Pages:
Author

Topic: Aç gözlü arkadaşlar gelin buraya! - page 4. (Read 747 times)

member
Activity: 194
Merit: 10
July 06, 2018, 08:07:23 AM
Başlık 10 numara olmuş. Kendimi oraya koyamadım Cheesy Alır almaz direk zarar düştük biz, neresinden dönülürse kardır mantığı da yok. Kar olsa kar kardır diyip çıkarım zaten ama göremedim hiç
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
July 06, 2018, 07:00:10 AM
tespit guzel olmasına guzel ancak nerden gırdıgınde önemli, havadan gelen bır coın ha 0 olmus gelmemıs ha tanesı 100 dolar olmus, bu kafada düşünenlerde var benım gıbı mesela Cheesy risk mi risk. ancak risk yoksa kazancta yok rısk ne kadar buyukse kazancta kayıpta o derece buyuk olur.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
July 06, 2018, 06:49:14 AM
Bu piyasada zaten aç gözlülüğünün önüne geçebilen ve sabredenler kazanır. O da bir insan için en zor şey muhtemelen.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
July 06, 2018, 06:39:13 AM
Nokta atışı açıklama olmuş. Ne derler bilirsiniz. Kâr cebe yakışır. Kârınızı alın, kalanıyla devam edin. Düşerse sizi kurtarır, yükselirse de kısmet dersiniz.
member
Activity: 252
July 06, 2018, 06:38:23 AM
arkadaş çok güzel ifade etmiş kardan  kar kazanmak böyle olması gerekiyor. aksi taktirde bir de bakmıssınız çok kar bırakan coin  zarar etmeye başlamış o zaman da iş işten geçmiş oluyor.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
July 06, 2018, 06:34:38 AM
Zaten herkesin belirli bir sistemi olmalı bence de. Ben gelen tokenların yarısını bozup yarısının da artınca bozuyorum. Ama bazı tokenlarda hiç bozulacak gibi değil. Yani onları  unutmak gerekiyor bir süre. Onun dışında herkesin kendi bileceği iş. Kimseye karışmak doğru olmaz.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
July 06, 2018, 05:57:27 AM
Kesinlikle katılıyorum arkadaşa öyle tamamını tutup en tepeyi beklemek ya hep ya hiç demektir ki doyumsuzlukla genelde hiç olur. Tatmin ettiği anda bir kısmını elden çıkarmak gerek kalan miktarla da hayallere devam edebiliriz.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
July 06, 2018, 05:47:27 AM
kesinlikle katılıyorum. realize edilmeyen kar kar değildir. bakiyeniz dişe dokunur bir seviyeye geldikten sonra emeğinizin karşılığı olan miktarı satıp kalanını elinizde tutmak her zaman daha mantıklı olmuştur.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
July 06, 2018, 05:43:04 AM
Haklısınız böyle yapsak durumumuz daha iyi olurdu fakat şahsi olarak ben bozdursam, daha da yükselir yine pişman ederdi o coin ler
member
Activity: 364
July 06, 2018, 03:05:48 AM
Güzel bir konuya değinmişsin bende o hataya airdroplarda düştüm özellikle bitcoin white da değerini bulduğu anda satmadık şu an çöp
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
July 06, 2018, 02:35:15 AM
Bi coin ,token aldınız.
Yada bounty veya airdroptan geldi.
Sonra bir baktınız deli gibi artıyor.
Hemen telegram grubuna girdiniz o projenin.
Bi bakıyonuz herkes deli gibi projeyi savunuyor.
Aklınız hemen karışıyo tabi,ulan zengin olacam nasılda artıyor oha bi kaç gün böyle artsa köşe olurum gibi hayallere kapılıyonuz.
İyice heycanlandınız,bu arada coin/tokende deli gibi artmaya devam ediyor.
Öyle bir artmış ki zaten bi bakıyonuz aslında normal şartlarda sizi baya tatmin edecek bir rakama ulaşmış.
Ama yok gözünüz doymadığı için o coin ne kadar artsada artık siz iflah olmazsnız.
TAM BU NOKTADA KENDİ KENDİNİZE ŞUNU DÜŞÜNMENİZİ İSTİYORUM.
Ulan bu coin eğer benim düşündüğüm gibi delicesine artacaksa
Ben yarısını satayım diğer yarısıda zaten hayvan gibi kar bırakacak diyerek o lanet olası coinin en az yarısını
Satarak cebinize paranızı koymanız gerektiğidir.
Yapın şunu
.

hahahahah demek herkes aynı şeyden müzdarip. Ben de her defasında aynı şeyi söylüyorum. Ama maalesef bazılarına o kadar inananıyorum ki bırak satmayı aldığım bile oluyor.  Her defasında da bir daha böyle yapmayacağım yarısını satacağım diyorum ama karşıma öyle bir koin çıkıyor ki yine kanıyorum kendi kendime. Ama bak brda yazıyorum bir dahakine kesin satacağım.  Grin
member
Activity: 336
Merit: 17
July 06, 2018, 02:16:42 AM
Bence de çok mantıklı zaten olması gerekende bu. Hatta direkt biraz kar edince direkt satıp kurtulacaksin. Yani ondan sonra başka coin token al sat öyle yapmak lazım. Biz bekliyor dahada yükselecek diye sonra bı koyuyorlar tepesine yerle bir oluyor elimize veriyorlar.
member
Activity: 336
Metahash
July 06, 2018, 02:02:17 AM
Eline sağlık. Geçen seneki durmadan yükseliş psikolojimizi bozdu, sürekli yükselecek sanıyoruz o yüzden. Bundan kaynaklı oluyor bence sorunumuz
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
July 06, 2018, 01:57:02 AM
Çok mantıklı bir yaklaşım . O duruma gelince bu kadar sakin kalıp mantıklı düşünebilirse  herkes bunu yapar.  Gaza gelmeyip sakin olmak lazım
full member
Activity: 1386
Merit: 116
July 06, 2018, 01:53:01 AM
Şu söylediklerinde o kadar haklısın ki bunları bir yapabilsem çoktan köşe olmuştum anasını satayım.
member
Activity: 378
Merit: 11
July 06, 2018, 01:07:28 AM
Bende bunu savunuyorum özellikle bountyler geldiğinde fiyata bakmadan yarıısını satmanın gerekliliği bence çok öenmli sonra piyasa çakıldığında ah vah ediyoruz.
full member
Activity: 203
Merit: 101
July 06, 2018, 12:14:40 AM
Mantıklı olan bu ama iş icraata geçince yapamıyoruz işte. Şahsen yapamadığım için zarar yüksek.
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
July 05, 2018, 11:50:32 PM
Sıkı bir yükseliş gören koinin yarısını satıp ya da yatırdığımız parayı bi kenara alıp bekleyeceksek kalan kısmı için beklemeyi tercih etmek piyasanın realitesine daha uygun bir hamle.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
July 05, 2018, 11:49:01 PM
Herkes gibi bende bu dertten muzdarip olduğum için yazdımz
Her zaman yeterinde yükseldiğini düşündüğünüz anda yarısını yada 3 te 2 sini satıp beklemeye öyle devam edin.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
July 05, 2018, 11:06:15 PM
Bi coin ,token aldınız.
Yada bounty veya airdroptan geldi.
Sonra bir baktınız deli gibi artıyor.
Hemen telegram grubuna girdiniz o projenin.
Bi bakıyonuz herkes deli gibi projeyi savunuyor.
Aklınız hemen karışıyo tabi,ulan zengin olacam nasılda artıyor oha bi kaç gün böyle artsa köşe olurum gibi hayallere kapılıyonuz.
İyice heycanlandınız,bu arada coin/tokende deli gibi artmaya devam ediyor.
Öyle bir artmış ki zaten bi bakıyonuz aslında normal şartlarda sizi baya tatmin edecek bir rakama ulaşmış.
Ama yok gözünüz doymadığı için o coin ne kadar artsada artık siz iflah olmazsnız.
TAM BU NOKTADA KENDİ KENDİNİZE ŞUNU DÜŞÜNMENİZİ İSTİYORUM.
Ulan bu coin eğer benim düşündüğüm gibi delicesine artacaksa
Ben yarısını satayım diğer yarısıda zaten hayvan gibi kar bırakacak diyerek o lanet olası coinin en az yarısını
Satarak cebinize paranızı koymanız gerektiğidir.
Yapın şunu.

Anlattığınız olay meşhur market döngüsü grafiğindeki Thrill (Heyecan) ve Euphoria (Mutluluktan uçma) kısmına denk geliyor. Market döngüsü grafiğindeki her olay duygu durumunu temsil eder. Bu durumlara alıştığınızda hislerinizle hareket eder ve daha kararlı olursunuz. Tabi daha çok kazanırsınız.
Pages:
Jump to: