Pages:
Author

Topic: Altcoin ve Bitcoin boğaları dönüyor - page 3. (Read 752 times)

jr. member
Activity: 106
Merit: 2
dönmüyor bekliyoruz ama gelmiyor gönlümün efendisi Cheesy
member
Activity: 742
Merit: 19
Beklenti o yçnde boğanın yaklaştığı ama ne zaman.Bütün mesele sabredip beklemek.Zaten sattığımızda pek bir şey etmiyor şu anda.Mecburen hold durumunda kalıyoruz.Hayırlısı artık.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Bitcoin neyse de şu saçma altcoinlerin değerlenmek için hiçbir sebebi yok, 2018'de ne road maplar vardı hiçbiri gerçekleşmedi.. yalan oldular.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
walla dönmesi lazım da sanki bilerek pokerdeki gibi birinin potu arttırması bekleniyor, eli güçlü olan (balinalar) da bekliyor eli zayıf olanlar (biz) da! bekle bekle nereye kadar? böyle bilerek zayıf görünerek ne yapmak istemektedirler! btc-ether ucuzken alıp altcoinleri şahlandırıp (o arada doğal olarak btc-ether de artar) yine küçük yatırımcının eline vermeleri lazım çünkü bu öyle hergün gelen bir fırsat değil, senede bir bilemedin iki defa gelir böylesi...sonra btc ve ether'i kamçılayıp  altcoinlerden tekrar fiata geçmeleri en mantıklı olan tutum olur. domino gibi öne arkaya devrilecek yani başka ne yapabilirler bilemiyorum, altcoinler btc ve ether'den de kötü durumda şu an...
full member
Activity: 203
Merit: 101
Gördüğümüz tek boğa kadıköyde heykel olarak duruyor.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
Tam dönüyor dediğimiz yerden terse düşüren piyasanın adı kripto piyasası
jr. member
Activity: 546
Az kaldı arkadaşlar sakin olun son düzlükte hata yapmayın. Boğalar muhakkak tekrar egemen olacak piyasaya düşüş dalgası bitti gibi görünüyor belki son bir 5200 düşüşü sonra artık pist bitcoine kalıyor. 5200 düşüşünün de geleceğini düşünmüyorum çünkü herkes onu bekliyor.
newbie
Merit: 0
Valla EOS u bilemem önce mainnet te yaşadıkları sorunları bir gidersinler .
Hoş gerçi bizim bu piyasalarda çoğunluk fiyata bakıyor hangi projede ne olmuş çoğu bilmez Smiley
Alacağım tek altcoin bu piyasa fiyatlarında NEO dur gerisi boş bana göre .
jr. member
bakalım bekliyoruz merakla arkadaşlar güzel günleri =)
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Hepimiz boğa sezonu bekliyoruz. Ancak dikkatli olun arkadaşlar bunun gibi yukarıyı gösterip birden düşüşleri sever BTC. Siz temkinli olun yükselirse ne alaka yükselmezse canınız yanmasın.
member
Activity: 194
Merit: 10
Keske dediginiz gibi olsaymis. bence 15000 20000usd degilde 10000usd kalicilik saglamasi gerekiyor hem de cok acil. Tekrar guven saglamak acisindan bu cok onemli
newbie
Activity: 163
Merit: 0
ayne öyle hafiften topladılar bence de çok yakında şu günlerde ne aldık o kar ve bu yükselişinde yakın zamanda olması gerekiyor işler kesat
member
Activity: 336
Metahash
Dostum yanilmissin. Sahsi olarak kisa vadede yukselis beklemiyorum. Paralar bizim marketten baska piyasalara kaydi fakat yatirimcilarin aklinda haala bitcoin var ve bu paralar geriye gelecek. Sonra yukselis baslayacak
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Keşke yanılmamış olsaydın fakat 20 haziranın ötesindeyiz ve bana kalırsa dişe dokunur bir canlılık yok. Piyasa 2 gün düzelecek gibi olsa üçüncü gün ters köşe oluyoruz bu aralar. Daha realize edilebilir belirtilere ihtiyacımız var bence.
member
Activity: 742
Merit: 19
Piyasa ufak ufak canlanıyor gibi.Güzel hareketler yapıyor.Boğa gelebilir yada yalancı bir yükseliş olabilir.Önümüzdeki günler bize bunu gösterecek.Bence yavaş yavaş piyasa toplanıyor.Çoğu gitti azı kaldı gibi.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Bir türlü gelmeyen boğa ufacık işarette geldi sanıyoruz henuz bir boğa gelmedi boğa geldi demek için bence 2 günde 3000 dolarlık falan artış gelirse hah işte ben buna boğa derim
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
valla 15 bin dolar değil de beş ben dolar bandına geldi haziranda güzel güzel. sonbahara kadar pump falan beklemiyorum ben. benimkisi tabi ki his elimde dayanak yok.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bu başlıkta yalan oldu.Bir başka başlıkta görüşürüz belki.Boğa geldi gelecek derken boğayı kurban da kesecekler bu gidişle.Ne gelen var ne giden.Kaldık öyle dımdızlak.Umarım bir an önce gelirde yine yeşillenir ortalık.
member
Activity: 490
Hocam çok nokta atışı tahminler yapmamış mısın sencede Smiley sakin olup gerçekleşene kadar coin arttırmaktan başka şansımız yok. Ne haberler ne analizler ne hebele hubele etki ediyor malesef.
full member
Activity: 462
Merit: 100
sürekli boğa geliyor geldi diye başlıklar açılıyor yorumlar yapılıyor. Ama tabi ki bunlar gerçekçilikten uzak söylemler. Şu durgun piyasada çok uzak ihtimaller bunlar. Pump için en az eylül ekim aylarına gelmek gerekir.o zaman geldiğinde hep beraber görürüz
Pages:
Jump to: