında da sürecek gibi görünüyor. Zaten birkaç hafta daha fazla puan kaybı yapmaya devam etseler şampiyonluk yarışındaki takımlarla farkları kim bilir daha şimdiden nereye çıkacak.

Şunu da tabi anlamak istiyorum yani Beşiktaş transfer dönemini yeteri kadar iyi geçiremedi. Şenol Güneş de bunun farkında ve elindeki imkanlarla yapabildiği kadarını yapmaya bakacaktır.
legendary
September 29, 2023, 11:49:33 AM
Fenerbahçe’miz Başakşehir’i rahat yenmiş durumda ligde de çok iyi gidiyoruz aman bir yerlerimizi çimdikleyelim nazar değmesin çünkü nazar değebiliyor geçen sene de çok iyi başlamıştık erken başlayan şampiyonluk türkülerine ara vermek zorunda kaldık çünkü Galatasaray şampiyon olmuştu bu sene her şey istediğimiz gibi gidiyor inşallah öyle olmaya da devam eder benim için düğümü Galatasaray maçları çözecek
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
September 28, 2023, 05:25:39 PM
Beşiktaş için bu seneyi de başlamadan bitti olarak değerlendirebiliriz.

Futbolda ana faktör oyuncudur, yıldız ve winner niteliğinde oyuncular olmadan herkesin benzer taktikleri çalıştığı bir ortamda başarı bekleyemezsiniz. Ahmet Nur Çebi maalesef futbol için çok kötü bir başkan olduğunu defalarca ispatladı, kendi demir çelik şirketine maaşlı adam alır gibi pazarlık yaptığı için bütün yıldızları rakiplere kaptırdı, sıradan oyuncu transferleriyle ve vizyonsuzluğuyla Beşiktaş'ı anadolu takımı kimliğine büründürdü...

Aboubakar ve Cenk artık ikisi de fiziksel olarak zirvelerinden uzaklar, tamamlayıcı forvet olabilirler ancak, Aboubakar'ın çok klas özellikleri olduğu için gene idare ediyor ama direkt sonuca etki edici hareketli bir forvete ihtiyaç vardı,

yaratıcı zekası olan adam eksiltebilen merkez orta saha ve çok süratli oyunu forse edebilecek kanatlara ihtiyaç vardı, bütün bu transferler eksik kaldı...

Şenol Güneş de aldığı maaşa baktığı için yakın dostu ANÇ'ye gereken baskıyı kuramadı transferlere hiç karışmadı, o yüzden şimdi Beşiktaş'taki Trabzonlular ekibinin komple istifa etmesi bekleniyor...

sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
September 28, 2023, 05:16:30 PM
Bütçenin az olması da bana kalırsa bi bahane diiil. Premier Ligde Brighton'ın kadrosu çok bi komik rakamlardan kurulu. İyi bi arama tarama yaparlarsa iyi bi kadro kurabilirler pek tabiki.

Birkaç yıl önce Premier ligde kalma mücadelesi veriyorlardı. Şimdi bütün dev takımlar onlardan çekiniyor. Premier ligin son şampiyonu Manchester City bile onlarla oynamaktan çekiniyordur eminim. Dünya yıldızlarını takıma doldurmak yerine doğru taktikleri uygulayarak ve potansiyel sahibi genç futbolcuları takıma transfer ederek bu seviyeye ulaştılar. Kuşkusuz bu noktada övgüleri hak eden kişi De Zerbi olacaktır. Bizim teknik direktörlerimiz yalnızca Türk oldukları için görev beklemek yerine ona bakarak ders çıkarmalı.

Fenerbahçe, Başakşehir karşısında çok rahat bir futbol oynadı. İsmail Kartal bu sezon 13'te 13 yaparak son yıllarda özlediğimiz Fenerbahçe'yi bize tekrar izletti. Kent'e biraz daha fazla şans verse keşke. Pas oyununa uyum sağlayamayacağını biliyorum ama İsmail Kartal'ın ona oyun planında bir yer açması gerekiyor.
sr. member
September 28, 2023, 02:18:39 PM
Bir sağlam İsmail Kartal sezonu daha mı geliyor acaba diye beni düşündürmeye başladı bile.  Grin  Zamanında İsmail Kartal Fenerbahçe ile 2 kere Süper Lig şampiyonu oldu. Bu sezon da takım ile kimyası çok iyi tutmuş gibi bir izlenim veriyor. Tabi Başakşehir şu sıralarda oldukça vasat bir takım görüntüsü veriyor o yüzden 4-0 bitmesi gayet normal.

Ama ben şu ana kadarki 6 maçlık galibiyet serisini göz önünde bulundurarak Fenerbahçe'nin bu sezonun sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde kalacağını düşünüyorum.
hero member
Activity: 2156
Merit: 575
September 28, 2023, 02:04:44 PM
Fenerbahçede yine coşturdu, bu böyle ne kadar gidecek merak ediyor insan Cheesy Bizim lig başında bir tane tatsız beraberliğimiz var, ama ondan sonra 5te5 gidiyoruz yanılmıyorsam, fenerbahçe desen 6da6 gidiyor falan. Baya çok fena şuan bu iki takımın durumu, aldık başımızı gidiyoruz, sene sonunda bu iki takımın en yakın 3. takıma 20 puan fark attığını görürsem çokta şaşırmam açıkcası, gayet mümkün olabilir gibi görünüyor. Dürüst olmak gerekirse memnun değilim desem yalan olur, evet tamam rakibimiz şuan önümüzde falan ama iki takımıda bu kadar yardırır halde görmek hoşuma gidiyor, bu takımlar super ligin lokomotifi, onlar kötü olduğu zaman diğer takımlarında seviyesi düşüyor.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
September 28, 2023, 12:26:20 PM
Beşiktaş'ı uzun zamandır bu kadar kötü görmemiştim. Sadece bu maçlık ya da sahadaki oyun olarak değil, yönetimden taraftara her şeyde kötü gidiş var. Camia taraftar yonetim hepsi koptu birbirinden, yonetim ile taraftar uzun sureli kavgali ve bitmedi. Aksine giderek buyuyor. Bunun kimseye faydası yok. Şenol Güneş bile eskisinden kötü gibi duruyor, keyifsiz vs. Bu arada Adana'yı ve Kluivert'ı tebrik etmek lazım. Bu kadar eksiğe rağmen bir oyun planıyla oynayabiliyor, Beşiktaş'ta bu yok açıkçası. Ayrıca Adana gördü mü şut çekti, bu kaleci durumu varken Beşiktaş'ın yapması gerekeni yaptı. Yanlış görmediysem Beşiktaş'ın yeni transferlerinden neredeyse oynayan yok. Parayı da sokağa atmış durumda. Durum çok kötü gözüküyor, bu sezon belki de hiçbir şey beklememek lazım.

Sahada kötü sonuçlar gelmeye devam ederse taraftar, yönetim arasındaki ipler gerilmeye devam eder. Bana kalırsa her zaman taraftar haklıdır. Müşteri her zaman haklıdır lafı gibi. Taraftar kombinesi alır. Formasını alır. Maçını izler. Takımına destek olur. Taraftarın yapabileceği budur en fazlasında. Yönetimin yapması gereken tek bişi var. Transfer dönemini iyi geçirmek. İyi transferler yapmak. Bütçenin az olması da bana kalırsa bi bahane diiil. Premier Ligde Brighton'ın kadrosu çok bi komik rakamlardan kurulu. İyi bi arama tarama yaparlarsa iyi bi kadro kurabilirler pek tabiki.

Dünkü maçta Beşiktaş çok zayıf kaldı Adana Demirspor karşısında. Maç bi an 6-0, 7-0 olur mu diye sordum kendime. Yusuf Erdoğan'ın direkten dönenşuları filan. Baya bi şanslıydı Beşiktaş akşam.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
September 28, 2023, 04:17:05 AM
Galatasaray 2 gün sonra sahasında Ankaragücü'yü ağırlayacak. Bu maçta da Galatasaray'ın puan kaybetmeden yoluna devam etmesini bekliyorum. Sadece tek bir isteğim var biraz daha sağlam bir oyun ortaya koyup bol gol bulmaya çalışalım. İstanbulspor'a karşı kalemizi gole kapatsak da sadece 1 gol atabildik. Öyle bir hücum hattının potansiyeli çok daha fazla olmalı.

Bu maçta alabileceğimiz farklı bir galibiyet bize Manchester United deplasmanı öncesi büyük moral sağlar. O maç da zaten çok zor geçecek ve yüksek ihtimalle yenileceğiz de. Ancak ben yine de bir şeyler için çabaladığımızı görmek istiyorum.
legendary
September 27, 2023, 11:06:00 PM
Takımdaki problemlerin açığa çıktığı bir maç oldu. Savunmayı çok ileride kurmanın ve sürekli topa sahip olmanın zararı her top kaptırıldığında geriye koşarak fazla efor sarf etmek ve kontratak yemek oldu. Son dönemde çok iyi oynayan kaleci Mert'in de kötü gününde olması erken geriye düşmeye sebep oldu.
Orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliği görülüyor. Artık Cenk'in maçlara başlamak yerine hamle oyuncusu olarak kullanılması gerekiyor. Rashica hazırsa o oynar. Gedson'un eksikliği hiç bu kadar hissedilmemişti. Takımın hem kolay goller yiyip hem de gol atmakta zorlanması acilen çözülmesi gereken bir sorun. Lig maçlarının telafisi olur ama Avrupa maçlarında aynı hatalar yapılmamalı.

Beşiktaş’ın Avrupa’da Türkiye’yi temsil ettiğini düşününce bir Fenerbahçe taraftarı olarak eksikleri çabuk gidermeleri gerektiğini düşünüyorum bu arada Gedson farklı bir seviye futbolcu keşke bizim takımda olsaydı dediğim bir futbolcu aynı şekilde Icardi’de öyle ve bir de maç sonunda Şenol Güneş’in Salihi azarlaması ekranlara yansıdı çok saçmaydı bırak adam belki arkadaşının yanına gidiyor forma değişmeye belki tebrik edecek neden adamı bozuyorsun
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
September 27, 2023, 05:56:35 PM
Takımdaki problemlerin açığa çıktığı bir maç oldu. Savunmayı çok ileride kurmanın ve sürekli topa sahip olmanın zararı her top kaptırıldığında geriye koşarak fazla efor sarf etmek ve kontratak yemek oldu. Son dönemde çok iyi oynayan kaleci Mert'in de kötü gününde olması erken geriye düşmeye sebep oldu.
Orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliği görülüyor. Artık Cenk'in maçlara başlamak yerine hamle oyuncusu olarak kullanılması gerekiyor. Rashica hazırsa o oynar. Gedson'un eksikliği hiç bu kadar hissedilmemişti. Takımın hem kolay goller yiyip hem de gol atmakta zorlanması acilen çözülmesi gereken bir sorun. Lig maçlarının telafisi olur ama Avrupa maçlarında aynı hatalar yapılmamalı.
sr. member
September 27, 2023, 01:28:57 PM
Boey ve Kerem Aktürkoğlu ise haftalardır olduğu gibi bu maçında en iyileriydi. Bence Galatasaray'ı bu iki futbolcu sırtlıyor. Bu iki futbolcunun performansı düşmeye başladığı zaman Galatasaray puan kaybeder.

Buna kesinlikle katılıyorum. Boey ve Kerem uzun zamandır ligde harika işler çıkartıyorlar. Hatta Boey Şampiyonlar Ligi gruplarındaki ilk maçta da çok güzel bir gol atmıştı. Okan Buruk da ondan övgüyle söz ediyor. Her şey iyi güzel de Galatasaray'ın takım oyunu bundan daha iyi seviyede olabilir. Bunun için daha çok çalışmaları lazım.

Belki bu basit bir maçtı ve kazandılar. Ama derbiler söz konusu olunca takım oyunu sağlam olmazsa büyük sıkıntılar çekilebilir. Yaklaşık bir ay sonra Beşiktaş derbisi var o zamana kadar bakalım bu konuda daha iyi olabilecekler mi.
hero member
Activity: 1274
Merit: 680
September 27, 2023, 01:12:32 PM
Beşiktaş'ı uzun zamandır bu kadar kötü görmemiştim. Sadece bu maçlık ya da sahadaki oyun olarak değil, yönetimden taraftara her şeyde kötü gidiş var. Camia taraftar yonetim hepsi koptu birbirinden, yonetim ile taraftar uzun sureli kavgali ve bitmedi. Aksine giderek buyuyor. Bunun kimseye faydası yok. Şenol Güneş bile eskisinden kötü gibi duruyor, keyifsiz vs. Bu arada Adana'yı ve Kluivert'ı tebrik etmek lazım. Bu kadar eksiğe rağmen bir oyun planıyla oynayabiliyor, Beşiktaş'ta bu yok açıkçası. Ayrıca Adana gördü mü şut çekti, bu kaleci durumu varken Beşiktaş'ın yapması gerekeni yaptı. Yanlış görmediysem Beşiktaş'ın yeni transferlerinden neredeyse oynayan yok. Parayı da sokağa atmış durumda. Durum çok kötü gözüküyor, bu sezon belki de hiçbir şey beklememek lazım.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
September 27, 2023, 03:04:59 AM
Kerem Aktürkoğlu Süper Lig'de bir başka oynuyor. Bu aralar üzerine çok gidilmeye başlandı nedense. Ben açıkçası Kerem'in şu ana kadarki genel performansından memnunum. Evet şunu itiraf edeyim ki Kopenhag maçında kaçırdığı fırsatlar saç baş yoldurdu.  Cheesy  Ancak sırf bu yüzden kötü oyuncu diyecek halim yok.

Icardi takıma katıldığından beri Kerem'in oyununda ciddi bir gelişme söz konusu. O yüzden Icardi adeta onu oynatıyor desek yalan olmaz. Çok güzel bir ikili ilişkileri mevcut ve umarım bu sürekli devam da eder. Kerem umarım Şampiyonlar Ligi'nin kalan maçlarında da aynı hırsını koruyarak oynar.
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
September 27, 2023, 03:00:39 AM
İstanbulspor - Galatasaray maçında Galatasaray penaltı kazandıktan sonra Kerem farklı bir stil denemek istedi. Güzel bir penaltı organizasyonu izledik aslında. Messi'nin meşhur o pas vererek kullandığı penaltıya benzer şekilde Kerem pas verdi ama Icardi koşup topa yetişse de boş kaleye atamadı.  Grin

Yalnız bundan sadece birkaç dakika sonra Icardi yaptığı büyük hatayı daha zor bir gol atarak telafi etti. Gerçekten çok özel bir oyuncu. Bir şekilde yine golünü atmayı başarıyor. Galatasaray'ın kilidi açmışken farkı daha da açarak kazanmasını bekliyorum.

Yıllar önce Barcelona'da Messi ve Suarez'in birlikte yaptığı vuruşu denediler ama Icardi kaleci yerdeyken topu boş kaleye gönderemedi. Fakat 5 dakika sonra Kerem Aktürkoğlu'nun klas pasını ceza sahası dışından golle neticelendirdi. Yani kolay olanı yapamadı ama zor olanı çok kolay bir şekilde yaptı. Türkiye liginde Dzeko'nun kariyerine yaklaşabilecek bir futbolcu yok. Dzeko'yu bambaşka bir yere koyuyorum. Fakat Icardi'den daha sansasyonel bir futbolcu da yok. Özel hayatı ile olsun, saha içindeki tavırları olsun, attığı goller ile olsun, taraftarlar ile iletişimi olsun, her şeyi ile gündemde olmayı başarıyor. Tanrı bazı insanların üzerinden spotları hiç çekmiyor sanki ve Icardi de onlardan biri. Eminim lisede okulun en popüler çocuğu da o olmuştur.

Boey ve Kerem Aktürkoğlu ise haftalardır olduğu gibi bu maçında en iyileriydi. Bence Galatasaray'ı bu iki futbolcu sırtlıyor. Bu iki futbolcunun performansı düşmeye başladığı zaman Galatasaray puan kaybeder.
hero member
Activity: 2156
Merit: 575
September 26, 2023, 03:01:38 PM
Heralde bi on yıl dalga geçilecek pozisyon oldu ahahahahahah. Geçen senede böyle bir tane panenka denemişti ve sonucu belliydi zaten. Neyse allahtan sonrasında bir gol attıda olayı bir şekilde dengeledik, yoksa harbiden olacak gibi değildi, baya dalga geçilirdi eminim. Yine basit bir rakibe karşı çok üstün bir oyun oynamamıza rağmen 1-0 zar zor bitti maç, yapacak bir şey yok böyle oluyor bu aralar, sonuç olarak 3 puan gelince geliyor mu o bize yeter, daha fazlasına gerek yok. En güzeli bu şekilde sabit bir seri ile devam etmek, daha yapacak bir şey yok en fazla bu olabiliyor zaten, galibiyet geldikten sonra 3-0 mı gelmiş 1-0 mı gelmiş çok bakmamak lazım.
sr. member
September 26, 2023, 01:08:57 PM
İstanbulspor - Galatasaray maçında Galatasaray penaltı kazandıktan sonra Kerem farklı bir stil denemek istedi. Güzel bir penaltı organizasyonu izledik aslında. Messi'nin meşhur o pas vererek kullandığı penaltıya benzer şekilde Kerem pas verdi ama Icardi koşup topa yetişse de boş kaleye atamadı.  Grin

Yalnız bundan sadece birkaç dakika sonra Icardi yaptığı büyük hatayı daha zor bir gol atarak telafi etti. Gerçekten çok özel bir oyuncu. Bir şekilde yine golünü atmayı başarıyor. Galatasaray'ın kilidi açmışken farkı daha da açarak kazanmasını bekliyorum.
Pages:
Jump to: