Pages:
Author

Topic: airdroptan 9500 lira kazanmışım 5 aydır haberim yok. - page 8. (Read 1587 times)

full member
Activity: 322
Merit: 102
hayırlı olsun kardeş darısı başımıza güle güle harcaman dileğiyle. bazen böyle unutmak en iyisi aslında bak işe yaramış seninki
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Şu zamana kadar en büyük pişmanlığım hiyardocoinin airdropuna katılmamak  Grin Grin Her defa bu coinle bağlı haber gördüyümde gerçekden çok üzülüyorm ve neden airdropuna katılmadığımı aklım almıyor. Cry Cry
newbie
Activity: 111
Merit: 0
Bir airdroptan 9500 tl kazanmak tek form doldurup cidden şanslısınız ne diyim benimde kazandıgım olduma 2-3 milyar BTW den kazanmıştım güle güle harca hocam
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
oo adına sevindim kardeşim güzel olmuş,güle güle harca
full member
Activity: 476
Merit: 100
gözden kaçırdım demenize şaşırdım açıkçası. ETH hesabınızı şöyle bir inceledim de ondan sonraki gelen tokenler ve coinlerle transfer işlemleri yapmışsınız. Açıkçası geldiğinden haberiniz olmaması şaşırttı beni. Muhtemelen farkındaydınız ama satmamış ve bekletmiştiniz.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Belki daha da haberin olmasa daha çok kazanırdın ama bence satarak iyi yapmışsın çünkü altcoinlere ne olacalı belli olmaz btc gibi değil havadan gelen bir para gayet iyi
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Böyle kazanan görünce cidden çok seviniyorum.Bende yüzlerce yaptım sene başından ortasına kadar yapmadığım kalmadı ama pek para elde edemedim ve bıraktım.En iyisini yapmışsın satmakla turşusunu mu kurcaksın sanki başka coin yok.Airdroptan 9500 tl daha ne olsun Smiley
jr. member
Activity: 94
Hayrını gör diyelim. Güzel denk gelmiş. Bu airdrop işi böyle. Pes etmeden zaman ayırıp yapmak lazım. 100 taneden 2-3 sağlam çıkar tüm emeklerini karşılar. Herkese bol airdroplu günler...
member
Activity: 378
Merit: 11
Böyle airdropları kaçırıyorum vay arkadaş, tebrikler bu arada unutmasan dediğin gibi 3 kurusa satacaktın belkide. Nasip bu işler tabiki daha 10 kuruş alamadım şu airdrop mevzusundan
member
Activity: 504
Hayırlısı olsun kardeşim. İşlemi onaylamayı unutmasaydım, şimdi benim de sevincim tavan yapmıştı. Siz böyle sevinçlerinizi paylaşmaya devam edin ki ben de " ah bu kafam " diye diye kendimi paralayayım  Grin
member
Activity: 336
Merit: 17
Valla iyi olmuş sonradan görmüş olman.  Tam yükseliş zamanında satmissin. Daha önce görmüş olsan suanki kazandiginin yarısını Felan kazanirdin. Tam iyi zamanda görmüşsün. Bol kazançlar  bizede denk gelse böyle bir airdrop.
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Valla güzel sürpriz yaşamışsın, ilaç gibi gelmiştir eminim. Ben bile heyecan yaptım tekrar kontrol ettim MEW adresimi ama nafile  Smiley Yüze yakın airdropa başvurmuştum aylar öncesinden totalde şuan 20 dolar gözüküyor, açıkçası tam bir düş kırıklığı. Biraz da şans meselesi demek ki. Varsa nasipte geliyor işte.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Dikkat etmediğiniz gerçekten iyi olmuş, muhtemelen çok daha ucuza giderdi, güle güle harcayın, kazandıran bir airdrop haberi almak iyi geldi.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
ne güzel keyifle yemek nasip olur inşallah! ben de 5-6 aydır beklediğim imzadan havamı alıp çıktım bugün, moraller bozuk, portföy desen naneyi yemiş, öyle işte kimi sevinir kimi ağlar bu dünya böyle!
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
böyle kırk yılda 1 denk geliyor zaten milli piyangodan ikrameyi bulmak gibi bişiy hayırlı olsun güle güle harca dostum airdrop kazandırmaz kazandırmaz ondan sonra böyle bi coin denk gelebiliyor boş vakti olan yapabilir şans meselesi
member
Activity: 448
Merit: 17
Valla helal olsun kardeşim inşallah bir gün bizimde gülücek yüzümüz ama ne zaman biz katılıyoruz o kadar airdroplara ama elimizde hala var 0 anlamıyorum şans yok heralde bizde ama olur olucak gelicek inananıyorum ben
member
Activity: 294
Hayırlı olsun. Evet bu konuda çok konu açıp söylemiştim bu Hydro bayağı kişiyi mutlu etti.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Bizim aidroplardan yana şansımız olmadı hiç, en iyisi Postoken'di 100dolara çıkmıştı satmadım şimdi 2 dolar  Grin Grin

Şansından dolayı kutluyorum iyi günlerde harca
jr. member
Activity: 165
havadan gelen paranın şerefine merit dağıttım, adettir biryerden para gelince lokması dağıtılır hehehe.. Grin Grin Grin
Siftah 1 merit gelmiş kardeş teşekkürler güle güle harca paranı çar çur etme Smiley
newbie
Activity: 77
Merit: 0
Ne şanslı adamsın vesselam Smiley Haberim yokmuş 9500 tl kazanmışım demek ne kadar güzel bir haber Cheesy Bizede gelse böyle havadan paralar ne kadar güzel olacak yahu, biraz airdrop mu kovalasak napsak bilemedim. Allah içine sindirsin güle güle harca
Pages:
Jump to: