Pages:
Author

Topic: 3 Adet Elmas Madeni Gelsin Benden Forumdaşlarıma :) [SPHTX], [TAU], [HPB] (Read 1474 times)

full member
Activity: 322
Merit: 154
tau mainnetine geçilmesi 3. çeyrek sonu gibi görünüyor muhtemelen tam olarak kendini bulması yılsonunu bulabilir. o kadar sağlam bir çöküş oldu ki, çok az coin ayakta kalabildi. ama yavaş yavaş yaralar sarılıyor
full member
Activity: 448
Merit: 157
Ocak ayında girilen coinler eğer satıldıysa herkes zarar etti. Ancak ben elimde tutmaya devam ediyorum. Oraya yatırdığım miktar beni ne yoracak nede ihtiyacım olan bir miktar. Bu sebeple tutabiliyorum. eninde sonunda beni mutlu edecek rakama ulaşacak. Özellikle SPHTX (SOPHIATX) benim gözümde değeri yükselecek bir maden.
newbie
Activity: 74
Merit: 0
Tau'yu ocak ayinda alanlar epey bir zararda su an ancak uzun donem hold edenler karli cikacaktir fikrimce. Hpb'de Neo platformundan cikma bir token. Nisan ayi basinda Testnet Launch vardi, fiyati toparladi epey. Binance'da listelenirse fiyati daha da artar.
full member
Activity: 490
Merit: 105
bu tür sağlam projeleriolan ve dev firmalara yardımcı ve eğitim veren coinlere her zaman yatırım yapma için ideal bir gösle bakmak için uygun.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Satın alırken topluluğuna bakın geniş mi değil mi diye. Ekibine bakın çok rus veya çin gibi ülke vatandaşlar varsa kaçın. Hangi ülke menşeli olduğuna dikkat edin. White paper websiteleri çok gösterişli olabilir, yanıltıcı olabilir onun için dikkatli olun. Birde toplam adedine bakın.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Lamden Tau mahvetti beni elde avuçta ne varsa aldık şimdi eridik kaldık 500 tanesi 50 dolar bilet etmiyor Sad
full member
Activity: 322
Merit: 100
Konu hortlanmış.O zamana göre daha mı düştü diye bakamadım ama üçünü de ekledim listeme bakacağım.Elmas madeni bayağı sağlam iddaalı olmuş.Bayağı inceleyecem.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Eyvlah hocam TAU ya birşeyler yatırdık bakalım iyi bir karla cıkarızda yolumuzu buluruz    Smiley
member
Activity: 196
Merit: 11
Wepower oylamayı kazanıp Binance borsası listesine girerse sağlam pump göreceğiz. Wepower yatırımımdan net kar bekliyorum. Ico fiyatını düşünmeyin, yeni borsa haberlerine bakın.
full member
Activity: 728
Merit: 151
tau nun fiyat baya bi perişan oldu ..aslında iyi gidiyordu ancak btc krizine denk geldi... projesi ve tekniği güzele benziyorsa da ekibinin küçük olması insanı endişelendiriyor..ufak bi miktar alıp köşeye atmıştım
member
Activity: 210
Merit: 10
Wepower hakkinda ne dusunuyorsun ? Cok dusuk gorunuyor sanki. gerci 750 milyon tane var icoda pahalidan sattilar gibi geliyor.
https://coinmarketcap.com/currencies/wepower/
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
SPHTX i şu an en sorunsuz alabileceğim borsa hangisidir ?
sıfır işlem ücreti ile cobinhood borsasından alabilirsiniz hocam. Gayet stabil ve hızlı çalışıyor şu anda borsa. En önemli avantajı da 0 işlem ücreti ile işlem yapılıyor olması.
jr. member
Activity: 238
Merit: 6
SPHTX i şu an en sorunsuz alabileceğim borsa hangisidir ?
full member
Activity: 210
Merit: 100
Güzel fırsatlar veriyor şuan market. Bu coinlerde onlardan biri. Umarım BTC toparlandıktan sonra kendilerini toparlarla. İzleme aldım üçünü. Teşekkürler emeğin için.
member
Activity: 700
Merit: 56
TAU yu bende 0.35$ seviyelerinde aldım bir miktar şuanda 0.20$ civarında ben epey bi güveniyorum bu coine iyi bir borsaya girdiğinde sağlam değerlenecektir. elime para geçtiğinde bir miktar daha alacağım.
full member
Activity: 196
Merit: 117

Bakın kim girmiş ilk 100'e çaktırmadan  Smiley

Son dönem olumsuz koşullara rağmen duruşunu bozmadı Hpb. Buda bu coinden beklentinin yüksek olduğunu gösteriyor. İlerleyen günlerde hpb den güzel hareketler görücez gibime geliyor.
jr. member
Activity: 126
Merit: 4
sphx aldım bir miktar güzel bir gelecek vadediyor daha önce bende araştırmıştım diğerleri hakkında pek bilgim yok ancak lamden alan arkadaşlarım var.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
SophiaTX, General Electric gibi bir devle çalıştığını duyurmasına rağmen piyasadaki olumsuz hava ne olursa olsun bence daha iyi seviyede olmalıydı. Bu fiyatlar bedavadan azcık pahallı sophia için
member
Activity: 112
Merit: 11
Eline sağlık emek vermiş araştırmışsın, piyasa patlamasaydı çok daha değerlenebilirdi dediginiz gibi. Güzel paylaşım ve araştırma olmuş
member
Activity: 252
Merit: 10
OPEN GAMING PLATFORM
Ben de ilk defa duydum acikcasi, analiz baya guzel olmus tebrik ederim, al sat yaptigim parca ile arada bir degerlendiricem bende
Pages:
Jump to: