Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 24. (Read 47595 times)

hero member
Activity: 560
Merit: 501
katildigim en saçma bounty oldu. şu member halimle cok bi beklentim yok tamam eyvallah o kadar uzun süre bizi tuttular bana verdikleri taas miktari 63 Smiley insan bi 1oo verir bari de bişeye değer. buda böyle oldu valla edg'nin gözünü seveyim be. bu elemanlar hep kendilerine ayirdilar sanirim tokenleri paralari
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
Evet dün ilk sinyallerini verdiğini düşündüğüm gibi bugünde TaaS grafiğindeki sağlıklı grafik devam ediyor. Dünden bu yana periyodik göreceli olarak çoklu alımlar da gelmeye başladı uzun çubuk barlardan görebildiğimiz üzere. Dünden bu yana oluşan grafik itibariyle büyük yükselişe hazırlanan bir grafik olarak değerlendiriyorum kişisel kanaatim.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Bir kampanyanın icine ne kadar sıcılabilirse adamlar o  kadar sıctılar. Taas a güvenip yatırım yapanlar varsa geçmiş olsun bu coin artık iflah olmaz forum halkının gözünden düştü artık. bu arada twitter listesine daha dokunmamışlar bile yada dokundular eski liste duruyor hala halka acık olarak.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Aferin valla o kadar dur sonrasında ele adam neye göre eledi ? Altı üstü 3 kuruş alıcaz kafasına göre elemiş bunun kampanyalarını gördünmü kaçacaksın arkadaş.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
TAAS bountyde son durumu iyice saçmaladılar ,  başkasının adına form doldurulabilir denmiş, ki haklı adamlar ,son karar jamale pm atıcaz, ico adresi olmak zorunda değil, mew de olabilirmiş

https://medium.com/@jamalaezaz/submit-your-address-for-taas-bounty-payment-ca7360835b98

format bu

Bounty Payment Address Form:

Bitcointalk Username:
Bitcointalk Profile Link:
Bounties You Have Participated:
Payment Address:
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Hayrına linkide koysaydınızda gudubet coinin sayfasına gitmeseydik. Sanırım twitterına katılmıştım bunun bakalım ne dusmus kesin 3 kurus para dusmustur.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
Imza açıldı tahmin ettiğim gibi üç kuruş gelmiş ☺ allah bereket versin belirsizlik ortadan kalktı allahtan. Bir tane de form yayınladılar bunu doldurun yollayın diye.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
taasçılar gözünüz aydın imza listesi açıklanmış listenin yarısı kırmızı imzacılara iyi pay düşmüş multisi olan köşe oldu yine  Grin
hero member
Activity: 882
Merit: 507
and Yes. do not forget to create your account in ICO portal. bounties will be paid through website.

İco sitesine üye olunmasını istiyorda kod geliyor kod girilmiyor nasıl bir iş yapıyorlarsa benmi yanlış anladım.?
legendary
Dear Members. everything is going perfect from our side. I am checking all spreadsheets and updating them.. they will be open once they done.
we are on the track and hopefully 18th may will be the first day of starting bounty distribution. (may take a few days to done all payouts)

I would ask you to keep patient and wait till requested time.

and Yes. do not forget to create your account in ICO portal. bounties will be paid through website.

Thank You all.

18 inde dağıtmaya başlıycaz diyor, bakalım
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
üyelik alcam 2f geldi msj gönderdim gönderdiği msj kabul etmiyor Cheesy lan bunlar bounty vermemek için ellerinden geleni yapacaklar heralde.
ico 2f kendin aktif ediyordun şimdi direk 2f ile girdiriyo
hero member
Activity: 854
Merit: 500
bunlar daha adres toplayacak degil mi? haziran ayina kadar listeler tamamlansa bari.
1 ay da liste topluyoruz diye sallarlar. Daha listeyi adam gibi duzenleyemeyen bunlar mail adresi toparlarsa işimiz iş eğer akıllı olurlarsa Ico sayfasına bir bölüm açarlar orada bir kod olur o kodu atınca oto onay filan olur vb sistem olur yoksa ağaç edecek bunlar.

ico hesabına yatacak, mail isterler muhtemelen, hesap açmadıysan aç
hero member
Activity: 658
Aynn ico sitesinden adres alincak oraya gonderilecekmis ne gerek varsa aq uye sayisini artirip reklam mi yapacaklar ki
legendary
bunlar daha adres toplayacak degil mi? haziran ayina kadar listeler tamamlansa bari.

ico hesabına yatacak, mail isterler muhtemelen, hesap açmadıysan aç
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Son donemlerin en buyuk ico facialarından 1 chrono 2 bu benim görüşüm. Adamlar daha bounty kısmını kontrol edemiyorlar. Gun boyu ofiste(tabi varsa boyle bir yer) ne yapıyorlar merak ediyorum.arkadaş insanlar cemkirir projeye b.k atarken ben olsam ilk iş bounty derdinden kurtulur alacak verecek işlerini halleder sonra projeye odaklanırım ama ben proje icinde çalıştıklarını sanmıyorum. zaten para btc olarak duruyorsa durdugu yerde %50 deger kazandı ico başladığından beri. sonra yarın cıkar bunlar derler dolar bazında karımız %20 dalga gecerler.

