Pages:
Author

Topic: 3 Bin TL ile 4 Bin TL arası Laptop Tavsiyeniz ? - page 2. (Read 462 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
Bence kardeşim  Asus  ben 10 yıla geçkin kullanıyorum leptop biraz yavaşladı sadece o kadar
member
Activity: 100
Merit: 10
3000-3200 tl civarı alacaksan lenovo alabilirsin gayet iyi o paraya daha iyisi zor bence. Ama 3900-4000 tl verebiliyorsan monster veya msi alabilrsin mükemmel olur. Hangi modele kaç tl şuan net bilmiyorum ama en ucuz modelleri bile olsa çok iyi laptoplardır.
member
Activity: 62
Masaüstü lazım, laptop şart. İkiside olmazsa olmaz.
newbie
Activity: 70
Bence leptop kullanışlı ama pc ben evden çok çıkartmam  diyorsan  masa üstü bilgisaray daha iyi dir 😉
newbie
Activity: 266
samsung laptoplar kaliteli oluyor hocam onlara yönelin derim.
member
Activity: 140
Asus aldım geçen hafta Linux yüklü keşif yapıyorum.
newbie
Activity: 217
asus modellerine bakabilirsin, bu fiyat aralığına 4-5 binlik bilgisayarlar indirime giriyor.
member
Activity: 476
Merit: 12
alt coinlere yatır parayı laptop sonra alırsın Smiley
member
Activity: 202
Merit: 21
ben leptop almaya korkuorum yenı bılgısayar foruma girmicek diye Smiley) ama gtx 1050 olan leptoplar varmıs 4k ya flan onlar düşünebilir minergateden de extra kazanc yapılabilir Smiley
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Eğer marka takıntınız yoksa Monster öneririm o fiyat aralığında alacağınız Macbook sizi tatmin etmeyebilir marka ürünlerin i3 i5 işlemcilerini hesaba katmıyorum bile.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Merhaba,
oyun ve yüksek kaynak tüketimi olan yazılımları kullanacaksanız monster tavsiye ederim.
standart günlük için idepad mantıklı bir seçim olur.
Ama daha havalı bir şey istiyorsanız alianware dell serisi nefis.
member
Activity: 228
Casper dan uzak durun da ne alırsanız işinizi görür. Casper en dandik çin yapımı iç malzemeler kullanıyor. Aldığıma bin pişman oldum, aldığımdan beri bir sürü sorun yaşadım.

Lenovo iyidir, ayrıca Asus u da tavsiye edebilirim.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Lenovonun son serileri çok şık. Asusta da malzeme kalitesi çok üste çıktı.
4k gibi bir para verip hp ya da benzeri markalara bakmayın. Dellin de servis hizmetleri iyi, cihazları uzun ömürlü oluyor. Ben olsam ilk tercihim Lenovo olurdu.
Gaming adı altında rgb klavyelere fazladan 1000 lira vermenize hiç gerek yok. Aynı donanımlar çok daha uygun fiyata da satılıyor (:
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Hocam mümkünse gaming laptop al derim.Daha dayanıklı ve performanslı olur.
member
Activity: 238
Macbook almaniz tercih meselesi. Eger ki notebook alicaksaniz MSI'in 15,6", GTX 1050 ekran kartli bir kac modeli bazi sitelerde ara ara indirime girip 3500-4000 araligina denk geliyor, uzmeyecektir.

macbook icin butce biraz az sanirim. notebook alinsa daha iyi olabilir.
member
Activity: 336
Metahash
4 bin lira vereceksen az biraz daha paraya kıyıp macbook almanızı tavsiye ederim ilk başta malum marka takıntısı popüler kültür sebebiyle ön yargıyla yaklaştım ama fiyatını hak ediyor..
Baska isletim sistemlerine ihtiyac duyan uygulamarda sorun cikarir sanirim asusta mac tasariminda benzer bir seri vardi tercih edilebilir.

Asus un o serileri çok kötü bence. 2 yıl kullandım. Macbook a da windows yükleniyor 2. işletim sitemi olarak.
member
Activity: 336
Metahash
lenovo y520 gtx1050 ssd ve 16gb ddr4 olanı bazen sitelerde 3850TL ye düşüyor.
member
Activity: 210
4 bin lira vereceksen az biraz daha paraya kıyıp macbook almanızı tavsiye ederim ilk başta malum marka takıntısı popüler kültür sebebiyle ön yargıyla yaklaştım ama fiyatını hak ediyor..
Baska isletim sistemlerine ihtiyac duyan uygulamarda sorun cikarir sanirim asusta mac tasariminda benzer bir seri vardi tercih edilebilir.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Pages:
Jump to: