Pages:
Author

Topic: 3 Adet Elmas Madeni Gelsin Benden Forumdaşlarıma :) [SPHTX], [TAU], [HPB] - page 2. (Read 1503 times)

newbie
Activity: 21
Merit: 0
Lamdenden ayrılan eleman şu tabloya bişeler çizen mi yoksa videolarda? Atomic swapı 0xbounty ye getirmek için partnerlik başlatmışlardı. eğer o atomic swap uzmanı eleman ayrıldıysa kötü olmuş.
full member
Activity: 378
Merit: 100
açıkçası bunları ilkkez duydum. ileride dönük yatırım amacıyla alınıp tutulabilir. özellikle çin merkezli coinler çok büyük patlamalar yapabiliyor.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
TAU almıştım bir kaç hafta önce. Resmen eridi gitti. Ben aldıktan sonra 3/2 gitti. TAU güzel proje ama piyasa mı, ayrılan elemanın etkisi mi, çok kötü düştü.
full member
Activity: 196
Merit: 117
bu son düşüşte TAU diğerlerine göre neden daha fazla  düştü?

Bende yeni öğrendim. Çekirdek ekipten biri ayrılmış sanırım. Aslında proje çok güzel. Ayrılan elemanın yerini doldurabilirlerse hakkettiği yere gelecektir lamden.

Piyasa çok kötü şu an bekliyorum bende. Aslında alım için uygun yerler gibi görünüyor lamden için ama dediğim gibi beklemekte fayda var. Tüm piyasa çöküşte şuan.
newbie
Activity: 111
bu son düşüşte TAU diğerlerine göre neden daha fazla  düştü?
member
Activity: 784
Merit: 18
3'ü de fırlama gösterebilir. Hepsini ayrı ayrı detaylı bir şekilde incelemek gerekiyor
full member
Activity: 476
Emeğinize sağlık hocam, üçünden sophia zaten yatırımım olan bir projeydi, tau'yu duymuştum henüz alım yapmadım onu da sevmiştim, hpb hiç duymadığım bir proje onu da bire araştırayım bakalım neyin nesiymiş.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Detaylı bir inceleme olmuş elinize sağlık. Ben de araştıracağım sadece isim olarak cmc'de gördüğüm bir iki coindi.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Lamden TAU benimde ilgimi çekiyor fakat sadece Idex üzerinde satıldığından dolayı biraz tırsmıyor değilim. Binance ya da KuCoin gibi popüler bir borsaya katıldığı anda en az 10x yapma potansiyeline sahip bir kriptopara, uzun vade için incelenmesi gerekiyor.
newbie
Activity: 42
aydinizm böyle baska coinler bulur cikarirsan sürekli olarak okumak isterim(z) aklinda bulunsun
member
Activity: 406
Merit: 11
Tau yu 1.15 dolar seviyelerinden almama rağmen pişman değilim. Teknolojisi sayesinde ileride kendini amorti edip kısa sürede çok güzel kazanç getireceğine eminim.sadece yanlış zamanda alım yaptım. son zamanlardaki coin piyasındaki dalgalanmalar, piyasaya yeni çıkmış bu coini biraz sarstı ancak kendini toparlayacaktır.
member
Activity: 285
Merit: 12
SophiaTX daha öne çıkıyor ikisine göre, proje olarak da daha çok sevdim ufak miktar almaya çalışıcam en yakında, altlarda terste kaldık alım için biraz bekliycem bakalım, izlemedeyim.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
https://www.theabyss.com/invite/zmmbh6
SophiaTX gerçekten sağlam duruyor bu piyasada bile, piyasada genel bı toparlanma + büyük bı borsaya girişle kısa vadede x5 yüksek ihtimal gibi görünüyor.
full member

Çoğumuzun tahmin ettiği gibi Sphtx bu zor günlerde dahi bizi yanıltmadı. Bu başlığı ilk açtığım günlerde tekrar genel bi düşüş dönemine girilmişti. 10 gün önce yaklaşık. Ozamandan buyana çok az coin bu düşüşten etkilenmemeyi başarabildi ama bu son 10 günlük dönemde hem btc bazında hem $ bazında yükselen ve farkını gösteren Sphtx oldu. (VeChain'i de [Ven] unutmamak lazım) Ve daha başlmadık bile Smiley

Ben başlığı açtıktan buyana 4 ayrı borsaya daha eklendi Sphtx. Şu an Yobit'de de listelendi ama görünmüyor henüz coinmarcetcap'te. Yakında büyük borsalardan birinde görüşmek üzere.

Coin Market Cap te ilk 100'e de bugün itibari ile adımımızı attık. Hayırlı olsun Smiley

Lamden [Tau] ve High Performance Blockchain [HPB] için bukadar iyi şeyler söyleyemesemde uzun vadede ikisininde iyi yerlere geleceğine eminim. Hpb'den sağlam bi düzeltme beklediğimi söylemiştim zaten daha önce.

Tau biraz şaşırttı sadece ama onunda toparlayacağını düşünüyorum fazla bekletmeden.

full member
Piyasanın şartları çetin geçerken şu an için SPHTX almamız mantıklı mı ? Ne düşünüyorsunuz ?  Tekrardan sert bir düşüş gelir mi beklemeli miyiz ? fazla bir yatırımım yok haliyle daha çok toparlama peşindeyim.
full member
Hocam elmas gibi koin dedin, ama bunlar çakıldı resmen çok düştü fiyatları bunların

Ben zaten alın 1 haftada x5 yapacak bunlar diyerek açmadım başlığı. Uzun vadede bu coinler kazandır, muhtemelen de sağlam kazandırır diyerek açtım. Zaten son dönemde çakılmayan coin sayısı az. Çakılmayanlardanda elimde yüklü miktarda var zaten. Örn: Neo, Zrx, Icx, Omg (ki bunlarda da uzun vadeciyim)

Ayrıca Sphtx herşeye rağmen iyi durumda. Tau, ve Hpb düştü biraz evet ama hpb için bekliyordum zaten bunu (daha öncede söylemiştim). Lamden şaşırttı sadece biraz ama onunda uzun vadede kazandıracağını düşünüyorum.

Bu arada gelen olumlu yorumlara teşekkür ederim.

Dünyada paylaştıkça değerlenen ve artan iki şey vardır. Biri sevgi diğeri bilgi...

İkisininde var oluş amacı paylaşılmaktır çünkü...

Saygılar  Cool

member
Activity: 280
Merit: 10
Hocam elmas gibi koin dedin, ama bunlar çakıldı resmen çok düştü fiyatları bunların
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
SPHTX  ilk defa gördüm ne yalan söyleyim. Söyledikleriniz üzere de araştırmalarımı yaptım . Toparladım biraz . Gerçekten kazandırabilecek ve ileriye yönelik bir projeye . Yatırım yapmayı düşünün arkadaşlar inleyecebilir . Payşımın için teşekküler @Aydinizm
full member
Activity: 672
Uzun zaman sonra güzel bir analiz gördüm forumda, eline sağlık kardeşim tau'yu takip edenlerden birisiyim bende 1 dolar civarından almayı planlıyorum bu projeler güzel yerlere gelecek
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Bu coinler keşke büyük borsalarda olsa da alsak. Özellikle sphotx. Çok büyük yatırımım yok borsalarda. Her tarafta hesap açmayı da sevmiyorum. Binance veya bittrexte olsa sphotx ve hpb alırdım. Paylaşım için teşekkürler.
Küçük borsalardan alıp büyük borsalarda satacaksınız zaten amacınız bu olmalı Smiley
Pages:
Jump to: