Güvenilir eski falan geçin bu işleri fon patlasa bile insan iki kanıt koyar açıklama yapar eğer başına bir iş gelmediyse ve alt hesaplardan takılmaya devam ediyorsa bunun adı dolandırıcılıktır isterse yakın arkadaşım olsun farketmez.
Şöyle olduysa böyle olurdu, böyle olsaydı şöyle olurdu mevzuları bitti bu fon için, adam fonu ilk açtığında fonun ederi çerez parasıydı şimdi ev parası oldu şu saatten sonra fonu açan kişinin bunu geri ödemesi imkansız oldu bitti gitti, her kes yoluna baksın bence, adamın gırtlağına yapışamazsınız, tamamen anonim bir ortamda hiç bir yazılı taahhüt olmadan birinden fon hizmeti alıp bunun geri ödenmesini beklemek, hak iddia etmek, vermezse yasal yollara başvururuz demek hayal kurmaktan öte değil. Eminim cakir da bu duruma düşmek istemezdi, evet üzücü bir durum ama yapacak bir şey yok artık, giden gitti.
Bundan 6 ay önce ben altcoin piyasasına ilk girdiğimde, ilk haftada %20'den fazla kar ettim sonra segwit olayları patlak verdi, tüm altcoinler her gün ortalama %9 değer kaybetti, altcoinleri satıp çıktığımda portföyümün %60'ını kaybetmiştim, bu piyasaları regüle eden bir otorite yok doğal olarak fon sahiplerini de kontrol edecek garanti altına alacak bir yapılanma bulunmuyor, kumar oynamak gibi fona giriyorsanız kaybınıza da razı olacaksınız bunu bu forum defalarca yaşamış.