iconomi kopyası degılmı zaten taas,hayır bu ıco başarılı oldu dıyen arkadaşlar neye dayanarak başarılı oldu dıyor
çöpleri bile alan bittrexe giremedi,liquiye girdi ve 5btc bıle hacmı yok
su an yok ama 68k dan alıcı bulup icodan gelen 120 taası satsam 0,08 btc yapar
%20 bonus ıle anca yatırdıgım paraya denk gelıyor,taas scamdır benım gozumde
Exortis senin de kendince kaygılarını anlıyorum ama bir projeyi değerlendirmek hassas bir konu. Her yatırım enstrümanına baktığında hem olumsuz hem olumlu durumları olur. Kazançlar hemen hemen hiçbir vakit göstere göstere gelmez takdir edersin. Yatırımın yüzde ellisi analiz ve öngörü ise yüzde ellisi de psikolojik harptir. Bu sebeple olumlu ve olumsuz göstergeleri soru cevapla tarafsız olarak anlandırmak ona göre karar vermek gerekir. Yatırım başarısını da cevapların başarısı belirler.
Mesela "ico bounty dağıtımları acemice ve uzayacak" peki bu projenin değerine bir zararı var mı? hayır yok. Aksine erken dağıtımın gecikmesi, değerlenme öncesi gelecek erken aşırı düşüşün ve bunun sonucu gereksiz evhamlarla yapılabilecek satışların önüne geçerek yatırımcıları korur. Benim için bu bir artıdır.
"Birileri hemen ertesi günü girdi bu büyük exchange lere hemen ertesi gün girmedi?". Gerekli resmi açıklamayı yaptılar TaaS ın resmi açılış tarihi 11 Mayıs 2017. O sebeple henüz büyük bir exchange de yer almadı henüz tamamlamaları gereken çalışmaları var. Bir proje herşeyiyle tam kapasite ha deyince hazır olmaz bir projeden bahsediyoruz kapsamlı bir süreç. Projenin final hazırlıkları da vakit alabilir bu çok doğal. Bir ico para biriminin ertesi günü exchange lere girmemesi o projenin değerini düşürür mü? elbette hayır.
Proje liqui de koşuyor ve henüz resmi açılışını yapmamış bir projenin bu hacimsiz halinde 1 dolar altı/üstü görmesi projeyi değerlendirmek için itibar edilecek bir gösterge midir? elbette hayır.
Proje ekibi sahada, herkesle ilgileniyor, her sorunun cevabını "şeffaf ve net bir şekilde" cevaplıyor mu? evet. Slack kanalında tüm geçmişi okuyabilirsiniz.
Bir iconomi vs. herhangi bir projenin kopyası mı? hayır. Her iki projeyi white paper larından ve sitelerinden daha dikkatle incelemeniz temeldeki önemli büyük farklarını anlamanız için önemli. TaaS hiçbir şeyin kopyası olmayan tam bir niş projedir.
Proje benim gözümde tam not almıştır. Diğer çöp projelerden öne çıkan bir projedir bence. Ama "bence" diyorum mutlaka öyledir diye hüküm vermiyorum.
Ben sadece kendimce soru/cevap yaptım. Mesajınıza cevap yazmak durumunda kaldım amacım kimseyi etkilemek değil. Sizin soru cevaplarınız farklıysa, size göre scam ise tabii ki istediğiniz vakitte satın elbette hiçbir şeyin garantisi yok evet.