Pages:
Author

Topic: Aç gözlü arkadaşlar gelin buraya! - page 3. (Read 747 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
July 07, 2018, 03:18:36 AM
Kendi adıma yorum yaparsam senin dediğin gibi yapıyorum ancak aç gözlü olduğumu düşünmüyorum yatırımı beğendiğim desteklediğim projelere yaparım ve ve arkasında dururum proje gelişiyorsa neden çıkış yapayım. Benim anlattığım daha farklı olay ve senin dediğin şeyin nedeninden piyasa kan ağlıyor diye düşünüyorum aç gözlü olunduğu için yanlış zamanda çıkılıyor sebebi şudur bakıyorsun beklediğin rakamlara gelemiyor zararına çıkış yapmayı göze alıyorsun. Aç gözlülük artı olarak sabırsızlık, sabırsızlığın nedeni yine çoğu zaman aç gözlülük. Coin den coin'e sıçrama yapılıyor gözden düşen projelerde bu yüzden daha çok can yakıyor.

Aç gözlüyüz veya değiliz gerçek olan şey doğru şekilde yatırım yapmak olmalı. Öncelikle aç gözlülükle başlatılan yürütülen projelerden uzak durun sizin aç gözlülüğünüzden faydalanarak zengin oluyorlar. On milyonlarca dolar toplayan ve yetinmeyen projelerden uzak duruyorum parayı topladıktan sonra yatırımcılar umurlarında olmuyor.

Projenin bana ne kazandıracağına değil sisteme ne kazandıracağına bakıyorum eğer bu bakışla bakmazsam paçayı kurtarsam da herkes aynı şansı yakalayamaz. Sisteme gerçekten katkısı var mı eğer varsa hepimiz kazanabiliriz böyle projelere yatırım yapmışsam neden hedef belirleyeyim yarısını satayım. Düşüşün sebebi aç gözlülük iken ben de aç gözlü davranarak katkım olsun istemem. Düşüyor mu düşsün yeter ki yatırımı doğru coin'e yapmış olayım. 
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
July 07, 2018, 02:33:27 AM
çoğumuzun zarar etme sebebide bu zaten artık uykular girmiyor gözüme piyasa bu denli çöktüğünden beri vakti geldiğinde satıcan bunu görmüş oldum uzun bir süre sonra.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
July 07, 2018, 12:18:54 AM
Unuttuk aç gözlülüğümüze yenik düştük satmadık coin tepelerde gezerken diyelim. Biraz aşağı saldığında yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi yarın yok gibi satmayın. Bekleyin illaki bir yükseliş eğilimi daha olur eski athsini bulamasa bile. Unutmayın maliyetiniz 0.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
July 06, 2018, 06:13:59 PM
Hadi karı realize etmedin anladık, aldığın fiyatın altına düştü mü yarın yok gibi satmaya ne demeli?
newbie
Activity: 280
Merit: 0
July 06, 2018, 06:07:07 PM
dorğu söylüyorsunuz hocam, en az %50 kar satışı yapmak lazım bu tip konularda yoksa işler zor, gözü açık olmak lazım
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
July 06, 2018, 06:03:50 PM
Herkes gel gel yapıyorsa o coinin yarısını değil tamamını satmanın zaman gelmiştir ve geçiyordur. Kimsenin umrunda değilse ama proje yöneticileri sessiz sedasız çalışıyorsa toplamak gerekir. Hype olduktan sonra almanın bir manası yok. Ucuzdan alabilirseniz para kazanırsınız.
member
Activity: 476
Merit: 31
July 06, 2018, 12:39:49 PM
Abi x2 bulsam ben zil takıp oynayacağım ama sermayeyi bile ucu ucuna kurtarıyoruz allahtan sepeti bölüp zararda olanların zararlarını karşılıyoruz. Arkadaşlar kara geçince satın, satmayı öğrenin boğayı bekleyelim derken eldeki de zarara giriyor bu boğa mereti ne zaman gelecekse
member
Activity: 294
Merit: 10
July 06, 2018, 12:33:42 PM
çok güzel bir konuya değinmişsin. Bütün hepsi ile hodl'a devam etmemek gerekiyor. en az yarısını bozarak nakite geçirilmeli. Telegramda o öven insanlar düşüşe geçince bir anda umutsuzluğa düşecekler ve kötülemeye başlayacaklar.
newbie
Activity: 71
July 06, 2018, 12:31:53 PM
arkadaş doğru bi konuya değinmiş ben çok yaşadım
member
Merit: 33
July 06, 2018, 12:30:21 PM
Aç gözlü demek biraz kaba olmuş. Aç gözlü demeyelim de acemilik diyelim, bilmemezlik diyelim, tahminlerin tutmaması diyelim. Bu işlere yeni bulaşmış biri olarak bir çok konuda acemice davranmışım. Tecrübe ettikçe görebiliyorum bunları. Bu tür tavsiyelere benim gibi acemilerin çok ihtiyacı var. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Bana çok faydalı oldu..
member
Activity: 1106
Merit: 25
July 06, 2018, 12:24:57 PM
Bu işlerde yatirdigim miktarı alip, kar ile işlem yapmak lazım. Yoksa insan çok üzülür. Birde yükselişte iken uzaya gidecek zannetmeyin. Kafanizda bir fiyat olsun. O fiyattan satış verin. Satarken de parça parça satış yapın. Hepsini satmayin
full member
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
July 06, 2018, 11:56:55 AM
Kademeli alım yapmak ve bir pump dalgası geldiğinde de söylediğiniz gibi ana parayı kurtarıp yine kademeli satışa geçmek en mantıklı sebeplerden birisi gibi, özellikle boğa beklediğmiz şu zamanlarda uyarıları dikkate almalı
full member
Activity: 616
Merit: 100
July 06, 2018, 11:42:08 AM
Hocam durumu gerçekten güzel açıklamış, aşırı kazanma hırsı insana çoğu zaman kaybettiriyor. Sabırlı olunmalı ve yatırım yapılan miktar öncelikle kurtarılmaya çalılşılmalı zaten gerisine ne olursa olsun kardan zarar edersiniz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
July 06, 2018, 10:35:37 AM
Eğer zaten bilinçli bir yatırımcı iseniz elbet bir doyum noktanız olması gerekiyor bunu zaten yapmıyorsanız kazanma ihtimaliniz %1 Muhtemelen kaybedenler kısmında olacaksınız.
member
Activity: 280
Merit: 10
July 06, 2018, 10:27:14 AM
Kesinlikle doğru tespit! Aç gözlülüğün sonu olmadığı aşikar. Benimde aç gözlülüğüm yüzünden bir çuval inciri berbat ettiğim doğrudur.
sr. member
Activity: 924
July 06, 2018, 09:55:22 AM
Bu yaklaşım her zaman kazandıracak bir yaklaşımdır, uygulanmalıdır, uygulatılmalıdır. Aksi halde ah çok kaybettim diye açılan başlıkları görmeye devam ederiz.
member
Activity: 756
Merit: 16
July 06, 2018, 09:33:53 AM
Valla hocam tamda doğru bir noktaya değişmemişsin ama bazen de satıyoruz sonrasında X3 x4 yapıyor ve elimizde çok fazla olduğu için büyük miktarlar kaciriyoruz. Bu kripto para piyasasında şans çok önemli
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
July 06, 2018, 09:28:00 AM
Herkesin uyması gerekenleri anlatmışsın hocam ama olay uygulamada oda her babayiğidin harcı değil.
newbie
Activity: 27
July 06, 2018, 08:24:22 AM
Doğru yazmışsın hocam belli miktarlarda zararlar yaparak farkına vardım bunun ama sonrasında aynı hataya tekrar düşmedim çok şükür. Tabi girerken 3-5 yıl dokunmamak üzere aldığım coinler ayrı onlara el sürmüyorum. Daha çok airdrop ve bountylerden gelenlerde dediğini uyguluyorum zaten yaptığım yatırımlar onlardan çoktan cıktı o yüzden istediğim kadar tutabiliyorum.
sr. member
Activity: 560
July 06, 2018, 08:14:18 AM
Haha ne de güzel özetlemişsin beni ya Cheesy ben genelde yükselince alır düşünce satarım balina doyuran küçük sayılmayacak bir balığım Smiley şu dediğini asla yapamadım borsayı bırakıcağım yakında...
Pages:
Jump to: