Pages:
Author

Topic: ABD, parasından kurtulmanın tek çözümü blockchain. - page 2. (Read 782 times)

jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Şu anda malesef çok zor bir durum, hacmin yeterince büyük olmaması her an istenen yönde manipule edilmesine olanak sağlıyor piyasaların. Fakat yeni ekonomi planını inceleyenler icoların destekleneceği haberini de görmüşlerdir. Anlaşılan hükümet de incelemelerde bulunuyor ve bu durumun farkında. Umarım çok geç kalmadan piyasada yerimizi alırız.
jr. member
Activity: 160
Merit: 1
Şu an için erken ama yakın gelecekte kripto paralar mutlaka günümüz paralarının yerini alacak gibi duruyor. Ama maalesef anlatıldığı gibi merkezsiz değil yine kontrol altında paralar olarak çıkacak bence.
member
Activity: 448
Merit: 15
Evet, ben de benzer şeyleri düşünüyorum ancak elimdeki bounty tokenleri için bu düşüncem.

Kendi cebimdeki parayı kripto paralarda bırakmak bana pek cazip gelmiyor artık, malumunuz, ocak- şubat aylarından beri hold yapanların acısı ortada. Ancak kazandığım bounty tokenleri tasarruf açısından kripto paralarda bırakmak mantıklı.

Şunu da unutmamak gerek, biryerde yüklü miktarda dolar varsa orada mutlaka Amerika vardır.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
Bizim gibi gelişmekte olan ülkelerin değil ama gelişmiş ve hırslı ülkelerin Amerikan dolarının tekelini kırmak istediğini hepimiz biliyoruz. Bunun için küçük çaplı atılımlar da yapıyorlar ama saman alevi bile değil. Amerika kendi doları yerine yerel para birimlerinin kullanılması durumunda demokrasi getirmekten hiçbir şekilde çekinmez. Geçmişte bunun için yaptığı savaşları biliyoruz. Ama kripto paralar gibi merkeziyetsiz bir para ile bu tekel kırılırsa Amerika karşısında savaşacak kimse bulamaz çünkü merkeziyetsiz bir para birimi. Bu yüzden ben Amerikanın kendisinin ya da başka güçlü devletlerin kripto paraları desteklediğini ve olası rezerv para değişiminde kendi destekledikleri kripto para için mücadele edeceklerini düşünüyorum.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
abd parasından kurtulmamnın tek yolu blockchain falan değildir. amerikan doları karşılıksız basılır gücünü ise amerikan ordusundan alır , dolardan kurtulması için dünyanın abd ordusundan kurtulman gerekir.
maçan yiyorsa...
aly
full member
Activity: 312
Merit: 103
Beşiktaş.
Ya kripto paralar doları silecek, ya dolar kripto paralar ile diğerlerin silecek. Parite gelecekte sadece "USD/X Kripto Para" olursa kimse şaşırmasın. Bir planın içinde olmadığımızı kim bilebilir? Bu tarz başlıkları seviyorum, senaryolaar senaryolaar.
member
Activity: 392
Merit: 11
bunu yapıp söylerdekn amerikan dolarının neden değerli olduğunu, değerini neye dayandırdığını iyi analiz etmek gerekiyor. hangi veri baz alınacak da dolar yerine kripto para kullanılacak?
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
Her zaman düşündüğüm bir konu olmuştur global olarak oluşturulan tüm dünyada geçerliliği olan bir kripto para ile dünya üzerinde ticaret yapılabilir ve her ülke aldığı kripto parayı kendi ülkesinde kullanabilir hatta kendi para birimine çevirebilir. Fakat bu saydıklarım olursa amerika uzaylılar gibi dünyayı istila etmeye kalkar kudurmuş köpek gibi saldırır Smiley
member
Activity: 168
Merit: 10
kahvelerde bile geçen bitcoin gelecek doları bitirecek trump tutuşacak yatırım yapın bitcoine diyodu bir adam. Smiley
member
Activity: 86
Merit: 10
Kün Tuğ Bolgıl , Kök Kurıkan !
dolar la alınıp satılan bitcoin ve altcoinler için gerçekleşmesi zor bir önerme
newbie
Activity: 135
Merit: 0
market hacminin bile 200 milyar dolar olduğu bir piyasadan bahsediyoruz. bu piyasa daha oturmadan bir anda 800 milyar dolara çıktıktan sonra bile kafasına nasıl vurulduğunu hepimiz gördük. Ha birde bu doları etkileyecek bir seviyeye gelebilirse o zamana kadar ben çoktan çıkmış olurum.
newbie
Activity: 27
Blockchain de Amerikanın egemenliğinde artık. Keşke o kadar kolay olsaydı ve hemen bir iki yılda kurtuluverseydik
member
Activity: 392
Kurulabilir tabi bu kadar oynak olması nasıl çözülür onu bilmiyorum. Ama amerika buna izin verir mi onu düşünelim asıl.
member
Activity: 249
Ben ABD den dijital parayla kurtulunmasının mümkün olmadığını düşünüyorum. ABD çıkıp altına dayalı bir kripto para çıkarır ortalığın tozunu attırır. Biraz mantıklı olun lütfen.
jr. member
Activity: 109
ABD parasından kurtulmanın tek yolu uzaylı istilası. Aksi halde ABD kendi parasının bitirilmesine izin vermez. Kolay değil ne yazık ki o işler o kadar. Henüz hiç birşey bilmiyoruz. Belki blockchain teknolojisinin kurucusu veya kurucuları ABD adına çalışıyordur. Nereden bilebiliriz ki?

O ihtimal zaten en yüksek olanı. Eğer ABD adına veya ABD'ye paralel çalışan insanlar kurmuşsa daha yükselmeye devam eder. Yok ABD karşısında bir oluşum olursa göze batmaya başlayınca ezmek veya kendi ellerine geçirmek için ne gerekiyorsa yaparlar. ABD'yi gözümde çok büyütmek istemiyorum ama karşımızdaki ülke bir tweeti ile paramızda devalüasyon yapabilen bir ülke.

Adamların bir tweetle yaptığı şeyin etkisini yok edebilmek için faizimizi %6 arttırmamız gerekiyor. O bile yeterli gelmiyor.
jr. member
Activity: 52
Merit: 2
( https://www.sterlingsovereign.co.uk/)
blockchaini çıkaranlarda Amerikalılar olabilir, dolayısı ile Pentagon fed savaşı devam ediyor (roschild, rockefeller ) israil , amerika, avrupa kendi arasında savaş halinde, dolar zaten karşılıksız basılıyor, bu işler adamı şişler.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
ABD parasından kurtulmanın tek yolu uzaylı istilası. Aksi halde ABD kendi parasının bitirilmesine izin vermez. Kolay değil ne yazık ki o işler o kadar. Henüz hiç birşey bilmiyoruz. Belki blockchain teknolojisinin kurucusu veya kurucuları ABD adına çalışıyordur. Nereden bilebiliriz ki?
jr. member
Activity: 56
Eninde sonunda kurtulacağız bu beladan az daha sabredin. Dünya olarak herkes bu durumdan rahatsız. Doların bir bize zararı yok. Büyük devletler özellikle ticarette kullanılmak üzer ortak bir par birimi bulacakdır. Bunu başka çaresi yok..
newbie
Activity: 92
blockchain gelecekte kullanım için önemli birden bire fiziksel parayı kaldıramazsınız, ama amerikan dolarını yasaklayabilirsiniz. bu olur.

abd dolarını yasaklarsan ithalatçılar ihracatçılar nasıl ticaret yapacaklar? takas yöntemine mi gireceksin eski çağlardaki gibi. Hadi girdin diyelim kanadadan aldığın mercimek ile brezilyadan aldığın eti mi takas edeceksin?

kanadalıya mercimek karşılığında, japona almana araba karşılığında ne vereceksin euro mu yen mi? euro verince olaylar çözülecek mi?
newbie
Activity: 92
üretim, ihracat olmazsa paranın şekli ne olursa olsun birilerinin boyunduruğundan kurtulamazsın. İstersen dolar yerine peçete kullan yine aynı sorunlar gerçekleşir. Bu sefer de peçete cinsinden borçlanırsın peçete cinsinden cari açık verirsin.
Pages:
Jump to: