Pages:
Author

Topic: ⚽⚽Almanya Bundesliga 2023-24 sezonu⚽⚽ - page 14. (Read 2519 times)

copper member
Activity: 644
Merit: 269
Dünkü maç sonuçlarından en önemlisi Bochum’un lider Union Berlin devirmesiydi. Bayern Münih böylece ligde şampiyonluk için gereken liderlik koltuğuna 1 adım daha yaklaştı. Union Berlin bir çok iddiacıyı da ters köşede bıraktı. Herkes Union’a oynuyordu  Grin
sr. member
Activity: 714
Merit: 335
Union Berlin bence Leipzig'in yakın geçmişte yaşadığı sezonun bir benzerini yaşayacak. Yani uzun bir dönem boyunca Bayern Münih ile şampiyonluk yarışında kalmayı başarıp bir noktadan sonra kopacak. Aslında Bayern Münih'in bu sezona girişi çok kötü olmuştu ama son haftalarda kendilerine gelmeye başladılar. Dortmund deplasmanında berabere kalsalar da Freiburg'u 5-0 Leverkusen'i ise 4-0 ile geçtiler. Forvetleri yok derken gol yağmuruna tutmaları bir mesaj gibi oldu.

Bu sezon bence Bayern Münih yine bir noktadan itibaren ligin kontrolünü tamamen eline alacak. Kadro kalitelerine bakıldığında normal şartlarda Dortmund'un onlarla rekabet edebilecek en yakın olduğunu tespit edersiniz ama iş performansa gelince pek de iyi durumda değiller. İyi bir başlangıç kabusa dönüştü onlar için bir anda.
Aslında forvetleri var da Lewandowski gibi bir ismin boşluğunu doldurmasını bekliyor herkes. Lewandowski son yılların leblebi gibi gol atan forvetlerinden birisi. böyle bir kaç isim var zaten şu an dünyada. ayrılığında yerine mane gelse de aynı etkiyi yaratamadı. yine de son iki maçta 9 gol atmaları bir mesaj gibiydi katılıyorum. yine bundesliga şampiyonu olacaklarına eminim.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Union Berlin bence Leipzig'in yakın geçmişte yaşadığı sezonun bir benzerini yaşayacak. Yani uzun bir dönem boyunca Bayern Münih ile şampiyonluk yarışında kalmayı başarıp bir noktadan sonra kopacak. Aslında Bayern Münih'in bu sezona girişi çok kötü olmuştu ama son haftalarda kendilerine gelmeye başladılar. Dortmund deplasmanında berabere kalsalar da Freiburg'u 5-0 Leverkusen'i ise 4-0 ile geçtiler. Forvetleri yok derken gol yağmuruna tutmaları bir mesaj gibi oldu.

Bu sezon bence Bayern Münih yine bir noktadan itibaren ligin kontrolünü tamamen eline alacak. Kadro kalitelerine bakıldığında normal şartlarda Dortmund'un onlarla rekabet edebilecek en yakın olduğunu tespit edersiniz ama iş performansa gelince pek de iyi durumda değiller. İyi bir başlangıç kabusa dönüştü onlar için bir anda.
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
Union Berlin'in şampıyon olması tabii ki çok zor ama bu sezon yaptığı yapılanma bizim takımlarımıza örnek olmalı.Sportif direktör mekanizmasını düzgün çalıştıran nadir takımlardan bir tanesi.Oyuncu transferlerinde teknik direktörün doğrudan bir dahili yok.Berlin birleştikten sonra yanılmıyorsam ilk defa bir Berlin takımı liderlik koltuğuna oturdu onlar için bunun anlamı da büyük olmalı.
sr. member
Activity: 714
Merit: 335
Bayern Münih bu sene çok iyi başlayamasa da, herkes tarafından ligin sonunda şampiyon olacak takım olarak görüldüğüne adım gibi eminim. borussia dortmund bu hafta çok önemli bir 3 puan kaybetti. ligde lider olan Union berline 2-0 yenildiler. union berlin ise bayern münihin 4 puan önünde şu an lider durumda. daha ne kadar lider götürebilir bilmiyorum.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
Bu sene tartışma alanı açılmamış liglerden biri Almanya Bundesliga. Son 10 yıldır şampiyon Bayern Münih. Almanya'da Bayern Münih taraftarları bile sıkılmış mıdır diyom bazen kendime. Gerçi Galatasarayımızın 4 sene üst üste şampiyon olduğu yıllar geliyor aklıma hemen. 10 sene üst üste şampiyon olmak yetmez bi taraftara. 100 sene üst üste şampiyon olsa tuttuğunuz takım az gelir.

Bayern Münih 10 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik, 1 yenilgi aldı bu sene. İlk defa şampiyon olamayabilirler dedittirdiler son haftalarda. Ama ilk alternatif Borussia Dortmund yarışın çok uzağında bu sene. Freiburg, Union Berlin uzun lig yarışında Bayern Münih'e rakip olamaz bana göre. Sizce başka takımın şansı var mı Almanya Bundesliga'da. Değerli forumdaşlarımın lig yorumlarını bekliyorum.
Pages:
Jump to: