Pages:
Author

Topic: Altcoin ve Bitcoin boğaları dönüyor - page 4. (Read 752 times)

jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Bu kadar kısa zamanda zaten artamazdı ve önümüzdeki aylarda 1k olarak artacağını düşünüyorum. Yavaş-yavaş 7k-8k-9k-10k olarak arıcak yıl sonuna kadar.
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Altcoin ve Bitcoin boğalarının nerede oldukları belli değil kayıp adamlar resmen, bunları bulana ödül verelim beraberce toplanıp bari, gizlice ayı tarafına geçtilerse çok büyük ayıp ettiler bunca yatırımcının ahı yerde kalmaz.
newbie
Activity: 40
Merit: 0
dönemedi.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Tarih 30 haziran, gelen giden yok. Sadece dün bi pumpcık geldi gitti, oturmaya kalmadı. Gelecekse şöyle büyük bir pump dalgası gelsin de yeni ATH'ler yaptırsın tüm coinlere. Tam umudu kesip çıkarız, o zaman gelir. Yine sabredenlerin olacak zafer.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Hala gelmedi o boğa. Sabırla bekliyoruz. Eridikten bittikten derken gelecek galiba. Umarım bugün ki  ciddi BTC artışı fitili ateşledi olsun ve beklenen boğa gelmiş olsun. Yavaş yavaş da olsa artış olsa yeter bize
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
balinalar piyasada spekülasyon yaparak her zaman ayı dönemi yaşatıp piyasadaki koinleri düşükten toplama çalışabiliyorlar. ama artık gereğini yapıp piyasayı yükseltsinler
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Şuanki verilere bakıldığında net bunu söylemek imkansız. Posizyonlardan ve grafikten anlaşılan şu ki şuanda büyük bir savaş var. Ayılar boğalar kapışıyor şuanda. Ayıların gücü daha fazla malesef. Boğalar da son 2 3 ayın en güçlü seviyesinde. Güç olarak bakarsak düşüş daha muhtemel ama ne olacağı belli olmaz. Gizli posizyonları biz göremiyoruz onlar balinaların kalbinde Smiley

Aynen toplamak amacıyla ayı gibi görünüp ayıların güçlü olduğunu göstermeye çalışıyor olanlar olabilir ama tabi tam terside olabilir.

Şuan ne kadar all in fiat'ta da olsam bendede bir umut yeşerdi beklediğimiz boğa ansızın gelmiş olabilir Smiley
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Şuanki verilere bakıldığında net bunu söylemek imkansız. Posizyonlardan ve grafikten anlaşılan şu ki şuanda büyük bir savaş var. Ayılar boğalar kapışıyor şuanda. Ayıların gücü daha fazla malesef. Boğalar da son 2 3 ayın en güçlü seviyesinde. Güç olarak bakarsak düşüş daha muhtemel ama ne olacağı belli olmaz. Gizli posizyonları biz göremiyoruz onlar balinaların kalbinde Smiley
member
Activity: 280
Merit: 10
15k filan çok zor ihtimal, Bugün biraz hareketlenme oldu piyasada 6500ü gördü btc ve rölantide devam ediyor. Altlarda ufaktan kıpırdama var. Temmuzda boğaya dönerse hepimiz için iyi olacak
newbie
Activity: 84
Biraz yavaş dönsün kan ağlıyor piyasa şuan 6500 üstüne atarsa btc belki boğa geliyor diyebiliriz
jr. member
Activity: 252
Eski konulari tekrar gundeme getirip canimi sikmayalim arkadaslar, ben son aydan oncesine bakmak istemiyorum, kendi mesajlarim dahil. 22 usd den stratis i begenmeyip haala tutuyorum

Yaz aylarında bir kez daha tepe yaparsa çıkış yapıp kasım aralık ayı gibi tekrar alınabilir.
Olası artışta benim stratejim bu olacak.
member
Activity: 336
Artik dönsün kim donuyorsa donsun gelsin su soktugumun bogasi. Bekle bekle iflahimiz dikildi. Yeter da.
Dört gozle bekliyorum.
member
Activity: 336
Metahash
Eski konulari tekrar gundeme getirip canimi sikmayalim arkadaslar, ben son aydan oncesine bakmak istemiyorum, kendi mesajlarim dahil. 22 usd den stratis i begenmeyip haala tutuyorum
jr. member
Activity: 248
Nerden gördün döndüğünü oklar bize dönmüş hala boğaya dönüyor diye başlıklar açıyorsunuz girip girip duruyolar elimize vermekten bıkmadı adamlar
member
Activity: 294
valla eos da iota da boğa falan değil, ikisi de pump koini, ben ikisini de işe yarar görmüyorum. bulaşılmaz ikisine de
sr. member
Activity: 370
Merit: 251
Bu söylediklerin artık komik gelmeye başladı çünkü insan bu kadar hareketsiz bir piyasadan bunları beklemiyor. Ama ne diyelim inşallah olur.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Oooooooo siz neredesiniz yahu. Arkadaş gönlünden geçenleri söylemiş kaynağı neresi bilemem am demek ki pek sağlam değilmiş. Bu piyasada bilimsel yöntemler bile iş yapmazken , öyle içime doğdu , rüyama girdi tabirinde bir sallama yöntemi ile bulmuş anlaşılan.
member
Activity: 238
Merit: 14
Böyle bir koku çıkarsa ardından bir yığında bok gelir. O kadar çok kokuyorsa mide bozulmuştur. Buda demek oluyor ki pump arkasından hemen dump da gelebilir. Dikkatli olamakta fayda var.
newbie
Activity: 55
o kokular yanlıs piyasa her zaman rutini yada gösterdiği şeyi yapmıyor malasef beklemek lazım sadece.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
2 gun once yine 250milyon tether basilmis ve o gun piyasada ufakta olsa bir yesillenme gozlenmisti ama gazi cabuk kacti yine.
Pages:
Jump to: