Pages:
Author

Topic: Altcoin Olarak mı Bekletmek Mantıklı, BTC mi? - page 12. (Read 1515 times)

sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Birden 4-5 katına çıkıyorsa btc ve altlar anla ki ayı sezonu yakındır ve ufaktan altlardan çıkıp tethere veya en azından btcye geçmek büyük zararı azaltıcaktır, sonra dip olduğunu düşündüğünüzde ufak ufak altlara geri girmeye başlarsınız, şuan mesela 2 atdır süren düşüşler var, bikaç haftaya artış yani boğa sezonunun gelmesini bekliyorum.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Dostum zaman zaman btc tutmak zaman zaman da altcoin tutmak karlı ama ne zaman tabi ki. Bunu kestirebilmek gerçekten zor. Ben de iki senaryo var;
Birincisi btc de tutmak. Çünkü btc eninde sonunda zirve üstüne zirve yapıyor ve diğerleri kan ağlıyor.
İkincisi ki bence en mantıklısı, portföyünüzün yarısını alt, yarısını btc de tutmaktır. Böylelikle hem riskinizi hem de kazancınızı optimize edersiniz.
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Bence alt coinde beklemek mantıklı. Şu an hepsi düşüşte ama bu böyle devam etmeyecektir. Geçen sene balonlar şişti çok yükseklerde genleşerek havasını yitirdi btc. Alt coşn olarak neo ya yatırım yapılabilir.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Piyasa karışık zararda degilseniz Türk lirasına geçer beklerdim sizin yerinizde olsam. Analizler falan bir işe yaramıyor
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
8 Ağustosta açılan konu tekrar hortlatılmış. Gördüğünüz gibi durum çokta değişmemiş  Smiley

Yorum yapmak gerekirse, USD kalmak en mantıklı durum olurdu.
member
Activity: 434
Merit: 14
En doğrusu BTC de kalmak. Ara sıra garantili altlarda kısa süreli al sat yapmak. Arttırabildiğin kadar btc arttırmak. Altlarda kaldığın sürece de stop-loss la btc miktarını garantiye almak.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bence şu an altcoin olarak bekleme zamanı.Altcoin sezonunda x2-x3 yapıldığında BTC'ye geçilir.İşte ne zaman geçmek mesele ona siz karar vereceksiniz.Daha çok çıkar şimdi daha çok çıkar dediğinde bir dump geliyor çıkamıyorsunda sonra bekle 3 ay daha.Tatmin gördüğünüz yerde çıkıp BTC'ye yada dolara geçmek en mantıklısı.
full member
Activity: 210
Merit: 100
usd'de beklemeyi düşündünüz mü? btc ve altcoinler her gün eriyor. paranızı eritmeyin daha fazla. market geri dönüş sinyali verdiğinde girersiniz tekrar.acele etmeyin. ico falan hiç kovalamayın hatta.
member
Activity: 336
Merit: 10
bence altcoinlerde oldugu gbi btc de olamlıdır btc nin yeni çıakacak bir altcoin gibi x10 kat yada x20 kat yapması çok zor gibi ama altcoinlerde böyle bir şey söz konusu dolayısı ile altcoinlerde de olunmalı bir kısmı da btc olmalıdır diye düşünüyorum.
member
Activity: 504
Merit: 12
altcoinlerden sağlam olanları araştır önce varsa yakın çevrende bu işleri bilen iyi analizler çıkarabilenler onlardan rahatça bulabilirsin tavsiyeler.
member
Activity: 364
Bitcoin ve altcoinler eski yıllarda çoğunlukla zıt yönlü hareketler gösteriyordu fakat bu dönem itibari ile paralel hareketlere alışmış durumdayız. Eğer paranı emin ellerde tutmak istiyorsan ya basic bir alt coin tercih et yada btc.
member
Activity: 476
Merit: 31
Arkadaşlar merhabalar, bir çok kişinin de yaptığı gibi kendi çapımda üretim yapıyorum. Dönem dönem exchange yapıyorum fakat bu konuda çok iyi bilgiye sahip olmadığım için iyi bir geri dönüş alamıyorum. Zcash üretimi yapıyorum, 400 dolar civarına kadar çıkan Zcash, şu an 210 dolar kadar oldu. Bende coinleri altcoin olarak mı bekleteyim yoksa haftalık veya 2 haftada bir BTC'ye çevirip mi bekletsem diye arada kaldım. Fikriniz nedir acaba?

hocam bana kalırsa bitcoin olarak bekletmeniz sizin daha çok hayrınıza olur altcoin ne olur ne olmaz bilinmez bitcoin artar altlar kan ağlar bitcoin düşer altlar kan ağlar siz bitcoin de bekletin işinizi garantiye alın boşverin tabi ben böyle bir üretim yapsaydım ben bekletirdim sizin düşüncenize kesinlikle saygı duyarım ne yapmak isterseniz yapın
full member
Activity: 420
Merit: 100
O hangi altcoinde olduğunuza göre değişir eğer elinizdeki toksense btc de veya eth'de kalmanız mantıklı olacaktır ama.Coin tutuyorsanız xmr,dash,icx gibi bunlarında zarar ettireceğini ben düşünmüyorum bu saatten sonra zaten yeterince yerin dibine girdiler daha nereye gidecekler ki.gerçi çok net konuşmamak lazım dibin dibide oluyor bazen
member
Activity: 378
Merit: 11
Kesinlikle btc hocam ben altlarda bekledim hep ve çok zarar ettim şu an piyasaya girdiğim paranın beşte, biri kaldı elimde. BTC de olsaydım aynı paralarda olurdum, millet kardan zarar yazmış biz ana paradan yazdık
full member
Activity: 398
Merit: 118
Ben hiç bir zaman bitcoin olarak beklemedim bu tavsiye de degil altcoinler bana göre daha avantajlı geliyor düştüde mi tam düşüyor ama Smiley
hero member
Activity: 756
Merit: 505
hepsi sonuçta btcden etkileniyor. ama hareket btcde daha yüksek. btcye çevirmek değer kaybı yaratabilir. biraz toparlayıncaya kadar altcoinde kalmak daha iyi olabilir. ya da çok dağınıksa sağlam gördüklerinde toparlamak daha iyi olabilir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bende tutabiliyorsan btc yap, altlardan çok zararda olduğumdan dolayı ben geçemiyorum ama üretimden geliyorsa direk satıp btc olarak tutmak mantıklı, btc düşer altlar düşer btc çıkar altlar yine düşer
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
Ben olsam önce btcye çevirirdim  sonra ethere cevirirdim bana  göre ether tutmak çok mantıklı geliyor ethere ve btcye yatırım yapmak çok karlı bi iş bence HTC ve etheruma yatırım yapın
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Eth bana hep daha mantıklı gelmiştir
 Arada gözünü kestirdiğin ICO larada girersin
member
Activity: 118
ben olsam btcye çevirir onu da wawese çevirir bekletirdim. yakında dex çıkacak. 5 dolardan 8-9 hatta 10 dolara uçacak. her türlü daha çok karlı. ytd
Pages:
Jump to: