Beşiktaş'ı uzun zamandır bu kadar kötü görmemiştim. Sadece bu maçlık ya da sahadaki oyun olarak değil, yönetimden taraftara her şeyde kötü gidiş var. Camia taraftar yonetim hepsi koptu birbirinden, yonetim ile taraftar uzun sureli kavgali ve bitmedi. Aksine giderek buyuyor. Bunun kimseye faydası yok. Şenol Güneş bile eskisinden kötü gibi duruyor, keyifsiz vs. Bu arada Adana'yı ve Kluivert'ı tebrik etmek lazım. Bu kadar eksiğe rağmen bir oyun planıyla oynayabiliyor, Beşiktaş'ta bu yok açıkçası. Ayrıca Adana gördü mü şut çekti, bu kaleci durumu varken Beşiktaş'ın yapması gerekeni yaptı. Yanlış görmediysem Beşiktaş'ın yeni transferlerinden neredeyse oynayan yok. Parayı da sokağa atmış durumda. Durum çok kötü gözüküyor, bu sezon belki de hiçbir şey beklememek lazım.
Sahada kötü sonuçlar gelmeye devam ederse taraftar, yönetim arasındaki ipler gerilmeye devam eder. Bana kalırsa her zaman taraftar haklıdır. Müşteri her zaman haklıdır lafı gibi. Taraftar kombinesi alır. Formasını alır. Maçını izler. Takımına destek olur. Taraftarın yapabileceği budur en fazlasında. Yönetimin yapması gereken tek bişi var. Transfer dönemini iyi geçirmek. İyi transferler yapmak. Bütçenin az olması da bana kalırsa bi bahane diiil. Premier Ligde Brighton'ın kadrosu çok bi komik rakamlardan kurulu. İyi bi arama tarama yaparlarsa iyi bi kadro kurabilirler pek tabiki.
Dünkü maçta Beşiktaş çok zayıf kaldı Adana Demirspor karşısında. Maç bi an 6-0, 7-0 olur mu diye sordum kendime. Yusuf Erdoğan'ın direkten dönenşuları filan. Baya bi şanslıydı Beşiktaş akşam.