Aklımızı alma potansiyeli olan bu coinler henüz yeni. Büyük borsalarda işlem görmüyor hiçbiri daha.
Fırsatı değerlendirin ama yinede üzmeyecek miktarlarda girin.Sphtx (SophiaTX): Bu varya aklını alacak herkesin. White papera biraz göz atın nedemek istediğimi anlarsınız. Aldığımda 8200 sat civarıydı (1.15$ civarı). Şuan 10588 sat.
Sophia Tx ile ilgili bazı bilgiler vereyim.
Bu adamlar Block Chain sistemini SAP yazılımına entegre edecekler. Şuan dünyanın dev şirketleri SAP yazılımını kullanıyorlar neredeyse tüm finansal, lojistik, tedarik...vs gibi konular için.
Now back to SAP, the world’s largest provider and market leader5 of ERP / business application
software serving more than 365.000 customers in 190 countries6
.
SAP customers include:
● 87% of the Forbes Global 2000 companies
(Forbes Global'deki zirvedeki 2000 şirketin %87'si şirketin neredeyse tüm işleri için geliştirilmiş paket yazılım olan SAP'ı kullanıyorlar.)● 98% of the 100 most valued brands
(En değerli 100 markanın %98'i SAP kullanıyor.)● 100% of Dow Jones top scoring sustainability companies
(Dow Jones'da uzun vadeli , sürekli başarılı olan şirketlerin tamamı SAP kullanıyor.)● 80% of its customers are SMEs
(SMEs in ne olduğunu araştırmadım o yüzden bilmiyorum. Bilen varsa aydınlatırsa seviniriz.)SAP customers produce:
(SAP kullanan şirketlerin ürünleri)● 78% of the world’s food
(Dünyadaki üretilen gıda ürünlerinin %78'ini SAP kullanan şirketler üretiyor)● 82% of the world’s medical devices
(Dünyadaki üretilen sağlık cihazlarının %82'ini SAP kullanan şirketler üretiyor)● 76% of the world’s transaction revenue touches an SAP system
(Dünyadaki işlem gelirlerinin %76'sı SAP sisteminden geçiyor.)Daha iyi anlaşılmıştır heralde projenin potansiyeli.
General Electric'i bilen bilir. (bilmeyen nekadar büyük olduğuna goole'dan bakıversin bi zahmet)
Buyrun bu da haber
https://techobserver.in/article/enterprise-it/sophiatx-bags-blockchain-deal-from-ge-powerAdamlar daha yolun başındayken General Electric'e block chain çözümleri geliştirmek için anlaşma yapıyorlar. İlerleyen zamanlarda hangi dev şirketlerle anlaşma yapılacağını tahmin etmek çok zor değil.
Boşuna demiyoruz yolun başındayken önlerden yerinizi ayırtın diye. Yinede tekrar söylüyorum üzmeyecek miktarlarda girin. Kimsenin vebalini almak istemem.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Tau (Lamden) Buda uçacak. Arkasından bakıp ağlamayın sonra... 0.000865 eth den aldım (Buda 1.15$ civarıydı).
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Hpb (High Performance Blockchain) Çin'in Eos'u diye tanımlanıyor kendisi. Neo ile bir çeşit ortaklıkları olduğu söyleniyor. Tazecik daha
90.000sat dan aldım bunuda(13$ civarı).
Hpb için ek bilgi: Aralık 15 gibi bibox'a girmiş x20 yapmış. Ben uzun vadeci olduğum için pek fiyata bakmadan aldım direk ama sağlam bi düzeltme yiyebilir.High Performance Blockchain $HPB 💎
- The Chinese $EOS
- Circulating supply ~37M
- $HPB mcap = ~$200M, $EOS mcap = $6.8B
- UnionPay and $NEO partnership
- 1M trans/sec
- Working product, now marketing
- In talks with big exchanges (Binance, Bittrex, Kucoin)
Aşşağıda direk white paper'dan alıntı.
"After listening to the design concept of HPB, China's largest financial data company
UnionPay has joined as a partner with HPB, with the common goal of technological
practice and exploration of financial big data and high-performance blockchain platform.
UnionPay Wisdom currently handles 80% of China's banking transaction data, with an
annual turnover of 80 trillion yuan. HPB will join hands with China UnionPay to serve all
industry partners, including large banks, insurance, retail enterprises, fintech companies
and so on."
Anlayan anladı
Ara ara fiyat güncellemesi yaparım.
Dip not: Arkadaşlar paylaşımı beğendiyseniz sağ üst kısımdan merit lerinizi eksik etmeyiniz. Teşekkürler