Pages:
Author

Topic: [ $7,374 Milyon TOPLANDI]TaaS:Token-as-a-Service|Kapalı Uçlu Yatırım Fonu - page 27. (Read 47617 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
taasın sadece newsletter ına girmiştim ben, ödemeleri ne zaman alacağız?

Anakonuda newsletter larda çok fazla multi hesap olduğu için oradaki ödülleri imzacılara dağıtılacağını okumuştum.
Humaniq aynisini yapiyor oda cok fazla multi hesap oldugunu tespit ettigininden newsletter bointleri imzacilara gore dagitilacagini acikladi
hero member
Activity: 644
Merit: 502

Anakonuda newsletter larda çok fazla multi hesap olduğu için oradaki ödülleri imzacılara dağıtılacağını okumuştum.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
sr. member
🤖UBEX.COM 🤖
Eskiden Yabanci topiklerin birinde okumustum taas icin,bountlerin hemen satisa sunulamayacagindan falan bahsetmislerdi.Demekki bunlar hep takla yolu

Canlı olarak İEX stake hesaplamaları izliyorum şimdi . Seccour adındaki yönetici süper hızlı hesaplıyor ve çok düzenli. Ama taas kampamya yöneticisi korkudan dökümanı kapattı . Cheesy  . Canlı excel tablosu incelemekte çok ilginç . Çok cahil kalmışım.
sr. member
Eskiden Yabanci topiklerin birinde okumustum taas icin,bountlerin hemen satisa sunulamayacagindan falan bahsetmislerdi.Demekki bunlar hep takla yolu
ikm
sr. member
Activity: 420
katılıyorum çok amatörce yaptılar. fonlarda düzgün çalışasalar bari. böyle amatörce çalışmaları herkeste rahatsız edici oldu adamlar bir bountyi düzgün yapamıyor .
koca fonları nasıl yöneticekler diye düşündürüyorlar.
sr. member
🤖UBEX.COM 🤖
Önceden eth adresleri isteselerdi veya matchpool daki gibi imza ya eth adreslerini yazdırsalardı hiç bir problem kalmazdı. Jamal kampanların altından zor kalkacak gibi.
hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
bunlarin da ne yaptıgı belli değil. o kadar signature bounty gördüm girdim ciktim bunlar kadar kötü organize olan bir projeye daha denk gelmedim inşallah gelmem de. Smiley ne kadar zaman oldu ne liste belli ne stakeler belli ne rejectler belli ne  gelen belli ne giden belli anlamadim yani.
hero member
Activity: 854
Bitmesine bitti ama Hala tabloyu açmamışlar sanırım bountyleri falan dağıtmaları baya bir uzun sürecek gibi duruyor. Ama en azından imzasında olan kişiler bir nebze rahatladı. Wink
Tabloyu acmalarini geçtim bunlar nereden gönderecek taaslari Ico sayfası üzerinden mi?  Eğer oradan yollanacaksa telefon ile onay istiyor anonim kalmak isteyenler için üzgünüm. ☺
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bitmesine bitti ama Hala tabloyu açmamışlar sanırım bountyleri falan dağıtmaları baya bir uzun sürecek gibi duruyor. Ama en azından imzasında olan kişiler bir nebze rahatladı. Wink
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
bilgilendirme için çok teşekkürler. oh be. bir an hiç kurtulamayacağız sandım. Cheesy
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Hocam bu imza olayından çıkma olayı kesinmi? Hergün farklı bir durum çıkıyor ve artık ne olduğunu anlayamadım😀
Sorun olmayacaksa sileyim imzayı ve önerdiğiniz bir ico varmı?? Bu aralar elini sallasan ico çıkıyor karşına😜
Öneriniz nedir??
sr. member
Yav taas icosuna girdim ben ilk gunlerde %40 gibi yapti satmadik simdi icodan zarara girdik,bountycilerde satar zaten tirt fiyat iyicene ayvayi yer.Daha hala yok taas 8 mayistan sonra asil borsalarda oslem gorecek falan diyorlar,napalim %20 bonusla bile su an %30 zarardayim,satip kurtulalimli bu salak coinden.

hiç bir ico zararına satılmaz bence giriş maliyetine bile satma illaki karlı gönder. zaten öyle her ico giridği gibi 3-5 x beklemek hayalcilik olur. yapan var mı var ama gerçekçi olmak lazım.
taas bana kalırsa en az 3-6 ay civarı elinde tut. topladığı rakam şakaya alınacak bir membla değil yani 7 küsür milyon dolar adamlar sistemi kuracak ve fon alımlarına başlıcak coin ozman asıl değerlerini bulackatır.
ne kadar isabetli girişler yaparsa okadar daha da değerlenicek.
Rakam buyuk degıl 0.10btc yollamıstım,su an bakıyorum da guncel fıyatdan alıcı cıksa en ıyı ıhtımal 0.06 dan satılıyor,gelecek para çöp olur zaten mecbur unutup bırakacagız belkı ılerde degerlenırde 0,15-20 olursa yazlık pantolon cebınde para bulmuşa benzer
hero member
Activity: 518
Yav taas icosuna girdim ben ilk gunlerde %40 gibi yapti satmadik simdi icodan zarara girdik,bountycilerde satar zaten tirt fiyat iyicene ayvayi yer.Daha hala yok taas 8 mayistan sonra asil borsalarda oslem gorecek falan diyorlar,napalim %20 bonusla bile su an %30 zarardayim,satip kurtulalimli bu salak coinden.

hiç bir ico zararına satılmaz bence giriş maliyetine bile satma illaki karlı gönder. zaten öyle her ico giridği gibi 3-5 x beklemek hayalcilik olur. yapan var mı var ama gerçekçi olmak lazım.
taas bana kalırsa en az 3-6 ay civarı elinde tut. topladığı rakam şakaya alınacak bir membla değil yani 7 küsür milyon dolar adamlar sistemi kuracak ve fon alımlarına başlıcak coin ozman asıl değerlerini bulackatır.
ne kadar isabetli girişler yaparsa okadar daha da değerlenicek.
sr. member
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Imzayi silerken insan zorlaniyor alismistik artik. Hesabin bir parcasi olmustu. Bakalim guze pay alabilecekmiyiz. Hala liste kilitli
hero member
Activity: 518
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Dear participants! Now you are all Free to remove your signature, avatar and personal text materials,
Thank you all for this ultimate patience and support.

Spreadsheet will be open for Public soon, please do not send any access request,

Regards.
Jamal

"Değerli katılımcılar! Şimdi tüm imza, avatar ve kişisel metin malzemeleri kaldırabilirsiniz,
Bu nihai sabır ve destek için hepinize teşekkür ederim.
Döküman yakında zamanda herkeze açılacaktır. Lütfen istek göndermeyiniz.

Saygılar.
Jamal"

Demişler.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bence 2 hafta ekstradan imzaları tutarak bedava reklam yaptırıyorlar bize:) buda bir pazarlama stratejisi sanırım Smiley Smiley
sr. member
Merit: 271
Bu arada kampanya menajeri formu açık hale getireceğini söyledi en son konuştuğumuzda. Gün vermedi ama böyle bir diyalog geçti. Açık hale getirildiğinde kimler varmış ne olup bitmiş anlarız.
Pages:
Jump to: