Pages:
Author

Topic: Acıların Coini Ethereum - page 4. (Read 3218 times)

hero member
Activity: 1204
Merit: 630
September 11, 2018, 02:05:09 PM
nvdia ve amd den gelen açıklamalara göre madencilerden gelen talep ciddi oranda azalmış gpu üreticilerinin hisselerinde düşüş yaşandı, bana kalırsa madenciler karlılık öldüğü için artık bir bir şarteli indiriyor ve ellerindeki etherleri satıyor, duruma uyanan ether yavruları icolar vs onlarda topladıkları etherleri botlar üzerinden borsalarda satıyor. sonuç olarak icolara olan ilgi zaten bitik durumda ve etherin artık bir sürü rakibi varken etherin tekrar ayağa kalması pekte mümkün görünmüyor.

cboe ethereum vadeli işlemler, yada gelemyen boğa sezonu dışında ethereum için ufukta yeşilleri göremiyorum malesef, 400$ alım için uygundu 200$ oldu yarın 100$ olması kimseyi şaşırtmaz artık..

Piyasa genel bir süreçten geçiyor. Zorlu ve yorucu bir süreç oldu bu. Ethereum belki biraz daha düşer ama sonunda hızla bir yükselme gelecek bence. Aksi takdirde sistemden çıkan madenci sayısı da artar zaten.
newbie
Activity: 34
Merit: 0
September 11, 2018, 01:55:27 PM
180 dolara kadar düşmüş, inanılır gibi değil, yoksa daha düşüşler devam edecek mi? 2018de anka kuşu vs. diyerek gazladılar, 2018 elimize verme yılı olmasın?
full member
Activity: 462
Merit: 100
September 11, 2018, 10:38:17 AM
Ethereuma bişey olacağını düşünmüyorum. Bu kadar talep gören bir sistemi bitmez. Şuanda yapılan insanların sabırlarını sınıyorlar. Ethereum 100 doların altınada düşebilir. Ama er yada geç kendini toplayıp eski günlerine dönecektir.
member
Activity: 448
Merit: 10
September 11, 2018, 09:36:59 AM
İki şirket daha önceden sanki sadece ethereum için çalışıyolarmış gibi lanse ediliyor ama öyle bir durum yok zaten öncedende oyun sektöründe ve başka alanlara yoğunlaşıyolardı bu şirketler şimdi madende para görmüşlerde oraya kaydılardı yeterli miktarda sattılar çekiliyorlar.
jr. member
Activity: 73
Merit: 1
September 11, 2018, 07:21:40 AM
bu kadar düşüşten sonra 100 dolar olmasını bırakın 50 dolar hatta 20 dolara düşsede şaşırmam.
full member
Activity: 392
Merit: 103
September 11, 2018, 05:27:36 AM
Vitalik Buterin'in salak saçma tweet ve hareketlerinden etkilendi ve bu seviyelere geldi ben ethereuma bu seviyeleri hiç yakıştırmıyorum yıl sonu en az  bin dolar olacağını düşünüyorum inşallah öyle olur
member
Activity: 683
Merit: 16
September 10, 2018, 08:20:38 PM
Neden acıların coini oluyor iki düştü diye zaten coin yapmış yapıcağı x leri piyasada ismi var daha kötü nerelere gelebilir bence şuan tam alım fırsatı zaten madencilik biticek yakında pos geçicekler madencilerden ötürümü bu düşüş hayır tabiki

Acıların değil ayıların coini oldu. Çünkü ethde son aylardaki fud haberler belirsizlik vs çok olunca ayıların tam istediği piyasa oluşmuş oldu yakında yiyeceği kalmayınca etherden başka coine geçerler.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
September 10, 2018, 07:10:45 PM
Neden acıların coini oluyor iki düştü diye zaten coin yapmış yapıcağı x leri piyasada ismi var daha kötü nerelere gelebilir bence şuan tam alım fırsatı zaten madencilik biticek yakında pos geçicekler madencilerden ötürümü bu düşüş hayır tabiki
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
September 10, 2018, 04:46:08 PM
şalter indirme olayında algı yaratılıyor. çünkü yavaşlama oldu gerçekten mining piyasasında. bu da düzeni kuranların planlanan 2019-22 yıllarında beklenen duruma yaklaşmak için fiyatları aşağıya çekip piyasaya yeni madenci ve yatırımcı  çekmek. Smiley hala ya da biz buna inanmaya çalışıyoruz.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
September 10, 2018, 11:37:26 AM
ethereumda kötü gidişat kar topuna bağladı ama bunu hep yapmıyor mu, bu sefer ki her zamankinden daha fazlası oldu. hani şu piyasaya en ufak parasını yatırmamış biri iseniz ethereumu 1400 dolardan alıp da hala satmayanın pişmanlığını görmenizi öneririm. o kadar tehlikeli. not: ether yatırımım yok. Wink
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
September 09, 2018, 07:47:52 PM
Ether elbette her daim bu piyasada kendine bir yol ve yön bulur. Böyle düşünen arkadaşlara kesinlikle katiliyorum ama diğer yandan benim bünyemde ciddi denecek kadar büyük hayal kirikligi yaratti. Tek istegim en kisa sürede hakettigi fiyat seviyesine gelmesi.
member
September 10, 2018, 10:30:23 AM
ETH ath sini yaptığında bile bu kadar konu açılmamıştı. Neymiş yükselen düşer , düşen tekrar yükselir mi kimse bilemez Smiley . Ha bu arada düşenin dostu da olmaz, düşen eth olsa bile. İçimiz sızlar ama tek düşen de o değil ki.
sr. member
Merit: 250
September 09, 2018, 08:06:28 PM
Eth bile acıların coini olduğuna göre piyasada her şeyin mümkün olduğuna yine şahit olduk işte. Bugüne kadar herkesin güvenli limanı olmasına rağmen şu berbat ayı piyasası atmosferine eth bile ancak bu kadar dayandı. Daha düşmez inş. 
member
Activity: 539
Merit: 20
September 09, 2018, 03:27:30 PM
gelen vuruyor giden vuruyor oda yetmez gibi kendi  geliştiricisi bile ezip büzüyor.. bir daha bu fiyatları göreceğimi hiç sanmıyordum Umarım yakın zamanda güzel haberlerle yükselişine başlar.
jr. member
Activity: 226
Merit: 5
September 09, 2018, 03:17:00 PM
Düşe düşe bir hal oldu güvenli limana bak okyanusa düştük.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
September 09, 2018, 12:08:31 PM
al satla uğraşanların deli para kazanmasına sebep oldu ethereum. ben 190 dolardan almayı düşündüm ama o an yemedi tabi şimdi satsam 200 dolar bandından ki güzel kar bırakırdı.
full member
Activity: 518
Merit: 100
September 09, 2018, 10:27:59 AM
etherumun bı suçu yok bütün suç mk bıtconınde ama etherum da bu sefer guclu duramadı dıger koınler gıbı sahıbı bıle ıyı degıl dıyor anlamadım gıttı
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
September 09, 2018, 06:47:43 AM
nvdia ve amd den gelen açıklamalara göre madencilerden gelen talep ciddi oranda azalmış gpu üreticilerinin hisselerinde düşüş yaşandı, bana kalırsa madenciler karlılık öldüğü için artık bir bir şarteli indiriyor ve ellerindeki etherleri satıyor, duruma uyanan ether yavruları icolar vs onlarda topladıkları etherleri botlar üzerinden borsalarda satıyor. sonuç olarak icolara olan ilgi zaten bitik durumda ve etherin artık bir sürü rakibi varken etherin tekrar ayağa kalması pekte mümkün görünmüyor.

cboe ethereum vadeli işlemler, yada gelemyen boğa sezonu dışında ethereum için ufukta yeşilleri göremiyorum malesef, 400$ alım için uygundu 200$ oldu yarın 100$ olması kimseyi şaşırtmaz artık..
 Başlığınızın ilginçliğine kapılıp okumaya başladım:))
Sizin bu yazdıklarınızdan ne anlıyorum ben biliyor musunuz? Ethereum almanın tam zamanı gelmiş demek ki:)
Hadi bu tarihe bi not düşelim. Bu tarihten sonraki 6 ayı izlemeye alalım. Bakalım etherlerimiz nereye doğru yollanacak? ( Ancak temel piyasa gidişini zorlamaya devam eden piyasa yapıcıların bitcoin üzerindeki baskıyı en azından azaltacaklarını öngörerek yapıyorum bu yorumu...)
hero member
Activity: 756
Merit: 505
September 09, 2018, 06:46:25 AM
Tüm coinler kan ağlıyor resmen arkadaşlar bir daha anlıyoruz ki bu piyasa da büyük balık küçük balığı yutar kendinize çok dikkat etmelisiniz her an yem olabilirsiniz...
member
Activity: 365
September 09, 2018, 06:28:10 AM
hangisi acıların koini değil ki. bir fark göremiyorum.
Pages:
Jump to: