Pages:
Author

Topic: Altcoin ve Bitcoin boğaları dönüyor - page 2. (Read 752 times)

copper member
Activity: 1358
Merit: 523
yaw he he diyorum artık bu tip konulara. Herkez tahminde bulunabilir tabi sıkıntı yok. Fikrinide beyan eder. Konu sahibi arkadaşa değil lafım da böyle biri atıp tuturunca "biz dedik kardeşimm bak konu orda" gibi laflar mide bulandırıyor.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
BTC çıkmak için baya çabalıyor ama zorlanıyor.7k'yı kırması lazım.Bu gece boğanın kuyruğu kopacak.Ya güzel bir yükseliş yada btc geldiği seviyelere geri inecek.Umudumuz çıkması yönünde ama her an herşey olabilir.Takip etmek lazım dikkatli.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
bitcoindeki bu son günlerdeki yükseliş altları baya coşturdu. eos ve çok coin müthiş prim yaptı. ama kestiremiyoruz, yine mi kandırıyorlar diyoruz. eosdan küçük bir kar aldım çıktım. bitcoin de sanki az önceki geldiği bariyerde biraz uğraşacak gibi. ytd
full member
Activity: 490
Merit: 100
o pump kokularını erteleyelim biraz artmayacak değil artacak tabi ki ama beklemek lazım biraz Smiley
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Puahahaha ulan konuyu okuyunca ne güldüm ya 15.000 $ olacakmış2 haftaya btc. Haziran'Da yazmış bir de bunu. Oldu oldu canım ama tersten oldu.  Grin Altlar da x2 olacakmış bak hele bak bak bak...

Ulan şeyini sallasan analiste grafikçiye çarpıyor, maşallah ne yeteneklerimiz varmış bizim. Sizin gibileri dinlesek demekki yaprağı yemiştik he. EOS'un çıkışı da demiş buyur burdan yak.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Biraz geç geldi ama geldi vatana millete hayırlı olsun Cheesy Yine de dikkatli olmak lazım her fırsatta dolara geçin bi sabah uyanıp 1000 dolar görme ihtimalimiz var Sad ama sıkmayın canınızı bu ihtimal her zaman olduğu gibi vardı Smiley
jr. member
Activity: 308
Merit: 4
6 aya yakın zulümden sonra biraz ortalık ayaklandı gibi. Bu sene ilk ayı sezonumu başarılı ile geçirdim, boğa gelsin birde onda psikolojimi görmek istiyorum Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
aslında illa tüm herşeye boğa gelmek zorunda da değil, şu yeni çıkan ya da çok düşenleri pumplasalar, hazır btc ve ether de düşükken double kazanmış olurlar çünkü btc-ether felan zaten artacak, artacak ama madem piyasanın bu kadar içine ettiler:
btc+ether artmadan önce dolar bazlı dipte olan ıvırı zıvırı arttırsalar hem milleti altlara çekmiş olurlar pumping başladı ayağına
hem btc+ether kazanmış olurlar fazladan
hem de btc+ether artmadan önce daha da düşmeye mecali kalmayanlardan (btc-ether-dolar bazlı) voleyi vurup bu iki zat-ı muhterem artarken pumpladıklarını tekrar düşürme marjları olur.
3'ü 1 arada vurgun bu güvensizlik ortamında iyi gider, bakıyorum da altcoinlerde olanlara deli gözüyle bakılıyor ama bu piyasa ters hareket eder. öyle shortlara longlara da fazla takılmamak lazım, vadeli işlemlerde ocak şubat kontratları btc 20-25k falandı yanlış hatırlamıyorsam, insanları yanlış  yönlendirp milletin eline verdiler, hoş, muhtemelen o kontratları alanlar da kendileriydi, sağ cepten sol cebe olayı Cheesy
full member
Merit: 105
birkaç gündür piyasa sürekli yeşil meyilli oluyor aslında bazı şeyler hissedilmeye başladı Umarım boğa sezonu açılmaya başlar artık geç kalınmış bile.
jr. member
Merit: 4
erken havaya girmemek gerektiğini düşünüyorum. hem bir çiçekle baharın gelmeyeceği bilinir hem de her aha geldi dediğimizde gelemediğinde bizim direncimiz düştüğü için.
member
Activity: 182
Merit: 10
Boğa demek için henüz erken  ama gidişat iyi. Umarım gördüğümüz dip gerçek diptir de buradan sonra yükseliş için güç toplar.
member
Activity: 336
Merit: 11
Gelsin artık dönsün gözlerimiz yollarda kaldı. Ama pek umudum yok benim belki senenin sonlarına doğru bir atak yapabilir btc.
full member
Activity: 728
Merit: 151
bu hack olayının btc ile ilgisi var mı ? yok...salağın biri api kodlarını para kazanacam ayağına ne olduğu belli olmayan bir bota veriyor..paralar uçuyor..kaldı ki binance çekimleri kapatmış sanırım..niye sarsılsın piyasa akıl var mantık var dimi ?

ama sarsılırsa; ya piyasa mantıksız derecede kırılgan ya da böyle alakasız haberler ile dalgalanmadan rant sağlayanlar çoğunlukta demektir..piyasaya biraz bağışıklık aşısı lazım
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Dönsün artık bir zahmet ayılar mahvetti bizi.
member
Activity: 378
Merit: 11
Bence bu boğa tuzağı FBI bir çok icoyu ve coini incelemeye alıyormuş arkadaşlar tekrar büyük bir dump kapıda haberiniz olsun. Ben tethere dönmeye karar verdim
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Valla EOS u bilemem önce mainnet te yaşadıkları sorunları bir gidersinler .
Hoş gerçi bizim bu piyasalarda çoğunluk fiyata bakıyor hangi projede ne olmuş çoğu bilmez Smiley
Alacağım tek altcoin bu piyasa fiyatlarında NEO dur gerisi boş bana göre .
bende senin gibi düşünüyorum hocam nakit buldukça direk neoya yatırım yapıyorum hem cüzdanda durdukça gas da üretiyor neo artarsa gasda artacak
member
Activity: 448
Acele etmeyin arkadaşlar evet bazı koinler pump olabiliyor ama demek değildir ki boğa geldi , gel gel yapıyor olabilirler de , belki biraz temkinli olmak bizi zarardan veya daha çok zarardan koruyacaktır.
member
Activity: 933
boğa geldi demek için erken olduğunu düşünüyorum halen. 1-2 günlük yeşil bizi kandırmamalı dün binance SYS olayı hiç iyi olmadı şöyle bir kaç hafta yaşayabilsek boğayı çok güzel olacak..
full member
Activity: 392
Merit: 107
hiç sanıyorum. sadece bir parmak bal çaldılar insanların ağzına. e şimdi tekrar satışlar başlayacaktır. 300-500 dolar arttı diye btc bir boadan söz edemeyiz. boga sezonu bir anlık yükselişle kendini göstermez. o yükselişin kalıcı olma süresi çok önemlidir bunun. inanın kimsede para yok. herkes elinde coin tutuyor. şimdi düşünün herkesin coin tuttuğu bir ortamda paranın usdtye akışını kim sağlayacak. şu an piyasadaki bu kesim oldukça azınlık bir konumda. hal böyle iken. piyasa coin tutan ve usdt tutan insan sayısı açısından dengelenmediği sürece boğa falan göremeyiz.
member
Activity: 742
Merit: 19
BTC'yi yine indirmeye başlamışlar.Böyle çocuk oyuncağı gibi oynuyorlar btc ile.Artık dikiş tutması zor gözüküyor.Piyasa iyice can sıkmaya başladı.6 aydır bir türlü toparlanamadı.Tam toparlandı diyorsun btc'nin yine kafasına vuruyorlar.
Pages:
Jump to: