Pages:
Author

Topic: 30 yasinda bir insanin gitar calmaya egilimi konusunda ne dusunuyorsunuz? - page 3. (Read 398 times)

member
Activity: 103
Merit: 10
ICO Live! betterbetting.org
Ne guzel bır heves ıstek ben de bır enstruman calmayı ne kadar cok ısterdım ama bu konuda hıc yetenegım yok  bır turlu beceremıyorum
member
Activity: 99
Ogrenmenin yasi olmaz, hevesin varsa,  yapabilirsin ben de baglama calmak icin kursa gidiyorum.
member
Activity: 322
Merit: 11
Hiçbir zaman hiçbirşey için geç değildir. Önemli olan istek ve azim bence ki 30 yaş hiç de büyütülecek bir yaş değil.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Eğer çok istiyorsanız ve yeteneğiniz de varsa bence yeni şeyler öğrenmenin yaşı yoktur. Bu hayata bir kez geliyoruz. Ne yapmak istiyorsanız öğrenin. Öğrenmenin yaşı yoktur.
member
Activity: 252
önemli olan yaş değil önemli olan insanın müzik kulağının olmasıdır. az birazda el becerisi varsa neden çalamasın ki
member
Activity: 294
2 parça da olsa keman çalmış bir insan değil 30 80 yaşında bile olsa kulağı duyduğu müddetçe hiç sorun yaşamaz Smiley

müzik konusunda yeteneği sıfır olan bir insan olarak birkaç parça da ben çalıyordum gitar ile. zevk almadığım için de gerisini getirmedim orası ayrı.
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
Universitedeyken biraz keman calardim biraz dedigim bir iki parca sonra biraktim. Simdi yasim 30 ve gitara aklimda:)
Ne dersiniz zor olur mu?
Pages:
Jump to: