Pages:
Author

Topic: airdroptan 9500 lira kazanmışım 5 aydır haberim yok. - page 2. (Read 1593 times)

jr. member
Activity: 266
Merit: 1
farkında olmadan sağlam hold yapmışsın. eğer cüzdana geldiği gibi fiyatları gün gün takip etseydin bu kazancı alamazdın. çünkü fiyat artarken erkenden satarak öreğin 500 lira kar yapardın. neyse hayırlı olsun.

airdrop konusunda bitwhite haricinde kazandıran bir token daha görmüş olduk.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Ya bir airdrop görünce aklıma direk bu konu geliyor yoksa ne gerek var boşa uğraşacağım shitcoin gelecek diye ama sonrasında işte bu geliyor ve direk katılıyorum airdropa şimdik bir şey kazanamadım bir fırsat gelir belki
hero member
Activity: 756
Merit: 500
airdroplara güvensiz yakaşmaktansa ya çıkarsa mantığı ile yaklaşmak her zaman daha doğru ama işte insan bazen zaten vermicekler ne uğraşcam deyip iki satır cümle yazmaya üşeniyor.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Şansın yaver gitmiş dostum, bize de böyle piyangolar vursaydı iyi olurdu böyle bir süreçte Smiley) Güle güle harca.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
paraya bakar mısınız yahu, müthiş bir para hele hele ekonomi böyle kötü iken müthiş bir para
jr. member
Activity: 158
ebtcden bir miktar almıştım bir arttı yok böyle bir artış arkadaş ne oluyor demiştim.
member
Activity: 532
Merit: 12
Airdroplarin kralı ebtc imiş. O da herkese sabit 2458 adet gibi birşey göndermiş. Daha sonra çok iyi değerlere kadar gelmiş. Bildiğim kadarı ile kucoin de işlem yapılabiliyor. Geleni tutacaksın elinde. Ne olacağı belli olmuyor.
jr. member
Activity: 252
şok olmakta haklısın. 10,000 lira para ve bazen airdropdan gelenleri hold etmek lazım. hatta airdrop için yeni mew cüzdanı açıcaksın ve o cüzdana ne gelmiş, ne gitmiş etherscandan bile bakma. işte faydasını konuyu açan arkadaş görmüş.
member
Activity: 490
Merit: 16
10.5 milyar hemde airdroptan ha abi düğün yapacağım bana da böyle airdroplar lazım ya çıldıracağım anasını satayım dandik bir kahve makinesi olmuş 600 tl. ev kurmaya kalk düğünü kınası beyaz eşyaları balayı mobilyalar yatak odası vs vs vs say say bitmez 70-80 bin tl den aşağı kurtarmıyor. hatırlıyorum eskiden eski dediğime bakmayın 2014 yılında topu topu 4 yıl önce 25 bine rahat ev kuruluyordu şimdi oldu 75 bin. asgari ücret zaten malum dolar olmuş 5.25 napacağız böyle airdroplarda bizim tenceremizi kaynatmıyor ki  Angry
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
an itibarı ile 2020$ 10.570 tl ediyor. 9500 tl 2 haftada 1000 tl arttı. airdroptan gelen para usdt olarak duruyor. Cheesy Cheesy Cheesy

vay be köşeyi döndün ben de tam bu mesajı görmeden diyecektim ki sattıysan 1000 tl zarardasın meğersem akıllılık yapıp usdt bekletmişsin tebrik ederim  Grin
full member
Activity: 1176
Merit: 159
an itibarı ile 2020$ 10.570 tl ediyor. 9500 tl 2 haftada 1000 tl arttı. airdroptan gelen para usdt olarak duruyor. Cheesy Cheesy Cheesy
jr. member
Activity: 420
benim cüzdana da bu güne kadar 572 liralık airdrop geldi. harcadığım zamana üzülüyorum 1 yılda 600 lira nedir yani.
jr. member
Activity: 127
Merit: 2
Hayırlı olsun hocam.Bende çok airdropa katıldım ama şuanlık hibir sonuç alamadım.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
ben de böyle bir şey umarak telegram hesabımdan katılabildiğim kadar airdropa katılmıştım ama gele gele 20 dolar gelmişti.
full member
Activity: 392
Merit: 101
hocam bu işler biraz da kader kısmete bakıyor, yani iyi para toplamışsınız ama her zaman olmaz
full member
Activity: 413
Merit: 100
Hydro gibi ballı airdroplara rastlar mıyım bilmiyorum, ben buna katılmamışım ama bir çok airdrop formu doldurdum eften püften bişeyler geldi denemeye devam edeyim kimbilir belki bize de denk gelir.
member
Activity: 714
Merit: 82
2-3 sene hold etsen belki 1 milyon doların olabilirdi Smiley

bende toplam 4 ayda 20.000tl bountyden kazandım.  5000 lirayı çekip yedim 15kyı 1 sene kadar hold bırakacağım. belki süpriz bir şeye denk gelirde zengin olurum.
member
Activity: 364
Merit: 20
Hocam gerçekten çok güzel para kaldırmışsınız. Bunları gördükten sonra tekrar form doldurmaya başladım da gelen giden bir şey olmaz. Zaten ne zaman ben bıraksam o zaman çok ballı bir airdrop çıkar Smiley
newbie
Activity: 43
Merit: 0
Güzel para güzel şans güle kullan kardesim. Ins darısı bizlerin de başına.
full member
Activity: 378
Merit: 103
adamdaki bala bak ya Cheesy:D helali hoş olsun çatır çatır yeseydin bari o parayı havadan geldi air drop ohh Cheesy ben girdiğim icolardan o kadar kar edemedim :S
Pages:
Jump to: