Pages:
Author

Topic: Altcoin yatırımımlarım (seneye 5x umudum ) - page 4. (Read 891 times)

newbie
Activity: 252
Merit: 0
seneye 5x yapaçak coinler neo komaddo mth enj strayt ve via alın ve yıl sonuna kadar bekleyin en az 5x le satarsınız
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
BTC'nin düşmesinye sermayemiz yüzde 50 eridi.Altcoinlerinde aynı oranda erimesi ile biraz daha eridi.Şu anda elinde coin olanların tutmaktan başka şansı yok.Btc olanlar ise güzel alım fırsatı veriyor altcoinler.Icx,gvt,apple,cob,mod,ven,Ins,pundıX,utk  bunlardan ümitliyim.Bakalım neler yapacaklar.
jr. member
Activity: 87
Merit: 1
Eğer ki imkan varsa özellikle listenizde bulunan icx sayınızı arttırmanızı öneriyorum. Ayrıyetten sys'yede göz atabilirsiniz.
full member
Activity: 546
Merit: 100
güzel bir liste sağlam coinlerin tutulduğu bir liste fakat bu kadar güven varken ortada miktarların da imkan varsa biraz artırılması lehinize olacaktır hocam yine de siz bilirsiniz
newbie
Activity: 167
bende beğendim potensiyel olan bir liste
newbie
Activity: 294
gerçekten iyi bir liste olmuş, özellikle rebels ve elf geleceği sağlam koinlerden diye düşünüyorum. 2000 tane kadar almışsınız, belki paranız olunca biraz daha sayıyı arttırırsınız hocam, 2000 olmaz 2500 olur hani, ileride değerlenebilir.

YTD.
member
Activity: 546
Merit: 10
Hayırlı olsun genel olarak güzel sepet. 1 yıl sonunda 5x'ten daha yukarılarda da görülebilir. Benim tavsiyem ise Telcoin olacak. Halihazırda fiyatı oldukça düştü. Proje olarakta göz dolduran bir yapısı vardı. İco'dan 10x falan yaparak çıkmıştı ama hem bountyciler sattı hem genel düşüş falan derken fiyatı oldukça düştü. Şuan alanlar bence yaza kadar 10x bile yapar diye düşünüyorum. (Sorumluluk almak istemem ben umut gördüğüm için arayışta olanlar incelesin derim.)
full member
Activity: 420
Merit: 100
vechain
ıcx
qash
ins
nebl
elf

bu belirttiğim coinler için bitcoin yükseldiğinde onları da satoshi olarak yukarılarda görmek şaşırtıcı olmaz. listenizdeki diger coinlerle daha önce ilgilenmemiştim ama bu 6 coin boğa döneminde her türla kazandırır.
member
Activity: 518
Merit: 13
çok güveniyorsanız madem miktarları artırın hocam daha fazla kar edersiniz daha güzel olur
jr. member
Activity: 126
Merit: 4
Hedefi biraz daha düşürebilirsin . Senelik gerçekten uzun gelebiliyor bazen hepimize . Şu durumlarda bile %50 %70 ye yaklaşınca karınız çıkartıp bir miktar daha düşükten de toparlayabilirsiniz .

Evet hocam şimdilik bu benim için hayal ama dediğiniz yöntem çok doğru zira biraz arttıktan sonra düzeltme yiyebiliyorlar.
member
Activity: 294
Merit: 11
adet olarak az gibi geldi bana aralarında iyi seçimler var fakat hiç ismini duymadığım coinler de var umarım yatırım yolunda gider
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Hedefi biraz daha düşürebilirsin . Senelik gerçekten uzun gelebiliyor bazen hepimize . Şu durumlarda bile %50 %70 ye yaklaşınca karınız çıkartıp bir miktar daha düşükten de toparlayabilirsiniz .
member
Activity: 238
Merit: 10
Yıl içinde x5 yaptığını görebilirsin bence. Tam 1 sene sonrasında belki düşmüş olabilir tekrar ama bu süre içinde istediğin kar oranını elde edeceğini düşünüyorum ben elindekiler iyi bence ins çok düştü özellikle ondan güzel bir artış gelebilir bence.
full member
Activity: 504
Merit: 103
Ins ecosystem, Icx ve Vechain daha çok bildiklerim iyi seçimler bence bunların üstüne OmiseGo ve SwissBorg alabilirsiniz 5x'i kesinlikle göreceğinizi umuyorum.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
açık konuşmak gerekirse 1 sene unutabilirseniz eğer, 5x hayal değil, gerçekçi bir kar oranı olur. fakat ben sanmıyorum 1 sene hiç bir tokene bile dokunmadan sabredebilesiniz. inşallah yapabilirsiniz.
member
Activity: 378
Icinde 2 tanesini tavsiye ederim icx ve ins oda digerlerini tanimiyorum bile. Btc boyle giderse gerci hersey yok olacak gibi duruyor
newbie
Activity: 274
Bir sepetin hepsini böyle coinlerden oluşturmak çok riskli bence. İçinde bir miktar eth yada btc olsa çok daha iyi olurdu.
member
Activity: 406
Elf, Naga ve Ins'in 5x ve üzeri yapması muhtemel henüz fiyatlanmış coin değiller.
Ven ve Icx sağlam projeler ve marketcap değerleri yüksek ve güvenilir fakat btc bazında artışta diğerlerinin gerisinde kalabilirler.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
sepet güzel ama çok dağılmış gibi. takip etmesi zor olabilir. bi de 5 sene öyle sabit kalması sağlıklı değil bence. arada bi düzenlemek lazım.
sr. member
Activity: 266
Merit: 271
Sepetiniz güzel ama ben de size ufak bir tavsiye vermek istiyoum eklemek isterseniz neo veya zrx değerlendirmeye ve takibe alın derim. Çok güzel iki coin umarım kazandırır.
Pages:
Jump to: