@ivka83
Pa ima 1000 kanala na telegramu , kao i sajtova.
Uglavnom se svi svode na priklupljanje referala, ali ima i zaista pravih Airdrop-ova.
Ono sto sam ja primetio je da svi ti kanali na Telegramu , na kraju Airdrop-a imaju puno ostvarenih referala jer mi klikćemo na njihove linkove , i ostvaruju dvostruku zaradu( Dobiju tokene od referala i dobiju solidan broj tokena od Developer-a za reklamu).
Ono što je najbitnije: Nikome ne davati svoj private key!
Nikada ne davati donacije( Airdrop bi trebao biti besplatan)
Proveriti da li postoji web site , kada je napravljen twitter nalog itd. . .
Postoji mnogo formi koje su mamac , gde ljudi skupljaju pratioce na twitteru , uzimaju Vaše podatke , koje kasnije koriste da Vam spam-uju email. . .
Treba biti izuzetno oprezan.
Ja sam učestvovao( za par meseci) na više od 100 Air-dropova i dobio sam ih 20-ak , dok neke i dalje cekam.
Sadašnja ukupna vrednost je recimo 200usd ( kojih teško mogu da izvučem jer je limit na menjačnicama obično 100usd i svi su raštrkani po raznim menjačnicama).
Možda bih mogao da izdvojim OTHO Network Airdrop i Ideal Cash(DEAL) koji su meni najinteresantniji.
Otho je izuzetno zahtevan , potrebno Vam je vremena i veština da ostvarite sve zahtevane uslove.
DEAL se lako dobija , čak sam otvorio i temu na našem jeziku :
https://bitcointalksearch.org/topic/annairdrop-ideal-cash-deal-airdrop-2856100Na molbu Developera sam odradio prevod i postavio na HR btctalk.
Ja uglavnom pratim:
https://bitcointalksearch.org/topic/any-new-airdrop-coins-1438371 , tema na engleskom. Opet ponavljam , oprez , moderatori su pretrpani poslom i dešava se da na temi stoje forme koje su prevara po nekoliko dana.
Gde god Vam traže donaciju , Vidite da nema sajta , twitter friško otvoren , bolje zaobiđite.
Puno sreće svima u crypto-svetu
Slazem se, dobro objasnjeno, nadodao bih samo da se jos uvek vredi prikljuciti I DeepOnion forumu i airdropu, uslovi nisu veliki treba imati 50 oniona i JR member na ovom forumu tako da, ko je u mogucnosti neka iskoristi. Poz.