Elektrikli otomobillere de ÖTV zammı gecikmedi ve hemen yapıştırdılar sağolsunlar. ÖTV saçmalığından ne zaman kurtulacağız merak ediyorum. Ben hiçbir Avrupa ülkesinde böyle bir saçmalık görmedim, duymadım. Hükümetimiz halkını o kadar düşünüyor ki hem arabayı asıl üretenden kat kat fazla para kazanıp hem de yükü halkın sırtına yüklüyor. Alırken 1 araba alacağımıza 3-5 tane falan alıyoruz.
Bu Ötv bir kereye mahsus olan bir vergi idi. Bir kereden bir şey oluyormuş alıştılar bırakamıyorlar. Artırarak devam yolunu seçiyorlar. Bu vergiler yüzünden alacak verecek olaylarını hesaplamak bile mümkün olmuyor. Benim maaşımda yapılan bir hatayı 7 yıl sonra ortaya çıkardım yapılan incelemede devlete maaşımdan kesilerek verilen vergileri tersine hesaplayıp veremeyeceklerini bunun mümkün olmadığını maliyenin bunun mümkün olamayacağını söylediler. Benden kesilen fazla para ortada ben bir şey yapıp alamadım. Vergi siteminin basitleştirilmesi gerekiyor. Yoksa neye zam gelmiş ne ye zam gelmiş hesabı bile tersine çevrilemiyor.