Pages:
Author

Topic: airdroptan 9500 lira kazanmışım 5 aydır haberim yok. - page 3. (Read 1587 times)

member
Activity: 195
Merit: 10
-
valla şaka maka iyi para hocam, hele hele bu zamanda çok iyi para diye düşünüyorum ben
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
İnsanda gerçekten kısmet olmalıymış, ben bunu öğrendim. Aslında acemi şansı desek daha doğru olur. Ama kısmetten öteye de köy yok. Hydro şimdi güzel para etti ama ilerde daha iyi para edecektir. Bence satmadan önce iyi araştırsa arkadaş daha sağlıklı olurdu. Neyse artık o sermayesini başka alanda kullanır inşallah.
full member
Activity: 353
Merit: 100
airdrop başvurularımdan kazandığım para 1000 lirayı geçmez tek seferde 9500 lira kazananı kutlamak şarttır. Gelen para ile kripto para ico vs. yatırımı yapın bari katlansın, ileride büyük sermayeye dönüşsün.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Vay anasını arkadaş benim sermayemin 2 katı Smiley hayırlı olsun hocam güzel rakam. Ben de zamanında btw'den 3900 lira kazanma şansını elimin tersiyle tepmiştim şimdi diplerde sürünüyor
full member
Activity: 336
Merit: 100
Airdrop yaparak geçinmek değil şans olsun diye seçici olarak airdrop formu doldurmak akıllıca seçim olacak. Yaklaşık 10k lira kazanmışsınız tebrikler yoklukta sağlam para. Doğru yerde doğru zamanda olmayı becerebilmeyi çok isterdim.
full member
Activity: 387
Merit: 186
Bountyhive platformunda katılımcı sayısı fazla, son zamanlarda bounty ödülleri düştü, az ödül çok katılımcı kişi başı düşen airdrop ödülünü tatmin edici olmaktan uzaklaştırıyor. Katılımcı sayısının azalması sorunu çözer.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Bountyhive gibi platformlar üzerinden airdrop formu dolduruyorum gene ne olur ne olmaz kafasındayım gelsede hoş gelmesede.Tamamen şans işi olduğu için..

Sevindim ama senin adına dostum farkına varmaman da ayrı bi güzel Smiley

Bountyhivedan alınan en büyük para 3-4 dolar, onun yerine normal form doldurulan kampanyalara girmenizi öneririm. Ben de bir zamanlar çok emek harcıyordum ama hiç para gelmeyince airdrop işini bıraktım. Böyle kazançlar olacağını düşünmemiştim (:
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Airdrop formlarını doldurmayı ihmal etmeyen arkadaşlarım iyi parlar kazandı ve beklentileri bunun sürmesi. Güzel para kazanan arkadaşları kutluyorum. Sonuçta şans faktörü var her işin içinde burda olduğu gibi.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Bountyhive gibi platformlar üzerinden airdrop formu dolduruyorum gene ne olur ne olmaz kafasındayım gelsede hoş gelmesede.Tamamen şans işi olduğu için..

Sevindim ama senin adına dostum farkına varmaman da ayrı bi güzel Smiley
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Doğru zamanında çok güzel kazanç kapısıydı airdroplar ancak daha sonra herkes saldırdı ve ortalık çöplüğe döndü üstüne bide ref çöplüğü geldi içinden çıkılamaz hale geldi.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Airdroptan gelen tokenlerin değeri düşük olduğu için transfer yaparak satmaya çalışmanın anlamı olmaz. Bekleyip fiyatların yükseldiği zamanda değerlendirmeyi öneririm. 9500 TL. iyi bir rakam olmuş arkadaş için.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
Eğer piyasa bu zamana kadar izlediği yolu izlemeye devam ederse geldiğinde can sıkan 1-2 dolarlık airdroplar doların da değerlenmesiyle böyle 3-5 bin liralık güzel değerlere ulaşabilir ileride. Döner parasına satmayın tokenlerinizi.
jr. member
Activity: 34
valla güzel bir kazanç olmuş hocam tebrik ederim hayırlı olsun size,
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
hayırlı olsun.
karşına çıkan airdroplardan seçici davranıp günde 1-2 gözüne kestirdiğine katıl ve arkasını arama. cüzdana gelirse zaten etherscanda görürsün.
telegram, facebook, twitter bazıları instagram ister. orada paylaşım ile reklam yapıyorsun. katılım formunu doldurup. yani isteyen uğraşabilir.
9500 lira da az buz para değil.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Tebrikler hocam yılda 1 kere bile olsa böyle fırsatlar olabiliyor.HYDRO için çok büyük ümit var.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Hydro airdrop kampanyasından 30bin lira kazananları görünce airdrop kampanyalarına epeyce katılım yaptım. Ne varki gelen airdrop tokeni az oldu ve gelenlerin çoğu para etmedi. Airdrop listelerini yinede güncel olarak takip ediyorum.
member
Activity: 210
Merit: 16
hocam en büyük pişmanlıklarımdan biridir bu HYDRO. katılım yapmıştım buna üyelik actım ama github baglamadgım için gitti zamanında 13.500TL yi gormustu 222k hydro :/
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Keşke aa Hydro para ediyormuş unutmuşum hemen parayı alayım demek yerine biraz inceleyip en azından proje nedir ne değildir diye baksaydınız. Çünkü umut vaad eden projelerden biri olarak görünüyor ve daha iyi seviyelere geleceğini tahmin etmek çok zor değil umarım sonra pişman olmazsın. Gerçi temiz para az veya çok her zaman güzeldir iyi günlerinde harca.
member
Activity: 378
bu airdropları nereden buluyorsunuz acaba? var mı güzel bir site olan takip edilecek falan bir site buldum ama ordaki airdropları hiç sevmedim çok saçma görevler var.
full member
Activity: 770
Merit: 103
bir anda gaza  geldim ve bende üzerime kayıtlı ne kadar cüzdan varsa açıp baktım. bir tanesiyle bile girmemişim yanarım yanarım Smiley Güzel para kazanmışsınız. Özellikle airdroplardan gelen paranın bıçak gibi kesildiği şu zamanlarda
Pages:
Jump to: