Pages:
Author

Topic: Altcoin Olarak mı Bekletmek Mantıklı, BTC mi? - page 13. (Read 1515 times)

sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Arkadaşlar merhabalar, bir çok kişinin de yaptığı gibi kendi çapımda üretim yapıyorum. Dönem dönem exchange yapıyorum fakat bu konuda çok iyi bilgiye sahip olmadığım için iyi bir geri dönüş alamıyorum. Zcash üretimi yapıyorum, 400 dolar civarına kadar çıkan Zcash, şu an 210 dolar kadar oldu. Bende coinleri altcoin olarak mı bekleteyim yoksa haftalık veya 2 haftada bir BTC'ye çevirip mi bekletsem diye arada kaldım. Fikriniz nedir acaba?

Sorunun cevabı yok. Ben yıl başından beri neredeyse full altcoinlerdeyim. Yıl başında btc ye yönelseydim elimdeki btc sayısını bu kadar artıramayacaktım. Ancak haziran sonu altcoinlerden btc ye geçmiş olsaydım portfolyomun btc bazlı değeri şimdikinden daha yüksek olacaktı.
Neyin daha iyi olacağı Zamana ve hangi altcoine geçtiğine göre değişir yani.
sr. member
Activity: 449
Merit: 250
Arkadaşlar merhabalar, bir çok kişinin de yaptığı gibi kendi çapımda üretim yapıyorum. Dönem dönem exchange yapıyorum fakat bu konuda çok iyi bilgiye sahip olmadığım için iyi bir geri dönüş alamıyorum. Zcash üretimi yapıyorum, 400 dolar civarına kadar çıkan Zcash, şu an 210 dolar kadar oldu. Bende coinleri altcoin olarak mı bekleteyim yoksa haftalık veya 2 haftada bir BTC'ye çevirip mi bekletsem diye arada kaldım. Fikriniz nedir acaba?
Pages:
Jump to: