Seems to me da samo skupljaju activity na taj nacin, pregledala sam neke od linkova ali cini mi se da je to samo gubitak dragocenog vremena.
sasvim se slazem puno nekih refferala i neki airdropi koji ne izgledajuˇlegitˇ. Mozda bi bilo dobro, da se sa linkom airdorpa stavi i barem nesto malo informacija o aidropu. Danas ima puno nekih prijevara i nije bas prijatno gazit po hrpi nekih linkova sretno svima
Sve ove gore ref linkove bi trebalo pobrisati. AKo je tema Airdropovi onda se treba toga i pridržavati. Uostalom, refferal linkovi su protivno pravilima i smjernicama foruma.
Imate svoje potpise pa stavljajte ref linkove tamo.
Isto tako, sve koji stave samo link bez osnovnih informacija ili barem linka na ANN temu od sada prijavljujte moderatoru pa da vidimo hoće li prije stići activity ili ban
bas ga pretjeraste sa tim referrer linkovima, ajde da se tu i tamo pojavi koji ali kad posjetim ovaj dio foruma samo linkovi, strašno!
Nazalost nisam videla post od Mi5hO, koji je prehodni od mog, jer sam zurila i nisam znala da pod ovom temom, Airdrop,nije pozeljno stavljati refferal Airdrop linkove. Videla sam >tema Airdrop i to je to,to je mesto gde trebam da postujem. Po mom nalogu mozete da vidite da je Newbie, znaci ne znam jos sve sto je potrebno, pa ako neko zeli da mi napise gde da postujem takve linkove i da li uopste mogu da postujem refferal likove na Bitcoin talk sajtu? Izvinjavam se sto sam postovala ovde.