7-8 milyon dolarlık projenin bounty yönetimini verirlerse bi tane gavat pezevengin eline gayet normaldir. Orospu çocuğu Jamal mıdır nedir dünyadan haberi yok ki bir de imza bounty'si yönetiyor sözde gavatın evladı...

sessli güldüm valla hocam bazen formatın içine ediyoruz ama bu site yöneticileri de bunun bence farkındaydılar küfürü yasak etmeyerek Cheesy insanlar cok doldu bununla ilgili ve bence en azından kendi adıma konusayim şu durumda beklemekten ziyade kimsenin olayı takmaması asıl mesele.insanlar zaten bir şekilde bekliyor bekleyecekte fakat şu sallamamazlik adami delirtiyor.tablolar hala sayildimi sayilmadi mi kim reject yedi kim kabul oldu belli değil mesela. edgeless ile ilgili projeyi ve bountyi iyi yönetti diye biri yazmiş evet adamlar gerçekten öyle yaptilar sürekli iletişimde kaldilar güncelleme yaptilar duyurdular boş bırakmadilar ne bountycileri ne icoculari nede forumdan takip eden insanlari. edgeless bounty bitti adamlar şak diye tabloyu yayımladı böldüler haftaları stakeleri listeyi cikarttilar peşin ödemeleri yapip kalanınıda şu zaman diye belirttiler.şu jamal hıyarı en azından signature'in tabloyu bi açaydi insanlar biraz olsun rahatlardi.
sr. member
Activity: 406
Merit: 250
bu yavşaklar artık gönderselerde kurtulsak bu salak olaydan milleti bezdirdiler. alan tutmucak artık elinde direk yol vercekler ki bana kalırsa istedikleri bu ölüden bountyleri toplucaklar
sonra geri itelicekler kesin kafalarında böyle bir düşünce var .

Bu arada sövdüm diye kimse kusura bakmasın cidden çok saçma bir olay yaptıkları. Benim alakam olmamasına rağmen ben sinirleniyorum gördükçe bu dangalakların yaptıklarını.
hero member
Activity: 518
bu yavşaklar artık gönderselerde kurtulsak bu salak olaydan milleti bezdirdiler. alan tutmucak artık elinde direk yol vercekler ki bana kalırsa istedikleri bu ölüden bountyleri toplucaklar
sonra geri itelicekler kesin kafalarında böyle bir düşünce var .
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Bunlar daha dağıtımı zor yapıyorlar hele ne zamana yapacaklar kim bilir polo bunları almayı bırak direk muhatap bile olmaz. Cheesy Ama neyse deneyelim bakalım.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Son donemlerin en buyuk ico facialarından 1 chrono 2 bu benim görüşüm. Adamlar daha bounty kısmını kontrol edemiyorlar. Gun boyu ofiste(tabi varsa boyle bir yer) ne yapıyorlar merak ediyorum.arkadaş insanlar cemkirir projeye b.k atarken ben olsam ilk iş bounty derdinden kurtulur alacak verecek işlerini halleder sonra projeye odaklanırım ama ben proje icinde çalıştıklarını sanmıyorum. zaten para btc olarak duruyorsa durdugu yerde %50 deger kazandı ico başladığından beri. sonra yarın cıkar bunlar derler dolar bazında karımız %20 dalga gecerler.

7-8 milyon dolarlık projenin bounty yönetimini verirlerse bi tane gavat pezevengin eline gayet normaldir. Orospu çocuğu Jamal mıdır nedir dünyadan haberi yok ki bir de imza bounty'si yönetiyor sözde gavatın evladı...

bu bounty yönetimi konusunda son dönemde en iyi ico Edgeless çıktı bence. her şeyi planlı ve zamanında yaptılar bütün ödülleri dağıttılar gibi ama fiyatta çokta büyük bir düşüş olmadı ve birçok kişide halen satmadı.(bende)
taas gerçekten tııs çıktı....
Pages:
Jump to: