Modric - Kroos ikilisinin bu sezon sonrası ayrılmasını bekliyorum. Bu da Arda Güler dahil takımdaki aynı mevkideki gençlerin önünü açacaktır.
Sanmıyorum çünkü ben Bayer Leverkusen'e kiralanacağını duydum.Xabi'nin takımına Arda'nın böylesine avrupa futboluna alışması için gönderilecektir.Ancelotti'nin yerine başkan Perez sanırım Xabi'yi düşünüyor ve eğer öyle bir düşünce içindeyse Arda'yı yeni teknik direktörüne alıştırmak isteyecektir.Bu sayede iki tarafta kazanmış olacak.Şuanda Real Madrid'Te süre almakta sorun yaşayabilir ama Leverkusen'e kiralanırsa böyle bir sorunla karşı karşıya kalmayacaktır.
Almanya ligi için çok iyi olabilir Arda. Ben, Borussia Dortmund’a kiralanmasını isterdim çünkü gençlerin eğitiminde ayrı bir kültürü var o takımın. Orada kadro savaşı fazla olacak sanırım. Bayer Leverkusen’e giderse Arda, kendini as kadroda bulur ve maç tecrübesi kazanır. Bu onun için çok şey ifade ediyor. İnşallah Türkiye’yi gururla temsil eder.
Bahsettiğim gibi bir olay mevcut ise Bayer Leverkusen'e transfer olması onun için daha iyi olacaktır.Modric ve Kroos'un telefonla görüştüğü iddaası var ve bu doğru olabilir.Modric artık belli bir yaşa gelmiş deneyimli bir oyuncu ve artık bu saatten sonra yararı yerine zararı olmaya başlayabilir Real Madrid'e.Arda'nın transferi bu bakımdan Real Madrid'e belki de uzun yıllar katkı sağlayacak olmasından kaynaklı.Başkan Perez özel olarak ilgilendi hep Arda ile.