P.S: Evo maknuo sam i ref da se duhovi primire
Nemaju referal linkovi nista sa cinjenicom da si ih postavio ti ili bilo tko drugi, radi se o jednom od osnovnih pravila foruma koje vrijedi za sve clanove. Pitanje je zasto ti ides kontra sustava, i jos se uz to osjecas napadnuto zbog prijateljskih upozorenja.
Ja samo pokušavam napraviti malo raznolikosti i zanimacije u lokalnoj sekciji, jer iskreno mrtva je.
Mala smo zemlja, i jako malo ljudi je zainteresirano za kriptovalute, to je cinjenica. Stoga ne mozemo imati 200 aktivnih clanova, ali ne bih se slozio da smo mrtvi, svatko je aktivan u skladu sa svojim mogucnostima, odnosno slobodnim vremenom.
99% ljudi koji pišu samo nabijaju kvotu za signature kampanje (da se razumijemo, ovo vrijedi generalno za cijeli forum) ili kopiraju neke vrijesti u nadi da će dobit neki merit.
Po tebi bi zabrana signature/bounty kampanja maknula 99% clanova sa foruma? To je ipak previse, iako se slazem da je zarada najveci motiv dobroga dijela clanova, ali ima puno dobrih clanova koji imaju neke osobne potpise, ili ih uopce nemaju.
Vidim da si se i ti prijavio za CM kampanju, pa ti zelim srecu da postanes dio ovih 99%, mislim da ne bih imao nista protiv, zar ne