Ayrıca Dzeko gerçekten çok yaşlı şu an yani 37 yaşında. Ne kadar faydalı olabileceği gerçekten şüpheli o yüzden ben de transfer politikalarının kötü olduğunu düşünüyorum.
Edin Dzeko beklenen performansı gösteremezse Fenerbahçe yönetimi Enner Valencia gibi bir ismi kaçırdığı için çok eleştirilecek. Fakat ben Enner Valencia'nın da Fenerbahçe'de kalmak istemediğini düşünüyorum. Sezon bitmeden başka takımla anlaşma sağladı ve sezon boyunca transfer görüşmelerine olumlu bir cevap vermedi. Bence Fenerbahçe yönetimi bu noktada üzerine düşen görevleri tekrar sorgulamalı ve futbolcular ile idari ekibin arasındaki iletişimi daha iyi tutmanın yollarını araştırmalı.
Okan Buruk'un açıklaması dikkatimi çekti.
"Hepimiz Icardi'yi bekliyoruz"
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi'nin kendileri için önemli bir oyuncu olduğunu dile getirerek, "Hepimiz Icardi'yi bekliyoruz. Burada her şey olumlu gidiyor. İmza atılana kadar sakin olmak gerekiyor. Biz istiyoruz, o istiyor. Kulübüyle ilgili her şey yolunda gidiyor. İnşallah en kısa zamanda bizimle beraber olur. Icardi'nin gelişi hem oyuncu kalitesi hem de psikolojik anlamda Galatasaray'a önemli bir destek olacaktır. Ben kendisiyle daha görüşmedim. Şu anda Erden Timur Bey görüşüyor. İş bittikten sonra ben de görüşeceğim. Taraftar prosedürü tamamlandıktan sonra kampa katılıp katılmama kararını vereceğiz ama en kısa zamanda gelmesini isterim." ifadelerini kullandı.
https://beinsports.com.tr/haber/okan-buruktan-icardi-aciklamasi-imza-atilana-kadarTransfer pazarlıkları yapılırken bu tarz açıklamalar yapılmaz çünkü bu tarz açıklamalar pazarlıkta karşı tarafa koz verir. Bence Mauro Icardi'nin transferi artık tamamen bitti. Yalnızca resmi açıklamanın yapılacağı tarih gibi bazı küçük detaylar üzerinde çalışmalar sürdüğü için Okan Buruk rahat bir şekilde konuşuyor.