Pages:
Author

Topic: 3 Bin TL ile 4 Bin TL arası Laptop Tavsiyeniz ? - page 3. (Read 462 times)

newbie
Activity: 79
Merit: 0
lenovo al parana zatene üst düzey bişey gelir fakat dikkat edeceğin en önemli şey ssd hdd bulunması i7 sağlam bi 256 gb hdd ahamda 1 tb da hdd ekstrası olur zatene temem dir sl 300 i7 lenovvo tavsiyemdir hdd dikkat Smiley
newbie
Activity: 97
Şu an piyasadaki laptoplarda bulunan i5 7300hq ile i7 6700hq arasında çok bir performans farkı yok (%10 seviyelerinde). Ram'e de çok takılmayın 8 olur, 6 ay sonra bi 8 daha taktırabilirsiniz. Ekran kartını önemseyerek alın. Ekran kartının 1 model farketmesi performans farkını en az %20 oynatıyor. Hele ki şu an laptop alıyorsanız kesinlikle GTX 1050'nin altına düşmeyin.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Geçen bir arkadaşa HP aldık. Fena bir alet değil. İşçilik ve malzeme kalitesi idare eder. Donanım iyi. Kullanım rahat. Hafif. Bu fiyat aralığında alınabilecek bir 13" alet.
member
Activity: 378
Merit: 14
Ne amaçla kullanacağınıza göre değişir. Böyle çok askıda bir soru olmuş.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Bence yurtdisindan almaya calisin turkiyede o fiyatlara duzgun birsey gelmez sanirim Huh
full member
Activity: 179
Merit: 100
Augmented Reality World Discovered
günlük işler için kullanacaksanız i3 lü bir makina yeterli kanımca.ma oyun vs işin içine girecekse asus i7 li bir makina öneririm yada dell
newbie
Activity: 97
Macbook almaniz tercih meselesi. Eger ki notebook alicaksaniz MSI'in 15,6", GTX 1050 ekran kartli bir kac modeli bazi sitelerde ara ara indirime girip 3500-4000 araligina denk geliyor, uzmeyecektir.
full member
Activity: 307
Merhaba kullanımcamacınız tam olarak nedir oyun grafik tasarım ve gpu gerektiren işler için mi kullanacaksınız yoksa facebook twitter word excel vb gibi işlerde mi kullanacaksınız

Geçen gün arkadaşıma mediamarkt dan macbook air aldık 3999 tl’ye. Daha önce endüstriyel tasarımlar yaparkwn mac kullandığı için şuan gayet memnun fiyatı da gayet iyiydi fakat sonuçta bir mac. Windows kullanan biri için alıimak zor olabilir..
MAc konusunda çok kararsız kaldım.. Ne olur çok aktif kulalna biri değilim ama hızı seviyorum şuan ki pc biraz yavaş kalıyor. Kullanım amacımda android studio ve unity gibi programlarda olacak.. Bundan dolayı biraz proğram kullanmaya da iyi olması gerekiyor.

Bence hafiflik, ergonomi ve hız bakımından macbook u tercih edebilirsiniz. belli ki program yazıyorsunuz. aletteki klavye resmen yaz bana diyor öyle diyim. ben de almayı düşünüyorum. Ama onun harici windows tabanlı laptoplara bakacak olursanız benim favorim lenovodur. Lenovo ideapad 520 bütçeniz içinde kalan bi fiyatla güzel özelliklere sahip.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Merhaba kullanımcamacınız tam olarak nedir oyun grafik tasarım ve gpu gerektiren işler için mi kullanacaksınız yoksa facebook twitter word excel vb gibi işlerde mi kullanacaksınız

Geçen gün arkadaşıma mediamarkt dan macbook air aldık 3999 tl’ye. Daha önce endüstriyel tasarımlar yaparkwn mac kullandığı için şuan gayet memnun fiyatı da gayet iyiydi fakat sonuçta bir mac. Windows kullanan biri için alıimak zor olabilir..
MAc konusunda çok kararsız kaldım.. Ne olur çok aktif kulalna biri değilim ama hızı seviyorum şuan ki pc biraz yavaş kalıyor. Kullanım amacımda android studio ve unity gibi programlarda olacak.. Bundan dolayı biraz proğram kullanmaya da iyi olması gerekiyor.
full member
Activity: 307

full member
Activity: 602
Merit: 120
Merhaba arkadaşlar laptop alacağım.. 3 - 4 bin arası bir tavsiyeniz var mı ?
Pages:
Jump to: