Pages:
Author

Topic: 3 Bin TL ile 4 Bin TL arası Laptop Tavsiyeniz ? (Read 462 times)

jr. member
Activity: 65
Merit: 1
W12 – Blockchain protocol
February 13, 2018, 05:38:53 PM
Günlük işlerde kullanacaksanız keyif verme tasarım ve şarj gibi faktörlerden dolayı mac öneririm hız grafik gerekiyorsa asus lenovo msi
jr. member
Activity: 110
Merit: 3
4bin tl civarı çok iyi gaming asus laptoplar var onlardan araştırmanızı tavsiye ederim.
full member
Activity: 406
Merit: 104
Hp laptoplar çok ısınıyor hocam, hp tavsiye etmem, onun yerine  monster bakın derim onlar çok hoş laptoplar.
member
Activity: 208
Merit: 10
günlük işleriniz için kullanacaksanız i3 veya amd a9  yeterli olacaktır oyunda oynayacaksanız msi veya asus gamerlara bakabilirsiniz günlük işlerde hız istiyorsanız ayrıca pratiklik ve ergonomi düşünüyorsanız kesinlikle mac alın
newbie
Activity: 196
Merit: 0
büyük indirime giren dell ya da asus bilgisayarlara bakabilirsin
member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
Lenovo Y serileri gtx1050 olanları var. SSD ve DDR4 ram i de olsun 4000TL civarlarında ücretleri var
newbie
Activity: 29
Asusta iyidir laptoplarda ama benim tercihim Lenovo.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Hepinize tavsiyeleri için çok teşekkür ederim arkadaşlar uzun arayışlar sonrası Asus tığ serisinden hamini bir kap top aldım ve gayet hızlı işimi görüyor..
newbie
Activity: 2
dell toshiba lenovo arasında tercih yap casper vs bulaşma derim
newbie
Activity: 42
sahibinden.com da ikinci el bi mac al
newbie
Activity: 210
güzel bir bilgisayar almak istersen i5 ten aşagısını alma derim ileriye dönük istiyorsan i7 almanı tavsiye ederim 
newbie
Activity: 28
Kardeşim laptop alma masaüstü al
newbie
Activity: 53
Monster Abra A5 V12.1.2 cihazına bakabilirsiniz ön siparişe özel çanta fare gibi donanımlar da hediye olarak veriliyor 3299TL fiyatı var
4 GB GTX1050 128-Bit DX12
8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2400MHz
15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran
7.Nesil Kaby Lake 7300HQ

Ben monsterin başka bir serisini modelini kullanıyorum . Makine Mühendisiyim proje çizimler için kullanıyorum sıkıntı oluşturmadı kullanacağınız işler için yeter de artar .
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
leptop model söyleyemem ama asus 10 yılı geçkindir aynı leptobu kullanıyorum banamısın demiyor leptop Smiley)
newbie
Activity: 58
Eğer imkanın varsa 1,500-2,000 tl daha koy paranın üzerine Apple Mac al. Pişman olmazsın. Yoksa imkan Toshiba candır.
newbie
Activity: 224
hp ve acer alma da ne alırsan al.o kadar para veriyorsun ömrünü yiyorlar  Cry
newbie
Activity: 23
Merit: 15
xiaomi mi notebooklara bakmanızı öneririm. fonksiyon/price olarak efsaneler
member
Activity: 94
Acer aspire nitro v7 kullanıyorum 2 yıl önce aldım on numara acer ve sekment modellerini tavsiye ederim onun dısında monster tabiki oyun için ekran kartları muazzam derece.Acer ips ekran ve 1080p çözünürüklük dikkatimi cekmişti oyun agırlıklı kullanıcaksanız monster derim ama film dizi izlerim ekran kartı mukemmel olmasa da olur derseniz acer tavsiye ederim
newbie
Activity: 70
Monster Notebook'da Çok İyi Bir Pc Bulabilirsin Diğer Bilgisayarlardan Daha Çok Tatmin Edicektir Seni Eminim Hem Performans Hem Görünüşüyle 10 Numara Kendimde Kullanıyorum
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
dell ve acer atvsiye eder ve hp alma derim 2 sene evvel hp aldım mennunu değilim hatta 2009 hp nin yan sanayi compaq almıştım ondada wireless sorunu var bundada var gidip giidp egliyor ve yapamadılar....yani görünen sorun genel.
Pages:
Jump to: