Pages:
Author

Topic: Aç gözlü arkadaşlar gelin buraya! - page 6. (Read 747 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
July 05, 2018, 03:20:25 PM
Doğru söze ne denir? Zaman zaman birçok kişinin yapamadığı (buna ben de dahilim) kar realizasyonu dikkat edilmesi gereken en önemli husustur.

Benim bağımlılığım biraz daha farklı, genellikle yatırım yaptığım projeyi baya araştırmış oluyorum, bunun sonucunda da duygusal bağ oluşuyor. İşte o bağ sonrası artık 10x bile projeye göre ufak geliyor.

Sonuç olarak; ne olursa olsun, en az yarısını satın, yolunuza bakın.
member
Activity: 630
Merit: 37
July 05, 2018, 03:14:21 PM
ulan keşke meritim olsaydı da atsaydım hahaha tebrikler ne kadar güzel yazmışsınız
member
Activity: 127
Merit: 10
July 05, 2018, 03:04:25 PM
yarısını satma fikrine katılıyorum fazla açgözlülüğün sonu hüsran
full member
Activity: 602
Merit: 118
July 05, 2018, 03:02:10 PM
Bravo hocam, başlıkta güzel. Anlatım on numara olmuş. Benim böyle tanıdığım çok kişi var. Zannediyor ki aq coin uzaya gidecek. 2-3 kat kat yaptığın zaman en azından koyduğunu miktari geri al. Hep kar ile işlem yap. Olurda terste kalırsan en kotu kar dan zarar edersin. Şu da bir gerçek boyleleri de olmalı. Eğer herkes bu taktiği uygularsa önemi kalmaz
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
July 05, 2018, 02:53:26 PM
Bi coin ,token aldınız.
Yada bounty veya airdroptan geldi.
Sonra bir baktınız deli gibi artıyor.
Hemen telegram grubuna girdiniz o projenin.
Bi bakıyonuz herkes deli gibi projeyi savunuyor.
Aklınız hemen karışıyo tabi,ulan zengin olacam nasılda artıyor oha bi kaç gün böyle artsa köşe olurum gibi hayallere kapılıyonuz.
İyice heycanlandınız,bu arada coin/tokende deli gibi artmaya devam ediyor.
Öyle bir artmış ki zaten bi bakıyonuz aslında normal şartlarda sizi baya tatmin edecek bir rakama ulaşmış.
Ama yok gözünüz doymadığı için o coin ne kadar artsada artık siz iflah olmazsnız.
TAM BU NOKTADA KENDİ KENDİNİZE ŞUNU DÜŞÜNMENİZİ İSTİYORUM.
Ulan bu coin eğer benim düşündüğüm gibi delicesine artacaksa
Ben yarısını satayım diğer yarısıda zaten hayvan gibi kar bırakacak diyerek o lanet olası coinin en az yarısını
Satarak cebinize paranızı koymanız gerektiğidir.
Yapın şunu
.
Pages:
Jump to: